Tai va gimtadienis po gimtadienio taip ir nesibaigia, ziuriu jau kisenes tuscios, o sitoks prasymas ateit i dar tris gimtadienius, nebezinau ka daryt padekit, gal kas ka pasiulysit orginalaus , padaryto paties savo darbo
Tai va gimtadienis po gimtadienio taip ir nesibaigia, ziuriu jau kisenes tuscios, o sitoks prasymas ateit i dar tris gimtadienius, nebezinau ka daryt padekit, gal kas ka pasiulysit orginalaus , padaryto paties savo darbo
Labai šauniai sugalvojei rimeli, man taipogi rankų darbo dovanos atrodo priimtiniausios, ypač, kai pinigėlių nėra, o noris žmogų nudžiuginti 😀
Tai liko dovaną krikštasūniui sugalvoti ir draugui ? Na vaikui tai manau kažin ką ypatingo galima padaryti, tokio amžiaus manau žaislai geriausia, bet ką gali pats padaryt . . .
O vyrui tai galima ir kokį išmislą padaryti jei jumorą supranta, arba ta tema kuo domisi kokį kalendorių pagaminti ar dar ką 😉
As pati labai nemegstu visokiu statuleliu, vazeliu, suvenyru ir t.t. Jie tik dulkes kaupia, o naudos is ju jokios... Pati tokiu daiktu taip pat nedovanoju. Tokiu atveju jau geriau nuperku gleyciu, saldainiu dezute, sampaniuko ir to uztenka. Pinigus dovanoti taip pat nemegstu, nes dazniausiai jie buna ne taip panaudojami.
Rimeli, sunku ka nors tau patarti del krikstasunio. Jis dar mazas, todel jis nesupras, jei padovanosi geliu ar saldainiu dezute... Gal rastum kur koki zaisla nebrangu... Gal yra kur akcijos, ispardavimai.
o man geriau ranku darbas, nors matosi kad daryta is sirdies ir butent tam zmogui, va kiek as prasedejau prie tu geliu"zibuciu" visa pusdieni o dar sage kol padariau ir viskas is sirdies, kazkaip jautru tai kai dovanoji ir sakai cia tau is sirdies ano ranku darbas, na gal kiti to neivertina, bet sirdies dalies nenupirksi nei uz 5 lt nei uz 100 lt
Sveikos mamyte, matau velniu gavau☹ eisiu i vyriskio kuriam 23m. brolio zmonos 25m. ir krikstasunio kuriam 8m. tai va yra reikalu kai skirtingu amziu ir lyciu zmones galetum viena sugalvot ir nunest bet nenesi ta pati ka vaikui nesiu, vyriskis geras seimos draugas, mano vyro geriausias draugas, o kazkai i krikstasunio gimtadieni nenueit baisu, pasakiau kad tikriausiai neateisiu vaikas verktpradejo, o broliene svencia kartu su kriksto vaiku, del jos bedos jau nebera, padariau is saldainiu ir tampomo popieriaus geles"tipo zibutes"😀 padariau puokste 25 geliu, ir padarysiu ranku darbo sage i rubus tai problema issprendziau, bet kaip su kitais daryt☹
taip, geriausia ira duoti pinigais,tai ka nores ta nusipirks,juk kekvieno zmogaus ira skirtingas skonis,nu bet aisku jei tu pinigu nera tai jau geriau gele kokia,o man ten tie visokiai rankdarbiai nu kazinau...😀
statuleles visokios tik tuo atveju jei zmogus jas kolekcionuoja, buna gi kurie ten drambliuku statuleles renka ar vel ka
pvz mums savaitgali taip pat gimtadienis (vyro brolio) pinigu irgi nera per akis mums, sakom kieknors pinigais duosim ir viskas, ko nores ta nusipirks pats😀 nes avdrug nepatiks, tada pinigai bus tikrai ismesti kaip y bala
Tikrai būtų aiškaiu jei mamytė parašytų pas ką į gimtadienį kviečiama ar jauni žmonės ar vyras, ar moteris, o gal vaikutis ?
Beje pritariu, kad visoki suvenyrai gali ir netikti, nes nežinia gal tas žmogus jų visai nemėgsta.
Geriausia žinoti to žmogaus pomėgius ir tarkim koks žvejys yra galima padaryti kompu kalendorių, kainuotų tik spausdinimas, arba pakabuką raktų pirkti su žuvimis, imitacijomis, na panašiai ir su moterimis, gal kuo domisi tai net ir tie suvenyrai tiktų patinkančia jai tematika.
Senesniems žmonėms, seneliams arba tėvams labai tinka šiltos, artimos, kad ir paprastutės dovanos, va kaip minėjo kažkuri darė mamai dovaną. jei darai savo rankom svarbu, kad ji būtų padaryta galvojant apie tą žmogų ir rezultate matytųs, kad stengtasi dėl to žmoguas ir jam bus malonu gauti 😀
jei moki piešti gali portretą nupiešti.
kaip tik mano draugės gimtadienis kitą mėnesį jau radau foto, ir nupiešiu jai jos portretą 😀
Galima ir išsiuvinėt kokią nors pagalvėlę, ar nosinaites . . . oi kiek galima prigalvot 😀
KODEL AUTORE NEPAKOMETUOJI I KOKIUS gimtadienius eisi?butu lengviau patart
jei neturiu pinigu, tai dovanoju tik gele ir saldainiu dezute. o smulkmenu neperku, nes ju pilni namai, nebezinai, ka turi, o ko ne. juk ne dovanoje esme, svarbu, kad prisimeni zmogu, parodai demesi, jau tai svencianciajam didesne dovana nei koks siuvenyras, bent man taip labiau patinka. rimeli, o cia suaugusius sveikinti turesi?
man ir nepatinka ten visokios statuleles ar atvirutes... o siaip manau pigiausias variantas butu geles...
Pritariu mergaite6, ziurint pas ka eini, kartais tereikia įjungti savo fantaziuka 😀 Mes su broliu ir sese pvz pernai "bate" buvom, o mamos 45m jubiliejus, tai greit sugalvojau ir padariau su kompu tokia didelę atvirutę kurią įrėminom, joje sudėjom po mūsų mažučių nuotrauką ir tokią kaip atrodome dabar, dar parašėme žodžius ką jei jaučiame. Įteikdami padėkojome už viską, pasakėm kad tik jos dėka mes esam ir pan.. dar nupirkom gėlių paprastučių visai.. Tai mama apsiverkė, ir visiems labai gyrėsi ir rodė mūsų dovaną... Kainavo tik rėmelis ir gėlytes o džiaugsmo kaip už milijoną 😀
prie ko cia seimos nuotraukeles dovanoti kazkamtai,galima dovanot seimos nariam,bet tai gal cia gimtadienis draugu,ar vaiko kokio
na kam juokas seimos nuotraukeles,kam ne...man tai l grazu....net svarbesne dovanele nei uz simtus lt moketa.bet cia kiekvienos nuomone...
nu jei nera pinigu tai neinam ir i gimtadienius😀o ant juoko padaryt koki atviruka tai ka zinau... ir nesakau jei eit i gimtadieni pirkt uz simtus dovanas,nu ira visokiu smulkmeneliu tikrai nebrangiu pirkti
sveikute.na priklauso ar pas l artimus zmones eisi.jei taip,tai galima padaryti grazu atviruka su kokia bendra su vaiku nuotraukele.parasyti grazu sveikinima.arba net padaryti grazu maza albuma is atsiminimu...jei nelabai artimi zmones,manau uztenka geliu.graziu pavasariniu geliu.jos nera brangios.bet sirdi apsalina.bent man geles l patinka.arba geles vazone...