Depiliacija cukrumi

07. Apr, 09:05

Sveikos mamytes :) seniau kuna depiluodavau vasku db teko pabandyti cukrumi :) ar dar kas bandete?:)

30. Nov 2010, 12:04

alaus ir as per pietus savaidgaliais taure isgeriu,taip skanu buna 😃

30. Nov 2010, 11:52

Net nežinojau, kad spalvą lemia odelė, ačiū už įdomią informaciją...Aš dažniausiai renkuosi baltą pusiau saldų, mėgstu ir raudoną saldų, sausą vyną geriu, bet nelabai jis man...tokia gerėja, toks ir supratimas 😀

08. May 2013, 12:51

Inga atsiprasau, perskaiciau "kuom skiriasi cukrua nuo vasko"😀 kaina cukraus didesne, nes pats cukrus nepigus. 10 metu viska depiliavausi vasku, pabandzius cukru apie vaska net pagalvot negaliu

08. May 2013, 12:48

Inga- vaskas ir cukrus tra dvi skirtingos priemones. Vaskas naudojamas karstas, buna nudegina oda. Daznai iaugineja plaukai, skausminga procedura (aisku viskas priklauso nuo zmogaus odos jautrumo). Pasitaiko, kad plauko neisrauna su saknim, o nutraukia. Cukrum daug malonesne procedura maziausiai del dvieju priezasciu: cukrus yra kuno temperturos, nedegina odos ir rovimas vyksta pagal plauko augima, o ne pries, kaip vasku

25. Apr 2013, 11:11

na ir?😀

09. Apr 2013, 20:15

ai manau susitarsite 😀 jinai tai pas save namie domeikavoj 😀

09. Apr 2013, 19:40

dar vis neprisiruosiau pasiskambint 😀 tiesiog laiko dar neatradau 😀 o kuriam rajone ji dirba?

09. Apr 2013, 10:19

Jeigu panadysit parasykit kaip sekesi 😀

07. Apr 2013, 20:00

Jolanta vardas 😀

07. Apr 2013, 20:00

galiu aisku bet inai namie daro 😀868445147, as kol kas rinksios tik sita buda kol neatsiras turbut dar kazkas geresnio 😀

07. Apr 2013, 18:59

Sweikos...as irgi niekad nebandzius,bet labai noriu pabandyt ir kaip tik tam ruosiuosi. Ginte9,gal pasidalintum kontaktais?

07. Apr 2013, 18:18

kaina panasi labai tik priklausomai ka ir kur darai 😀 namie vienaip grozio salone kitaip 😀 as darausi namie pas moteri 😀 tarkim pazastys 20lt bikini priklausomai nuo plauku 35 - 45lt ir pan siaip dar nuo plauku kiekio ir pan na cia kaip pvz parasiau 😀

07. Apr 2013, 11:48

o kainos skiriasi su vasku ir cukrum?

07. Apr 2013, 11:25

ne ne 😀 as bikini irgi buvau su vasku viena karta bet iki galo neisbuvau 😃 sakau ai gal nereikia 😃 uzteks man ir taip 😀 na ne taip baisiai buvo bet skausmo neiskenciau 😀
o cia jau du kartus buvau ir bikini ir pazastis ir kojas 😀 na kaip sakuda jauti vistiek plauka rauna bet ne ne taip 😀 tik kad pirmas kartas nlb svarus buna po to reikia palaukti kol ataugs pries antra pilkingas ir jau gerai padaro 😀 trecia karta nueini ir jau po to susitinki po 3 -4 sav 😀 tik aisku kaip viska palaikant is vis super 😀 jei viena pasidarai ir ir trumpai viskas 😀 as db laukiuosi tai man taip gerai pries vasara 😀 nes vasarospradzio turesim zodziu maziau galvos skausmo 😀 tik pradzioj keista siaip lendi po dusu skuti tepi kremu 😀 o cia eklias dienas lendi po dusu ir kremo nereikia 😀 nes kiek lieka cukrasu ant odos ir proceduros metu viskas ne tik salina bet ir maitina 😀

07. Apr 2013, 11:18

karta salone man su karstu vasku depiliavo.ta kart depiliavau intymia vieta ir kartu su vasku odos virsutini sluoksni nuplese! kraujuot nekraujavo,bet paliestus buvo nezmoniskas skausmas! po to karto nebesidepiliavau su vasku.su cukrum gal ne taip?

07. Apr 2013, 11:17

aisku 😀 as seniau naudodavau irgi epiliatoriu😀 na skustukai ir pan 😀 po to vis pabandydavau su vasku bet tam reikdavo pasiryzti stipriai 😃 o cia kaip koks atradimas 😀

07. Apr 2013, 11:13

as is belgijos.siaip as naudoju epiliatoriu.oda ant tiek atbuko,kad skausmo beveik nejauciu😃

07. Apr 2013, 10:36

siaip as dar tik kelis kartus bandziau 😀 nes pats efektas ateina po 3 😀 bet po to uztenka tai daryti 1 kart i men 😀skirtumas bent man tai toks kad pvz oda nuo cukraus pasimaitina ir nereikai keleto dienu su kremu teptis, neatsiranda tu spuogeliu kur kelias pirmas dienas buna ir skauda zymiai maziau 😀kazkaip galvoju gal man cia tik tokia nuostaba bet labai patiko 😀 na kaune galiu rekomenduoti pas ak pati einu 😀

07. Apr 2013, 10:26

nebandziau,bet noreciau isbandyti😀

07. Apr 2013, 09:05

Sveikos mamytes 😀 seniau kuna depiluodavau vasku db teko pabandyti cukrumi 😀 ar dar kas bandete?😀