iklimpome i skolas

15. May, 04:44 kempiniuke11 kempiniuke11

Sveikos mamos, reikia patarimų. Su vyru gerokai įklimpome į skolas - iš pradžių pasiėmėme kreditą automobiliui, poto paskolą būstui, poto dar kelis kreditus vartojimui... Žodžiu, gerokai pervertinome savo mokumo galimybes ir dabar matau, kad situacija slysta iš po kojų, gavus atlyginimą palūkanų mokėjimas iškart viską suvalgo ir tai net visko nepadengia. Nežinau net kur dėtis, praktiškai tenka skolintis kad padengtume skolas... Tikrai nemaniau kad taip įklimpsime, labai norėjos automobilio ir buto kuo greičiau. Labai išmušė iš vėžių kai vyras neteko gerai apmokamo darbo, kas buvo visiškai netikėta. Taigi gal kas turit kokių patarimų?

meta meta 04. Jun 2018, 02:51

Situacija tikrai nepavydėtina, bet nieko, iš ko nebūtų galima išsikapstyti. Kas liečia finansinę pusę, tai jeigu turi daug įmokų iš daug skirtingų kreditorių, tai labai praverstų refinansavimas (pvz. https://www.paskoluklubas.lt/refinansavimas). Jie perskaičiuos visas tavo turimas paskolas ir tikėtina, kad pasiūlys daug mažesnes palūkanas. O ir įmoką reikės daryti tik vieną vienintelę, kas leis daug lengviau apskaičiuoti finansus. Be abejo nėra lengva, kai visos pajamos yra išleidžiamos paskoloms, bet reiktų pasistengti visą energiją skirti bandymams užsidirbti papildomai. Yra daug platformų kurios siūlo papildomus darbus, https://www.workis.online viena iš jų. Aš ir pati turėdama laisvo laiko nueinu čia ir susiplanuoju darbelio, nes visada geriau laisvą laiką išnaudoti. Principas irgi labai paprastas, galima dirbti, kad ir vieną dieną, o darbeliai tai tokie kad bet kas galėtų dirbti.

taure taure 01. Jun 2018, 17:34

Aš pati esu kreditą emus tik vieną kartą kai sugedo automobilis ir reikėjo staigiai ieškotis kito, nes kitaip nebūčiau galėjus į darbą važiuoti. Tai ir tai labai pergyvenau, nes labai baisu man įsipareigoti, poto vis ateidavo blogos mintys, kad nesusimokėsiu... Tie greitieji kreditai man tikras asocijuojasi su antsoliais ir iširusiomis šeimomis. Aišku vienas kreditas nėra blogai, ypač kai situacija to reikalauja, bet visada reikia įvertinti, kad gali nutikti netikėtumų kaip pvz prarastas darbas, todėl sąžiningas darbas ir taupymas manau yra geriau negu skolinimasis. O pačiai tai linkėčiau nepasiduoti ir neieškoti lengvo kelio, gavus atlyginimą iškart atsidėti skoloms ir mokesčiams, gyventi su minimaliomis išlaidomis maistui ir rūbams. Išsiparduoti turtą. Dar teko girdėti apie refinansavimo paslaugą (https://www.hipocredit.lt/paskolu-refinansavimas/), kuri yra skirta žmonėms su daug kreditų. Tai turėtų sumažinti mėnesines palūkanas ir vietoj daugelio įmokų padaryti tik vieną įmoką per mėnesį.

estuarija estuarija 17. May 2018, 12:20

Reikia nepasiduoti, ilgainiui išsimokėsite tas skolas... Sunkus darbas ilgainiui atsipirks. Nes kitos išeities kaip ir nėra. Gal susiraskite kokį papildomą darbą, kad ir kokius rankdarbius daryt ir pardavinėt internetu..