DEZAVU-tai ispudis,kad tai jau yra isgyventa,patirta,atsitike.pvz kalbi su zmogumi ir supranti kad visa tai jau vyko,tas pats zmogus,tie patys zodziai,aplinka.as kas karta isgyvenu soka.ar jums yra taip buve?
DEZAVU-tai ispudis,kad tai jau yra isgyventa,patirta,atsitike.pvz kalbi su zmogumi ir supranti kad visa tai jau vyko,tas pats zmogus,tie patys zodziai,aplinka.as kas karta isgyvenu soka.ar jums yra taip buve?
😃
beliko smegenu duonos pasirupint ir i trenirovkes😀
man irg daznai taip buna, kai uztenk mostelt ranka, ir toks vaizdas kad tai jau yra kazkada buve😃 tada pradedi mastyt kaip cia yra😀
tikrai gerai sakai ineta.dar sako daugybos lenteles kartojimas,eilerasciu mokymsis mintinai ir kalbu mokymasis.
pati geriausia smegenu treniruote yra kryziazodziai😃
inetuk aciu
karolina,smegenis treniruoti reikia! 😃 tie kur po barus (kalbu apie diedus alchasus)laksto arba su geriausiais draugais i lova krenta niekada ju neistreniruos..kitavertus matyt daug ka vystimasis pilve daro,o gal ir genai,sako kuo smegenyse daugiau vingiu,tuo zmogus protingesnis 😀 cia truputi nuklydau nuo temos.
idomus straipsnelis apie tai-http://www.lizdas.lt/skeptic/dejavu/dejavu.htm
taip,skaiciau tai internete 😀 ir kas pasakys,kad musu smegenys ne nuostabus organas?o kiek dar nezinom,kas ten slypi.
pastoviai man taip buna😃as kartais net zinau i prieki kas bus😃
Man taip seniau budavo pastoviai..kelis kartus per savaite.., bet jau metus laiko deja vu sindromas nebepasikartoja... cia normalus dalykas, .Statistikos duomenimis deja vu patiria apie 97 proc. žmonių. Daryta daugybė tyrimų, kurie rodo, kad deja vu dažniau patiriama jaunesniame amžiuje, tarp 15 ir 25 metų. Deja vu jausmą sukelia smegenų centrai, kuriuose informacija “užsaugoma” anksčiau, nei ją užregistruoja mūsų sąmonė.