Egzotinės kelionės

21. Sep, 04:01 meta meta

Sveikos. Su vyru ilgai neturėjome atostogų, tai dabar norėtume kurnors išvažiuoti toli ir ilgam, vaikučius palikę pas močiutę. Gal turit kokių pasiūlymų ? Norėtųs kad būtų arti tiek paplūdimys, tiek ir miškai bei kalnai.

Ievukaek Ievukaek 07. Jun 2019, 15:16

Tivatas labai gražus kraštas Juodkalnijoje prie Adrijos jūros. Paplūdimiai, kalnuotos vietovės, žalumos irgi nemažai. Daug nuostabios istorinės senos architektūros ir jachtų krantinių. Miestas gan brangokas bet tikrai vertas dėmėsio, sąlyginai mažai turistų. Šis gidas gal nelabai išsamus kas susiję su veiklomis, bet fotografijos visai neblogai atspindi miestą http://uncontainedlife.com/the-best-things-to-do-in-tivat-montenegro/ Novaturas kaiptik siūlo savaitinių atostogų akcijas https://www.novaturas.lt/poilsines-keliones/juodkalnija-kroatija/tivatas rekomenduočiau aplankyti jei norisi poilsio nuo šurmulio ir didelio miesto gyvenimo ritmo, bet visgi likti civilizacijoje su visais patogumais. Bet jeigu nebespėjai užsibookint į Naujają Zelandiją tai gali rasti bent jau savaitgaliams neblogų kelionių https://www.sofatravel.lt/savaitgalis buvo porą metų, naudojausi šitais pasiūlymais kai nepasisekdavo planai su atostogomis.

kempiniuke11 kempiniuke11 26. Sep 2018, 16:08

Jeigu domina senovės architektūra, tai siūlau pasirinkti kokį tašką artimuosiuose rytuose 😀 Ten kiekvienoj šaly galima rasti griuvėsių kuriems virš 2000 metų. Niekur kitur nesurasi tiek daug istorinių paminklų tieisog po atviru dangumi, kiek pvz kokiam Irane arba Jordanijoj. Čia neblogas blogo įrašas, kodėl vertėtų keliaut į artimuosius rytus https://www.stridetravel.com/blogs/travel-in-the-middle-east-beyond-the-headlines.html. Vat tik į kokį Egiptą nepatarčiau važiuoti sezono metu, nes ten toks turizmas padarytas iš šalies, kad net tie visi istoriniai artefaktai neatperka to. O jeigu norisi tiesiog pabūti nuostabioj egzotiškoj gamtoj, galit vykti čia https://travelplanet.lt/keliones/okeanija/australija/kelione-i-naujaja-zelandija-ir-australija. Kelialapis ilgas, vos ne mėnesio trukmės, tai tikrai spėsit ir pailsėt, ir paturistaut. Galima vykti nebūtinai su kelialapiu, labai populiarus būdas keliaut po Australiją tiesiog išsinuomot kemperį ir keliaut po salą savarankiškai 😀