Sveikos mamytes, norejau paklausi ka geriate nestumo metu? :) kokiu sulciu ar taip ko? :) su pirmu mazyliu, tai man nuo siulciu kildavo rugstys, net iki dabar negaliu ju gerti :(
Sveikos mamytes, norejau paklausi ka geriate nestumo metu? :) kokiu sulciu ar taip ko? :) su pirmu mazyliu, tai man nuo siulciu kildavo rugstys, net iki dabar negaliu ju gerti :(
o as va sultys pradejau gerti, rugstys nebekyla 😀
viska geriu ir su burbuliukais ir pan, sultys tik nepatinka nebeskanu kazko pasidare 😀
o man nuo gazuotu negera darosi 😕 tad belieka tik vandeni ir arbatas gerti 😀
po to raudona vyra kraujui gerai😉 bet jau didesnem nestume kaip buvau
tik vandenuka geriau kaip paselus😀
Mes irgi is uogu kurias turime verdame kompotus, tik uogienes jau kazkaip isejo is mados 😀 bet vyras mano issiverda biski uogieniu 😀
aš tai pati verdu įvairiausius kompotus, nes vasarą, rudenį pilna vaisių, uogų visokių iš sodo, miško. sultis išsisunkiame natūralias
kavos nebegaliu gert, pastebejau, kad man nuo jos biski negera 😕
as tai geriu gazuotus, nes nuo kitko neatsigeriu 😀
as taip pat geriu ir gazuotus, ir kava ....viska, tik sultis reciau, nes kartais rugstis nuo ju sukyla
o as geriau negazuotus gerimus, o taip norejosi gazuoto, nes kitaip neprisigeriu, sake negalima, tai ir atsisakiau
taip 😀
bet cia jau antras tavo vaikelis? 😀
oho, kaip smagu 😀 man tik men ir 3savaites 😀
o kiek tau jau laiko, mamyte? 😀
mes turesim dvynukus 😀
kristinute, sveikinu 😀 mergyte ar berniukas? 😉 kaip as noreciau, kad man jau daugiau laiko butu, kokie bent 4men 😀
o as geriu viska, ir gazuotus gerimus, ir kava, ir arbata, ir sultis.... 😀 esu sestas menuo escia , jauciuosi gerai...
adatele, man irgi kyla rugstys bet tik nuo sulciu 😀
tau pasiseke, kad rugstis nekyla, nieko negali buti baisiau. as per nestuma negalejau nei matyti, nei uzuosti trys viename kavos, ir iki siol nelabai norisi
as, tai viska geriau nestumo metu.😀
o man va nekyla rugstys, bet visa nestuma laaaaaabai troskina... isgeriu po 2 litrus gerimo kokio... nuo negazuotu as neatsigeriu, o apie vandeni net nekalbu.. ( iskart ziaugcioju 😀 ) na o kavos tai negaliu gert neapkelnciu jos kvapo db 😀
As tai viska gerdavau isskyrus gazuotus, nes man labai rugstys kildavo. Kavos kartais isgerdavau su pienu😉
o del kavos, jei vienas du puodukai per diena, tai vaisiui nekenkia
per nestuma geriau negazuotus gerimus: sultis, arbata, kava, nes spaudimas zemas, tai gydytoja liepe. o burbuliuku negalejau gerti, nes rugstis ziauriai kildavo
gal ir netinka, o as geriau 😛 ir nk blogo nenutiko 😀 o kawa man gydyt.liepe spaudimui kelti
o as geriu tik gazuotus! db retkarciais atsigeriu tik negazuotus...
kad ir gazuotas ir kava nelabai tinka...
man tai atrodo, kad gazuoti nelabai tinka 😀
swarbiausia is gerti wandens kuo daugiau, skysciai gerai.as geriau wiska, ir gazuotus, ir kawa, nes spaudimas buwo zemas, ir sultis 👍