Imuniteto skiepas..

07. Nov, 03:41

sveikos..ar yra mamu kurios savo vaikus skiepijo imuniteto skiepu?

08. Jan 2012, 02:53

Manau cia viska vyksta del to jog valstybe neduoda vaikams pasveikt normaliai,tai yra tevai turi vesti sergancius vaikucius...gaila bet visur yra savi reikalavimai...

08. Jan 2012, 02:37

Taigi va. Todėl galvoju kaip čia jai pagelbėt, gal dar dantys krūminiai dygsta, gi jau 2,5 m... Vargas tam mano vaikui. O tamstos užsigrūdinusi 😀 Sakau, praeitą žiemą gi šitiek sniego buvo ir šalta. Kiekvieną dieną lauke, vasarą be limito nuolat lauke, ir vandeniu laistėsi ir basa bėgiojo. Viskas buvo gerai. Žiemą gal kartą lengvai pasnargliavo.... Nu dabar tai čia ir man jau stresas... Kai pradėjo rugsėjį tai kas mėnesį po tris savaites serga. Gal normalu, turint omeny, kad iš tikro tėveliai neturi kur vaikų palikt išsisveikt, bet argi darbas pirmoj vietoj.

08. Jan 2012, 02:29

Darzeliuose nenuostabu kad serga,nez kiti tevai tiesiog neturi galimybiu palikt vaiku kazkur jiems reik dirbt uz tat jie veda sergancius,sveiki vaikai nuo ju uzsikrecia

08. Jan 2012, 02:27

Mes gyvenam norvegijoj velniai zino ar manoji stipri ar kas yra ,miega pietu lauke ,pati nemaitinau beveik ne kiek tfu tfu 1,5metu esam atsilaikiusios nuo virusu ,ligu visokiu ir panasiai...

08. Jan 2012, 02:24

ką čia žiemą prigrūdinsi, kaip tik į darželį taip mėnesį serga. Kol papą valgė, reguliariai lauke būdavo ir darželio nelankė buvo linksma ir smagu. Skaičiau, kad skiepija, nes imunitetas turbūt visai pas ją nusilpęs. Vitaminai ne kažin ką padeda ar čia vaiko augint nemoku... Bėda.

08. Jan 2012, 01:41

Oho koks skiepas,grudint vaikus reik o ne adatom badyt,bet man ir lb idomu kas cia do stebuklinga naujove😃

08. Jan 2012, 01:23

Aha, man irgi būtų įdomu.

07. Nov 2011, 15:41

sveikos..ar yra mamu kurios savo vaikus skiepijo imuniteto skiepu?