gal ziurite travel&living?

27. Jul, 03:56

gal ziurite kas sita kanala? nu tiek visko rodo, labai geru laidu diskusijom:D

27. Jul 2010, 21:44

geros geros laidos😃 zino kurejai kaip pinigus kalt😀

27. Jul 2010, 20:05

o griztant prie kanalo, tai man patinka kartais paziuret laida take home nanny😃 nusivyle tevai su hyperaktyviais ir pasiutusiais vaikais 😃

27. Jul 2010, 19:39

na as visa laika irgi ziuredavau nepustas, bet vat vestuvems buvau issirinkus siek tiek pustesne, kazkaip tiko ir patiko ji man 😀 ant kiek anksciau kai mama pasakoja budavo arba kabo parduotuvej pora sukneliu, arba eini siutis, o dabar tai tik spek matuotis, tiek visokiu nuomos punktu 😀

27. Jul 2010, 17:16

kaip rodo tai beveik visos grazios😀 bet sau tai nenoreciau tokiu😀 man patinka nepustos visai, bet va tas pasirinkimu kiekis tai super😀 kaip tau?

27. Jul 2010, 16:54

kur cia beliks tos silumos vienas kitam, kai ja 8 reikia padalint 😃 na i vestuvines iki siol grazu paziuret, beje kokios patinka? 😀

27. Jul 2010, 16:50

jo jo 😃 😃 bet tai dar taip atrodo, kad jiem nepadeda nieks (nu bet netikiu), bet va kazkaip kaip kalba tie tevai, tai vienas kitam tokie salti... dabar rodo apie vestuvines sukneles mmmm 😃

27. Jul 2010, 16:46

ne su 8 man mistika kazkokia...cia butu kaip zinai ta sena sena rusiska filmuka apie bezdzionele zoo sode, kai turejo kruva pasiutusiu bezdzioniuku 😃D cia jau su viena dienos gale ant koju nebepastovi, o 8 tai neisivaizduoju 😀

27. Jul 2010, 16:34

o va kur ta laida apie astuonetuka😃 nu tokie vaikai meilybes😀 bet kaip su jais visais susitvarkyti, neisivaizduoju, kad ir ziuriu.. cia su viena kiek turi ka veikt;D

27. Jul 2010, 16:32

😃😃😃 tai aisku vaikystej tie patys snargliukai ir seiletekiai tik puosia 😃😃

27. Jul 2010, 16:30

na as ir ir taip ziuriu ir taip ir vistiek nesuprantu.. ir kas svarbiausia tie vaikiukai rodo kad ir nenori ir nepatinka... o va dar tas visas nenaturalumas (manikiurai, pedikiurai, makiazas, dirbtines blakstienos, plaukai) nu zodziu.. man vaikas graziausias naturalus (norejau sakyti su snargliuku po nosim 😃 😃 )

27. Jul 2010, 16:28

http://www.balsas.lt/naujiena/218556/i-krukauskienes-dukreles-karjera-jau-suplanuota-video
va kad ir cia, nu ziuret negaliu to video, kaip 5 metu vaika dazo...baisu..

27. Jul 2010, 16:22

kosmaras kazkoks, man ten vaikai be vaikystes, neisivaizduoju kaip taip galima.. o pas mus gi irgi yra tokiu aktyvisciu Lietuvelej 😀 nezinau kaip man protelis turetu pakrikt, kad taip su savo maziuke elgciaus 😀

27. Jul 2010, 16:13

kaip tau ta laida apie mazasias miss? nu man tai ziauru, grazus vaikiukai, bet tokie vargsiukai, tos mamos pamisusios del tu konkursu😃 kazin kaip pas mus butu, jei tokie konkursai vyktu😃

27. Jul 2010, 16:10

😃 tai visi discovery kanalai yra tokie nerealus, ziuriu ir sita😀 kadangi esu neabejinga kelionems, tai labai patinka 😀

27. Jul 2010, 15:56

gal ziurite kas sita kanala? nu tiek visko rodo, labai geru laidu diskusijom😃