Dvynukų nėštumas, kai vienas vaisius žuvęs

12. Oct, 07:07

laukiuosi 13 sav. daktaras pranese kad turejau dvynukus bet vienas is ju 10 savaiciu mire.gal ka zinote apie tai,labai bijau del sveikojo vaikucio.aciu

08. Nov 2011, 20:33

Marchenera, galiu tave nuraminti. Aš pirmojo nėštumo pačioje pradžioje (apie 6sav.) įtariau persileidimą. Kadangi prarasti vaikučio nenorėjau pagriebusi vyrą naktį išdūmiau į ligoninę. Ten echoskopijos metu nustatė kad buvo du vaisiai. Deja, vienas žuvo. Mane patikino, kad tai nieko tokio. Žuvęs vaisius, jei nepasišalins, tai sunyks ir lieko neliks. Po savaitės, sustabdę kraujavimą, išleido namo dar mėnesiukui su biuleteniu. Taigi, bijodama netekti ir antro, labai saugojausi, ir pasaulį išvydo mielas berniukas. Jam jau 10metų

20. Jul 2010, 20:23

mano mamyte irgi laukesi dvynuku,bet vienas, dar budamas plvelyje mire. kiek zinau,tai niekas jai nieko netrauke, kai gimde,tada ir istrauke abu.. mamyte, su sveikuoju vaikiuku gan ilgai pralaike ligonineje, kadangi mazyliui buvo kazkas siektiek negerai, taciau veliau viskas pasitvarke ir vaikiukas augo bei uzaugo sveikut sveikutelis 😀

13. Nov 2009, 11:08

mano draugei su kuria kartu gimdem taip buvo,bet jai niekas netrauke antrojo leliuko,tiesiog stebejo,kad neisimestu infekcija,bet viskas tvarkoj,pagimde sveika leliuka 😀

18. Oct 2009, 01:24

mano drauge laukesi trinuku,vienas vaisius mire,pastoviai daktarai ja priziuredavo kad neuzkrestu vandenu.bet tai taip ir pravaiksciojo visa nestuma be komplikaciju,pagimde sveikas dvynukes mergytes,tik labai mazulytes😀nenusimink,marchenera,viskas bus gerai

17. Oct 2009, 10:33

nepergyvenk labai ir nesinervuok,svarbu anas gims sveikas grazus leliukas 😀

15. Oct 2009, 18:00

taip tai... buna tokiu atveju. mano pazystamai irgi buvo. vinas zuvo o kuta pagimde sveikuteli. taip bus ir tau 😀

14. Oct 2009, 18:59

pirma kart girdziu kad istrauke mirusi leliuka.seip zinau kad jai vienas zuna o jis buna zuva del to kad kitas viska atima ir jam neuztenka ir jo nieks neistraukia tik kai jau gimdai istraukia o kad patikrintu ar kitam gerai tai paima vaisiaus vandenys.

14. Oct 2009, 13:26

tikek, kad wiskas bus gerai, taip ir bus, STIPRYBES 😀

13. Oct 2009, 12:08

marchenera, uzjauciu ir linkiu kitam leliui sekmingai vystytis ir gimti sveikam, drutam😉

13. Oct 2009, 11:07

Marchenera, reikia, kad tau istrauktu ta mazyli kurio sirdute nebeplaka, nes jis juk genda, gali manau pakenkti kitam mazyliui 😕 sekmes Tau, ir taip pat linkiu, kad antrasis gimtu sveikas 😀

12. Oct 2009, 22:41

mano draugei taip buvo,vienas leliukas neissivyste tai jai ji istrauke kazkaip,o kitas gime sveikas,svere net 4kg 😀tu svarbiause nepergyvenk ir viskass bus ok 😀

12. Oct 2009, 20:58

marchenera-as tai pat uzjauciu gaila lb bet linkiu kad kuris isliko gywas gimtu sveikutis.. 😀

12. Oct 2009, 19:46

uzjauciu ☹

12. Oct 2009, 19:07

laukiuosi 13 sav. daktaras pranese kad turejau dvynukus bet vienas is ju 10 savaiciu mire.gal ka zinote apie tai,labai bijau del sveikojo vaikucio.aciu