Gripas pirmomis nėštumo savaitėmis

08. Dec, 08:18

labas mamytes,internete prisiskaiciau,kad gripas labai kenkia vaisiuj ypac iki 12sav. todel esu puolus i didziule panika,nes pati sloguoju ir kosciu,temperaturos turejau tik viena vakara,37.2C nezinau ka daryti,gavau visokiu arbatu,ramuneliu,liepziedziu,avieciu lapu,truputi padeda,bet labiausiai mane neramina to pasekmes,gal kas esat sirge pirmom nestumo savaitem?skaiciau jog tada galima net netekti vaisiaus,arba jis gali tureti apsigimimu :( mane tai beproto gazdina :(

08. Dec 2011, 09:11

aciu rutele,butinai eisiu pas gydytoja,tik siuo metu nelabai galiu :/

08. Dec 2011, 09:04

Sveika. As kai laukiausi, kai buvo kokiu 10-12 sav. ir gi sirguliavau, buvo viena diena neuksta tempa, sloga, tai geriau liepziedziu arbata su medumi, spanguoliu uogiene patare valgyti nes ten daug vitamino C ir per pora dienu viskas praejo😀 Girdejau kad nescioms negalima ciobreliu, kiek tiesos nezinau. Aisku del visko geriausia pasitarti su gydytojais😀

08. Dec 2011, 08:48

tai,kad man pas ta gydytoja nera taip lengva kiekviena karta begioti,todel ir bandaut suzinot is kitu mamyciu patirties ar verta jaudintis del to ar nelabai 😀

08. Dec 2011, 08:18

labas mamytes,internete prisiskaiciau,kad gripas labai kenkia vaisiuj ypac iki 12sav. todel esu puolus i didziule panika,nes pati sloguoju ir kosciu,temperaturos turejau tik viena vakara,37.2C nezinau ka daryti,gavau visokiu arbatu,ramuneliu,liepziedziu,avieciu lapu,truputi padeda,bet labiausiai mane neramina to pasekmes,gal kas esat sirge pirmom nestumo savaitem?skaiciau jog tada galima net netekti vaisiaus,arba jis gali tureti apsigimimu ☹ mane tai beproto gazdina ☹