man po pirmosios gimimo prasidejo bedeles su moteriskais organais ,visokie grybelei pienliges ir uzdegimai ,isigydziau nestumas 5 men ir vel viskas is naujo ,niezuliukas ,perstejimas ,patinimas ,vizitas pas ginekologe vel grybelis tas candida albicans ,vaistuku gerti negalima zvakutes lomexin 6 ,po sunaudojimo praejo dvi dienos ir niezuliukas sugryzo ,gine meensi isejo atostogu ,ketvirtadieni vizita turiu as kita ginekologe ,bet tas laukimas ir neizejimas be tu dienu gydimo daveda iki baisiu pasekmiu ,nusidraskymu ir pansei ... siandein nusipirkau LACTACYD Femina intymios higienos prasuikli ,idomu kaip jis ? labai sigyre vaistineija . tikiuosi pades ,ir nustos kibti tie brudai . mamytes pasidalinkit savo patirtimi ,ar tie grybai man ir neduos ramybes ,sakyciau buciau kokia nesvari ar neprisiziurinti ,bet as jau labai save prisiziuriu ,net keista...
ai ir dar ta intymke ir su pieno rugstimi. Na, zodziu - sudetis superine ir, svarbiausia - veikia 😉
rekomenduoju Abena intymke
http://abena.lt/odos-prieziuros-priemones/prausimosi-priemones-su-vandeniu-melyna-linija/intymios-higienos-prausiklis
jo labai zemas pH (3.5), retai toki rasite, o jis ypac artimas naturaliai maksties terpei. Man jis super tiko kol nebuvau nescia, o dabar - isitikinau gerumu dar karta, nes laukiantis mane nuolatos uzpuldavo pienlige. Dabar jau 10 savaite - si beda, tfu, tfu, tfu neaplanke. Pradejau galvoti - kaip cia taip ? Ir esu tikra - tai sita intymke. Ant dukteru kelnaiciu irgi pastebedavau isskyru, bet kai iprato kiekviena vakara tuo prausikliu prausti - kelnaites praktiskai svarios 👍
Tiesa tokia, kad moteriškos bėdelės gali būti ir dėl higienos stokos, ir dėl pernelyg intensyvios higienos. 😀 Žodžiu, aukso viduriuko reikia. http://mumsmoterims.lt/sveikos-moters-intymi-higiena/
Sutinku, bet iš patirties galiu pasakyti - naivu pirkti kokioj maximoj prausiklį už 6 Lt., ir tikėtis stebuklo. Rekia keliauti vaistinėn ir nebijoti išleisti 20. Skaityti sudėtį. Skaityti apsiliepimus. Tam ir praverčia forumėliai. 😃
Pilna priemoniu, kiekvienai tinka vis kita, reikia isbandyti ir tikrai kiekviena atranda tai, kas jai geriausia😀
😀 man būna ir juokinga ir liūdna, kai tenka kokiai draugytei ar forume aiškintis, kad "ten" - kaip ir burna, gi neskalbsi tuo pačiu muilu kaip viso kūno. Mergaitės, gi rūpinkitės savim, profilaktika, ir nebus jokių niežulių. Yra iš ko rinktis. Elen7 pritariu, pati Floragyn naudoju, atradau šitą liniją kai pienligė po antibiotikų kurso buvo užklupus, žvakutes naudojau.
Tikrai patariu, nenaudok muilo apsiprausimui. Man ta pati istorija buvo - tik atrodo ka tik apsiprausiau, bet atsisedus ir vel pradedu jausti niezejima. Pasirodo tas pats muilas ar duso zele kuriuo siaip prasiames, nera sveika tai vietelei. Vietoj jo paieskok kokio intymios higienos prausiklio su pieno rugstimis. As jau kuri laika naudoju Floragyn Intimo prausikli, ir jau del nezejimo kazkaip nebekyla rupseciu.
Mane ir uzpuole niezulys,nemaloni busena, niekad to nebuvo...as prausiuosi su muilu ir naudoju bekvapius iklotus, nes kitaip negaliu...tai tas niezulys praeina, tai vel suaktyveja, atrodo, kad prisiziuriu save, o va kazkas kamuoja...
man nepadeda nei antibijotikai nei kitos maksties zvakutes, va sitas prasuiklis bet nieejima nueme... tfu tfu tfu
aš tai visa neštuma prausdavaus tik su ramunelem ir soda...nes pati irgi turejau tiek bedu uj...
Ar tau padejo tik antibiotikai, ar dar ka nors su antibiotikais naudojai, kad greiciau pasveikti?
Nestumo pabaigoj daznai taip buna. As niekad neturejau jokiu infekciju, o nestumo paskutini menesi kankinausi,geriau antibiotikus,o va pagimdzius dingo infekcijos
Kiek zinau sios moteriskos problemos gali nuolatos atsinaujinti ne butinai del higienos stokos. Nuolatinis gydymas vaistais isbalansuoja naturalia maksties flora, todel ji tampa neatspari infekcijoms: http://mumsmoterims.lt/maksties-uzdegimu-profilaktikai-ir-papildomam-gydymui-laktobakterijulizatai/
tarpkitko gerus iklotus kvapnius iskeiciau i bekvapius vaistineja pirktus MEDICA ,nes be iklotuku buti negaliu labai gausios iskyros neseciu keistis ,bandizau bet labai nemalonus dalykas ... vyro salia neturiu isvaziaves i uk nesuprantu ko tie grybai puola ,gal tie iklotai CAREFREE man pakenke,ne sbutent po ju panaudojimo ir prasidejo bedeles ,gyditoja nepaiskina..