Herpes virusas

08. Jun, 03:35

Sveikos. Mano 1,9 men suneliui jau antra karta ant lupu iskyla pusleline.. Si karta pries iskylant spuogams sukilo temperatura. Pas gydytoja nevedziau, nes nemaniau,kad temperatura del viruso. Tik dabar prisedau paskaitinet internete ir radau,kad del viruso kyla temp, o paskui tik spuogai randasi. Kai jus gydot herpes virusa? Gal ka daugiau zinot apie si nemalonu virusa?

01. Oct 2010, 12:09

nuo praeities net nebandau begti, man malonu karts nuo karto kazka prisiminti, o jei kas ir buvo blogo-esu linkusi labai greitai pamirsti. Laiko tekme turi gera savybe-issijoja blogi nuo gerio, o zmogaus atmintis prisimena tik gerus dalykus 😀
Praeitis praeiciai nelygi, kai pagalvoju, kokia jau cia ta mano praeitis 😀

tifer tifer 01. Oct 2010, 09:39

visi mes turime vienokia ar kitokia praeiti.aisku galbut noretusi,kad praeities prisiminimai visuomet isliktu tik geri.bet juk yra tam tikri gyvenimo desniai ir taip buti paprasciausiai negali.tad turime turbut visi ir tos skaudzios ar karcios ar nemalonios praeities.ir nemanau,kad nuo jos reiketu begti.reiketu susitaikyti su tuo,kad kas praejo nebegali pakeisti,belieka visa tai ismokti priimti.juk kas musu neprazude tas mus uzgrudina ir daro stipresniais.yra gyvenime dvi dienos del kuriu nereiketu per daug sukti galvos.tai VAKAR ir RYTOJ.juk vakar jau buvo ir negrazinsim to kas praejo,o rytojus,kad ir kaip mes viska kruopsciai suplanuotume gali isausti visai netiketas ir mestelti savo staigmenu.tad reikia gyventi siandien.siandien buti laimingiem ir daryti laimingais kitus.

01. Oct 2010, 09:31

oi nema2iau ,šios temos,gal šį vakarą padiskutuojam šia tema?

30. Sep 2010, 18:05

Jei kalbant apie praeiti del nutrukusiu santykiu-moterims sunkiau,jos saugo daigtus,nuotraukas skrynioje tai gan giliai prisimena ne trumpa laiko tarpa..Barono Miunhauzeno zmona yra sakiusi,kad skyrybos vyra padaro laisva, o moteri- pamesta.Dabar jau galvoju objekytviai apie savo pareiti galiu drasiai pasakyti nejauciu niekam nostalgijos.Susidelioju save is gabaleliu apsvarstau daugeli dalyku ir jau dabar praitis nedaro man poveikio 😀

08. Jun 2012, 15:35

Sveikos. Mano 1,9 men suneliui jau antra karta ant lupu iskyla pusleline.. Si karta pries iskylant spuogams sukilo temperatura. Pas gydytoja nevedziau, nes nemaniau,kad temperatura del viruso. Tik dabar prisedau paskaitinet internete ir radau,kad del viruso kyla temp, o paskui tik spuogai randasi. Kai jus gydot herpes virusa? Gal ka daugiau zinot apie si nemalonu virusa?