Sveikos, pagalvojau, kodelgi nepabandzius, gal atsiras mamyciu kurios noretu kartu eiti pasivaikscioti, nes vienai kartais buna nuobodu. Gyvenu netoli molo, su savo mazyliu daznai keliaujame i Panemunes parka. (Jam tuoj bus penki menesiukai.) Taigi jei kuri noretumet prisijungti - rasykit :) labai lauksiu :) manau atsiras kokia mamyte, tuo labiau kad parke ju matau daug :D
SVEIKOS!! Ar yra mamyčių dar vis gi norinčių pasivaikščioti ir susipažinti? 😉
Laba diena, prašau užpildyti šią anoniminę anketėlę😀Sveika, prašau užpildyti šią anoniminę anketėlę😀
http://apklausa.lt/f/nesciuju-alkoholio-vartojimo-profilaktika-2gx7lkj/answers/new.iframe
Sveiki, o kiek jums metų? 😀 ar lankotės panemunės šile?
Sveikos ieskaudraugiu kaune, gyvenu aukstuosiuose sanciuse auginu sunuti 5.5men. 😀 Rasykit i el.pasta: j.blagodatskich@gmail.com Lausiu jusu zinuciu😀
rasykit mamytes man i Gmail. mano El. p. - juditukea13@gmail.com LAUKSIU JUSU ZINUCIU! 😉
sveika, as gyvenu Panemuneje. 😀 turiu 5men. dukryte 😀
Sveikos mamytes dar karteli ar vis dar yra noro susitikti Panemunes sile pasivaikscioti ir susipazinti?
Jei yra mamyciu norinciu susipazinti ir gyvenanciu netoliese susisiekiam per el-pasta,gal taip bus paprasciau =) Mano pastas aydutia@googlemail.com =)
Sveikos mes gyvename viciunuose perejus per miskeli ir panemunes silas salia,butu labai smagu susitikti ir pabendrauti su mamytemis gyvenanciomis netoliese=)
Sveikos! kas cia iesko pasivaiksciojimu drauges Panemunes parke? 😀) gyvenu netoli Molo ir kartais einu i parka pasivaiksciot su 3 men. dukrele.
Sveikos, mes gyvename kalnieciuose, mielai susitikciau pasivaiksciot kartu, bet tik nuo kitos savaites 😀 nes kol kas isvyke atostogu trumputi 😀 auginu 2,7metu nenuorama berniuka.
sveiki, gal kas gyvenate kalnieciuose ir noretumete kartu su vaikais pasivaikscioti, auginu 2mergaites, vyriausiai 2, 4men .
Sveikos mamytes 😀 visai netycia uztikau sia temute, as irgi esu is Kauno r, gyvenu Domeikavoj, jei atsirastu norinciu susitikti ir pasivaikscioti parasykit 😀
Sveika inetaa, mes irgi gyvename visai salia Dainavos turgaus 😀 gal kada susibegsim? 😀 susirasyt galim per AZ, gerai? 😀
sveikos! o mes irgi esam is dainavos raj.,netoli dainavos turgaus gyvename.tiksliau prie kreves pr maximos 😀 auginu du vaikucius,3m sunu ir 7men dukryte,gal kas netolies gyvena ir taipogi nori pasivaiksciot drauge?
Sveikutes 😀 as esu is kalnieciu😀 man 24, auginu 4 metu Edvarduka ir 7 men Karolina 😀 butu malonu surasti draugiu mamyciu 😀
labas jei kas nores pasivaikscioti, paplepeti ar kavos isgeris parasykite i skaipa stopke1 as gyvenu kauno r man 24m
Labutis, mes esam is Dainavos raj. Netoli SAVO gyvenam 😀 o kur tu brakyte konkreciau randiesi? Mums 16 men. 😀
sveikos mamytes , gal kuri palaikytu kompanija eiguliuose? noretusi susirast draugiu -mamyciu kurios augina vaikucius iki 3metuku
sveikutes. na kai atsils orai manau bus galima tkrai susitikti😀 man 21m, esu is kauno r taip pat. 😛
Sveikos mamytes, 😀
Esu 22metu mamyte, auginanti 10men suneli. Labai noreciau susirasti draugiu - mamyciu, su kuriomis galetume eiti pasivaikscioti, paplepeti, ar tiesiog isgerti kavos. Gyvename Ringauduose (Kauno raj.), taciau galime visur privaziuoti. 😀 Labai lauksiu Jusu laiskuciu. deilaa1@yahoo.com
o kur tu gyveni silainiuose ar domkeja?
po tokiu salciu jau nesalta lauke tik biski sninga
sveika, lauritele. gal ir noreciau bet dabar salta😀
labas gal kas noretu susitikti ir pasivaikcioti kurnors silainiuose ar domeikavoja?????
sveikos, as mielai noreciau i azuolyna, ar i panemune, nes gyvenu per viduriuka =]
Sveikutės 😀 trečiadienį planuojam pasimatymą Panemunės šile 😀 jei norite prisijungti visa informacija "Kauno mamytės paplepėkim" temutėje 😀 ten dažnai rengiam pasimatymus 😀
gal yra norinciu pasivaikscioti ir susipazinti,,,mes megstam 9 forta,,panemunes parka, vytauto parka....
Na mes su mazyle visur vaziuojam, kas kur pasiulo, kur susitariam, tai galim atvaziuoti bet kur😀
gerai, susirasysim😃
gerai, as galiu 😃