sveiki, ar yra jaunu busimu mamyciu? :) is vilniaus? man 22m. as is vilniaus. pavasary po 23 gimtadienio sulauksiu mazo stebuklelio :)
sveiki, ar yra jaunu busimu mamyciu? :) is vilniaus? man 22m. as is vilniaus. pavasary po 23 gimtadienio sulauksiu mazo stebuklelio :)
Mielosios, jau greitai pamatysite savo stebukliuką! O ar jau pasiruošėte jį/ją deramai pasitikti? Seštadienį, lapkričio 26 d. VILNIUJE Jūsų lauks gera proga pasimokyti apie NAUJAGIMIO IR KŪDIKIO MAITINIMĄ. Neuždelskite, juk žindymas prasideda jau ant gimdymo lovos! Informacija ir Registracija: http://www.zindyk.lt/?page_id=475 😀
jo marijampolei virkstele apsisukus buvo aplink kakliuka ir nosyte i virsu buvo.
o kokios komplikacijos buvo?marijampolej gimdiai?
na nezinau jie nelabai ziuri zinok tik pinigeliu duok tai sokines kaip aplink karaliene, mano vyras pries operacija dave daktarui 200lt tai po operacijos atejo vyra pasveikino ir paskui atejo pas mane viska papasakojo
auksyte, o tai kaip tau leido taip ilgai kankintis? as girdejau kad viskas turi ivykti per 12h..
Labas Irmuliuk ne nepati gimdziau, penktadieni uzejo saremiai tai nuvazevau i ligonine pasigulde mane tai prasikankinau iki sestadienio vakaro ir atsiredo komplikaciju tai dare man cezari tai po 21,44min gime mano mergyte
sveikinimai didziausi.ir kaip auksyte sekesi?pati gimdiai?pasakok viska is eiles
Sveikos mamytes na as jau pasigimdziau maza grazuolyte mergyte
Sveikos mamytes as turiu viena atliekama stelerizatoriu pardavimui jis yra naudotas bet labai mazai. jai sudominau parasykit kaina 80lt galim dar kaina derinti :-)
Zinok man ir taip bus nors zinok as visa gyvenima buvau kuda sveriau 43kg tai kazkaip man nelabai baisu, bet labai noreciau kad man koki 10 kg pailiktu is po gimdymo. Va siandien einu pas daktare ziuresim ka mum ten pasakys.
As kai pagimdziau ir nuejau po dusu pamacius save tokia kuda pasijauciau be pilvo 😃 😃 db jau kai ipratau tai stora jauciuosi ,bet kokius 10kg tikrai numeciau per gimdyma 😀
Labas rytas ka veikete? kaip jauciates?
😉 pamatysi taip ir bus
tikriausei :-)
tai kai pagimdysi,daug is kart paliksi ligonineje tu kg 😉
na zinok as tinstu o kur tas svoris tai nelabai matosi, nu matosi kad esu pastambejusi bet is kur tie 31kg tai zinok neisivaizduoju
gali buti magnio trukumas,turetum magnio pagerti,bet aisku pasitark su ginekologe,bet jei labai daznai kieteja,tai jau reiketu y ligonine gultis
Merginos, gal kas galite paaiskinti del ko atsiranda gimdos kietejimas? Kazkaip nerandu apie tai info😀 Labai labai aciu, nes nesuprantu kas ji itakoja
manau ne del rukimo cia 😀 o kur tau tas svoris daugiau i pilva ar i visur? 😀
as tikiu,kaip tau sunku,nes atsimenu,kaip mano sesei paskutines diena sbuvo sunku
zinokit as nezinau is kur tiek kg pas mane yra as rukiau bet pastojus dar parukiau 2 men ir meciau tai gal del to sakau kad tiek daug priaugau na zinokit man sunku tikrai vaikscioti, ir daktare mane coliuke isvadino nes as pries pastojimo sveriau 43 kg :-)
bet man trupuciuka ir neramu,as kai pasiziurejau internete skaiciuokle,tai mano svoris dabar minimalus yra
man tas pats buvo ,dziaukis 😃 poto prades dienom kilogramai aukt 😀
o as kai pastojau kaip numeciau 2-3kg tai pakolkas nepriaugu,is pradziu gine sake kad tai normalu,bet man jau 8 savaite ir nei kilo
Sakes kaip taip daug priaugai 😀
na taip norisi kuo greiciau nes tikrai man sunku vaikscioti as priaugau 31kg tai vos paeinu
as ysivaizduoju,kad tos paskutines dieneles,tai vien laukimas kada tik greiciau,nes jau manau ir sunku yra,bet is kitos puses tikrai dar reiketu pasidziaugti ramiomis naktimis 😀
kad zinoki man neina miegoti nes keliuosi i toleta o jau ir sunko susirasti poza kur neskaudetu
Patariu pasimegauti ramiomis naktimis ir gerai issimiegoti , nes kai bus angelelis tik ir svajosi apie normalia nakti 😀
na tikekimes seip labai jau noreciau pasigimdyti bet mano angelelis dar nesiruosia i si pasauli islysti :-)