Man vakar pačiai įdomu pasidarė pasidomėti kaip sugyvena šitie du zodiako zenklai.Nes pati esu Jautis, o MB - skorpionas. Tai linksmumo dėlei liūdna mum gyvent nebuna :D Jis kaip šuo bandantis nuo pavadžio pabėkt, nenustiksta vietoj, o neduok Dieve užsigeides ko užsiliepsnoja, na tada aš pradedu "maurot' tai poto viskas pasibaigia karsta romantika ir deginančia aistra...bet gyvenimas tikrai nenuobodus nors skaičiau kad šitie ženklai priešingybės.Tad noriu pasidomėt ar yra daug šitų poru ir kaip sugyvenat?o gal žinot linksmų, komedišku situaciju jūsų šeimoje ar kitur...;)
smagi tema, as esu liute, vyras jautis tai o jo jo joi kiek visko buna😀
Linksma tema palietet😀As-tikras jautis,o vat gyvenu jau18metu su TIKRU dvyniu,oi ne pyragai ir visi draugai nesupranta,kaip as su juo gyvenu????Bet seimoj jis svelnus ir mylintis vyras ir tevas😀O tarp kitko ilgai pykt nemoka,jau po 15min. sugeba prajuokint,o kai nusisypsai,koks dar gali buti pykti?....😉
mano vyras jautis, o aš skorpionas 😀 bet sutariam lyg ir neblogai, mano raguočio dėka, mat jis sugeba nusileisti man ir yra vienas iš ramesnių galvijų 😃 aišku būna kartais pasipykstame, nes be rietenų aš gyvent negalėčiau, tenka karts nuo karto ieškot prie ko prikibt 😃
Jaucio ir skorpiono horoskopai- vienas kitam priešingybė.I manaji (Jaucio) rašo kad skorpionas jauciams vienasis geriausiuju del sugyvenimo. o vat jau is vyro (skorpiono) horoskopa tai rašo vienu žodžiu pats blogiausias zenklas (jautis) dėl sugyvenimo kartu...net juokas yma 😃
Astrologai sako, kad net labiausiai nederančių ženklų atstovai sugyvena puikiai. Reikia tik noro.
Aš tipiškas - Jautis, mano vyras silpnas Liūtas, bet visgi Liūtas. sutariam kaip lieposmamyte sakė: susipykstam ir greitai vėl viskas gerai.
Aisku nesvarbu rasituk bet man daznai buna smagu ir palei tai ziuret, na is linksmenes puses, bt yra ir daug sutapimu kai ziuri palei zodiaka, o kam tada tie duoti? 😃
Siaubas kokie tie vyrai 😃 😃 Juokauju...be ju gyvent negalima 😃
O tai irgi nemažai.mums tai birželio 3d suejo 4 metai kaip susituoke, o vasario 20 diena suėjo 7 metai kaip kartu draugaujam.Buna kad pikstames, bet užtad vienas be kito gyvent nežmoniškai negalim.Vaizdas musu gyvenime tai uh koks spalvotasir energingas ;D
Man vakar pačiai įdomu pasidarė pasidomėti kaip sugyvena šitie du zodiako zenklai.Nes pati esu Jautis, o MB - skorpionas. Tai linksmumo dėlei liūdna mum gyvent nebuna 😃 Jis kaip šuo bandantis nuo pavadžio pabėkt, nenustiksta vietoj, o neduok Dieve užsigeides ko užsiliepsnoja, na tada aš pradedu "maurot' tai poto viskas pasibaigia karsta romantika ir deginančia aistra...bet gyvenimas tikrai nenuobodus nors skaičiau kad šitie ženklai priešingybės.Tad noriu pasidomėt ar yra daug šitų poru ir kaip sugyvenat?o gal žinot linksmų, komedišku situaciju jūsų šeimoje ar kitur...😉