sveikos, siuo metu esu vienisa ir aisku planuose yra pazintis su vyrais. as asmeniskai ziuriu i zmogu ir zinau ar jis man tinka is to ar jis yra aktyvus, perspektyvus ir darbstus. i ka Jus kreipiat demesi, cia kalbu ne apie isvaizda:)
sveikos, siuo metu esu vienisa ir aisku planuose yra pazintis su vyrais. as asmeniskai ziuriu i zmogu ir zinau ar jis man tinka is to ar jis yra aktyvus, perspektyvus ir darbstus. i ka Jus kreipiat demesi, cia kalbu ne apie isvaizda:)
Labas visoms! Man tai mano vyras yra idealus. 😉 Jis mylintis, gerbiantis mane, nuosirdus, rupestingas, paslaugus, linksmas. Mus myli su mazaja , esam isbuciuotos ir kasdien mums pasako begalybe kartu, kad mudvi Myli. Tiesiog visi geriausi zodziai jam tiktu. Jis mane myli tokia kokia esu. 😀
Sveikos merginos. Man mano vyras iealus!! Rupestingas,demesingas,linksmas,mylintis,gerbiantis mane. 😀 Kiekviena diena pasako,kaip mane myli su vaiku,kad del musu viska padarytu ir kokia grazi esu,nors pati kompleksuoju,del priaugto svorio,jauciuos po gimdymo negrazi 😀) Na tiesiog,galeciau girti ir girti,linkiu Jums visoms, kuo geriausiu vyru 😀)))
man mama kazkada yra pasakiusi, kad arturas toks, kuri gali myleti, bet ne teketi😀 tekesiu irgi tikrai ne uz blogiuko😃 nors jie mane vylioja labiausiai😃
man idealus vyras linksmas, bendraujantis, apsiskaites, turintis pomegiu, dirbantis, svelnus, letesnis.Patinka blogiukai, bet seimai rinkausi ramesni, toki lengviau suvaldyti😉
Labanakt😀
tai va kai oskaras biski paaugs butinai nuleksim i koki kina ar dar kur😉 negalima uzsidaryt tarp keturiu sienu, nes tai neiseitis, esam jaunos, musu vaikams reikia teciu ir mes neturim teises galvot vien apie save😀 as jau begu migdyt oskariuka😉 saldziu sapnu😀
na va, klaviatura stringa, mazius buvo uzpyles😀
kas cia per zodzia cia pas mane😀 beveik turejo but
ne, labai retai susitinku su draugem, tai kad ju nebeik neliko, vienos isvaziavo, kitos dirba, turi savo seimas savo rupescius, taip ir iseina😀
mano tik 7 savaite eina😀 as kalbu, kad viena su draugem kur nueini? pvz i kina?
Dazniausiai pas save rajone iseinam pasivaikscioti. kartais nuvaziuojam i centra pasizmoneti. Bet dabar kai lietingi orai bus, tai toli nenuvaziuosi. noreciau vaika i bambolina nuvezti, net daug atrakciju, netoli taves siaures miestelyje prie assorti. O tavo dar per mazas, kiek jau mazyliui?
raimonda, kas pas mus ne pirmas tas bus antras😃
tai va,elenyte, as oskara dar biski paauginsiu ir leksim vyru ieskot😀 beje kur eini kai turi laiko ar nori prasiblaskyt?😉
anastazija bus trecias 😃
taip vilniete. nu nezinau, jauciu kad man nebutinas vyras, taip galvoju prisimindama buvusi😀 turiu vaika, turiu kuom rupintis. Bet aisku, kas zino kas bus po metu, dvieju...
nu jis lenkas... gal lenkiskai nedarytu, bet kas as tada ne zodzio nesuprasciau😃 arturas mano irgi labai neteisingai rase, bet buvo lietuvis tai gal man pasamoingai tos klaidos ir gazdina😃 nu bet as dar jauna, o gyvenimas ilgas tai dar viska spesiiu. o tu jokiais budais negalvok, kad busi viena! kiek prisimenu esi vilniete, ania?😉
gal bijai skubeti, pasirinkti klaidingai. ziurint kokios tos klaidos. jos irgi mane nervavo, atrodo lietuvis, bet jau tokias kvailas klaidas dare...
kad siektu uzsibriezto tikslo, galvotu i ateiti
elenyte yra tokiu, zinau is savo patirties. tas su klaidom rasantis ir nesa i toki labiausiai. pastatytas namas, pasodintas medis, geras darbas, grazi masina, gera ir gerai sutarianti seima, bet kazko man dar truksta, bet kas mane stabdo nezinau... gal dar per daug dar skauda po arturo poelgio. bet as zinau, kad viskas dar bus, juk mintys realizuojais😉 auksciau nosi😉
tai meile vaikui net neaptariamas dalykas. tai butina salyga be islygu. as dar net nesiruosiu rinktis ar kazka spresti, ieskoti, bet siaip pamastau kartais
as irgi vienisa. Manau, man lemta buti vienai. Man vienai yra gerai. Man nereikia bet kokio, o kokio as noriu, tokio tikrai nera. O jeigu yra, tai ne man skirti😀 O noreciau tokio, darbstaus, netinginio gulincio ant sofos, kuris bet ka padarytu del seimos, kad jam nereiketu sakyti, padaryk ta ana, pataisyt si bei ta. Kad butu paslaugus, mandagus, rupestingas, linksmas, kad jausciausi kaip uz uolos. Kuris ir pusrycius galetu pagaminti, o nelaukti, visada, kol jam i lova 3 kartus i diena nestu valgyt. Supratingas, svelnus... 😀
Anastazija reikia rinktis protu vyrą, bet nepamiršti ir kitų dalykų, kaip ar mylės vaikutį tai manau turi būti svarbiausia kiekvienai vienišai moteriai, kuri ruošias sieti savo gyvenimą, ar bent jau būti kartu su nauju vyru. Aš taip manau
Idealių nėra ir niekada nebus, tada gyvenimas taptų nuobodus, juk pačios turim ydų, kurias tasai tobulybė nuolat taisyt norėtų, tad geriau jau klausimas skambėtų - koks vyras jums būtų geras ? O geras visomis prasmėmis - įdomus, kad nebūtų nuobodu, sumanus, kad rastų išeitį iš padėties be išeities, kad būtų kaip mūras, banalu, bet taip, kaip mūras - stiprus, kad jaustumeis saugi, kad būtų galvotas, darbštus, gebėtų suktis, gyvenimui į priekį galvotų ką ir kaip daryti, na ir beabejo geras švelnus.
Saviškyje ir ydų matau, daug ko trūksta, noris, kad būtų švelnesnis, sumanesnis, daugiau domėtųsi pasauliu, o jis tikras darboholikas, bet tai ne yda, o pliusas, galvotas, žiūri į ateitį ir stengias, su tokiu nei viena neprapultų. . .
ne, jis vilnietis, o antras is paneviezio
ar jis ne is kauno?
o as kaip ir turiu viena nebloga varianta, bet mane baisiai trumpina, kad jis raso su klaidom😃 o kitas lyg tai nieko, jau daug metu pazistu, jis vis manes lauke, bet nu ka as zinau, jam 36 metai, o jis gyvenime nieko savo neturi, jam nereikia nei nuosavu namu nei ko. ir negalesiu su juo gyvent tai tikrai
ne visada reikia ziuret i seima, bet dazniausia oooho kokia mano vyro seima jis net pats nenori bendraut nes bando mus iskirti....
o mane erzina vyro lėtas būdas.niekaip nesusigyvenu.Kartais būna,kad jau geriau eisiu ir padarysiu ,negu paprašysiu , kad jis padarytų.
Anaztasija, kaip sutiksi vyrą, kuris tau patiks,siūlyčiau atkreipti dėmesį ir į tai,kaip jis elgiasi , bendrauja su savo šeima, t.y., tėvais, broliais, seserimis.Tai daug ką pasako apie žmogų.Aišku, visos mes norim rinktis vyrą smegenimis, bet kaip įsimyli, smegenys lieka antroj vietoj😀Čia juokais, aišku. O ir vyrai iš karto neparodo nei savo visų blogųjų nei gerųjų savybių.Linkiu tau tikrai surasti tavęs vertą vyruką, nes tikrai, esi gyvenime daug patyrus, ir, manau , nepultum stačia galva...Sėkmės
va raimonda teisyngai pasake 😀 mano vyro ida teliko neisjungti ir uzmigti, va tas tai mane trumpina 😃 ir neiaiskinu kad laikmati nusistatytu 😀 bet reikia su tuo susigyventi, ai dar knarkia 😀 bet man tai netrugdo taip pat santykiam 😀