Sveikos mamytes bei nestukes! :) Kadangi su vyru planuojame vaikuti,labai domina daug klausimu. Vienas is ju,butu Depiliacija (skutimasis ). Gal gan intymu,bet mes gi moterys. Todel labai noreciau suzinoti jusu nuomones bei patirties, kaip budami su pilvukais skutates kojos ,bet TEN ? Nes pas mane tai didele problema, bijau net pagalvoti kas bus kai busiu su pilvuku.
na jei yra vyras manau tikrai pades, maniskis bent jau man visad pagelbeja 😀
As tai skutu 😀 Ti va kai pagalvoju kai bus didelis pilvas, kas pasiekti kojas (ten tai isvis neisivaizduoju) kaip nusiskusti 😀
mamytes nepergyvenkit 😀 medikai dar ne to mate 😀 as nestumo metu kojes su epiliatorium praeidavau 😀 o bikini zona kiek pasiekdavau pries veidrodi 😀 nes visiskai nieko nemaciau 😃 😃 😃
Man tai problema su depilacija nuo 4nestumo menesio,iki ketvirto menesio viskas buvo gerai o paskui tiesiog pradejo mane bert,ne tik nuo tu visu kremuku o net ir nuo paprasto vaikisko muilo tai as tai ir likau ir dabar galvoju kaip cia i ta ligonine vykt,atvyksiu vel kaip tas burokas tai dar pagalvos kad kokia lyga turiu ar ka.
Sveikos mamytes bei nestukes! 😀 Kadangi su vyru planuojame vaikuti,labai domina daug klausimu. Vienas is ju,butu Depiliacija (skutimasis ). Gal gan intymu,bet mes gi moterys. Todel labai noreciau suzinoti jusu nuomones bei patirties, kaip budami su pilvukais skutates kojos ,bet TEN ? Nes pas mane tai didele problema, bijau net pagalvoti kas bus kai busiu su pilvuku.