Dovanos einant lankyti kūdikio

03. Sep, 12:27

Kokias dovanas pirkote einant lankyti kūdikio? Arba kokias dovanas gavo jūsų mažyliai - pasidalinkite savo patirtimi, kas tikrai naudinga, ir kas praverte ir kokios buvo bevertės? ;)

10. Sep 2012, 17:13

Mes gavom drabužėlių, sauskelnių, bet pas mus dar tik pati pradžia, dar daugelio lankytojų tik sulauksim 😀 Man asmeniškai jau geriau pinigai nei dovana, kurios nereiks. Gink Dieve, tikiuosi niekas neatneš didelių pliušinių žaislų ... 😃 O dovana pasakų knyga yra tikrai puiki dovana, kuri pravers ne iškart, bet juk pasakos nesensta 😀 Tarkim kas liečia pinigus, tai mus sveikins mažosios proseneliai, kurie tikrai neturi jau žalio supratim apie drabužėlius ir sauskelnes, tai tikrai šiuo atveju geriau pinigai nei drabužėlis, kurį gal nupirks jau net per mažą.

04. Sep 2012, 10:03

Laba,o as vaiko gimimo proga kazkaip nenesciau pinigu teveliam,man cia tikrai netinkama proga juos dovanuot.Esu drabuzeliu,zaisliuku padovanojus.Jei dabar kas gimdytu is mano rato,padovanociau sauskelniu torta,man cia geriausia ir graziausia dovana😀pasaku knygute dovanociau pirmo arba antro gimtadienio proga,na bet cia tii mano nuomone.O mes gavom drabuziuku,pinigu tai pat gavom,zaislu ir dar visokiu smulkmeneliu😀

03. Sep 2012, 20:50

as laba imegstu knygas, todel su didele meile jas dovanoju. O susilaukus kudikio pravercia viskas. Man liko nepanaudota tik vienintele dovana- siltas miegmaisis, bet jo nepanaudojom tik todel, kad isaugom, neatitiko metu laikai su ugiu 😀

03. Sep 2012, 20:43

sveikos.daugiausia dovanu gavom pinigeliu ir sauskelniu. drabuzeliu ir zaisliuku irgi gavom. as kai einu lankyti nesu pinigelius,jie patys nuspres ko nupirkti ko jiems labiausiai reikia

03. Sep 2012, 06:36

sveikutes,na,mes lankyti buvom lbai seniai,tai jau nepamenu,ka pirkom,zaislu ir drabuzeliu,atrodo😀kai dukryte gime,tai pati geriausia dovana buvo sauskelnes,taip pat gavom zaisliuku,drabuzeliu,knygas labai mestu ir vertinu,ir tikrai nieko pries buciau gauti dovanu,tiesa,turetu praeit nemazai laiko,kol ja skaitysim,bet-knyga yra knyga-nesensta😀

03. Sep 2012, 00:30

p.s. kokia nuomonė jūsų - ar patiktų gauti gerą pasakų knygą?

03. Sep 2012, 00:27

Kokias dovanas pirkote einant lankyti kūdikio? Arba kokias dovanas gavo jūsų mažyliai - pasidalinkite savo patirtimi, kas tikrai naudinga, ir kas praverte ir kokios buvo bevertės? 😉