Hemangiomos

29. Jan, 03:01

Sveikos mamytes gal kuriai buvo nutikus tokia beda kad vaikuciui ant kunelio butu atsiradusi hemangioma. Ka darete, kaip gydetes ar tai pavojinga. Kur kreipetes. Labai buciau dekinga uz pagalba

06. Feb 2015, 11:56 Cinamonine

aciu uz informacija na pas mus ne taskiukas bet atsirado antroje savaiteje po gimino bet ir odos daktaras ir chirurgas pasake kad laikui begant isnyks ir pasirodyti po metu bet irgi nieko neklaausom ir vaziuojam menesio gale pas Posciuno kolega i santariskes konsultacijai ir tikimes kad dar nebus velu dabar mums 4menesiai.
O kaip lazeriu salino ar narkoze dave dukrytei

03. Feb 2015, 18:02

Susiduriau. Pastebejau dukrai uz ausytes raudona taskeli, kuris gana sparciai pradejo dideti. Seimos gydytojos paklausius laukiau ir nieko nedariau, ale stebejom. Kai taskelis padidejo kokius 3-4 kartus, spjoviau i ta poliklinika, pradejau ieskotis info ka daryti.
Vykom i Vilniu, i GK klinika pas daktara Posiuna. Gaila kad tiek laukem, nes jei butume atvyke dar tik su mazu taskeliu, siandien jau jo net zymes nebutu buve. Na, o dabar ta raudona spuogiuka vis dar turim, bet jis "nebegyvas", prasidejes nykmo procesas, tad jau ir mazesnis nei buvo. Dukrai kai atsirado hemangioma buvo apie 4 men., pediatro patarti laukem iki kazkur 7 men., tada kreipemes i Posiuna, buvo atliktos 2 lazerio proceduros. Mums dabar jau 1 m. 4men.