Dauno sindromo tyrimai

12. Oct, 07:10

sveikos,laukiuosi jau 13 savaiciu,daktaras patare pasidaryti tyrimus kai i pilva duriama ilga adata ir paimamas gimdos skystis.ar girdejote ka apie tai?

29. Nov 2012, 20:45

niekas nera apsaugotas,butu,jeigu butu

29. Nov 2012, 20:33

Goduliuk, o jei būtum persileidus, neduok Dieve, taip nekalbėtum tikrai.

29. Nov 2012, 20:22

taip aklai niekas nebado to pilvo,o echoskopo pagalba ziurima,kaip ir kur durti su adata.man buvo daromas toks tyrimas ir tikrai nieko nera baisaus.

29. Nov 2012, 18:56

riesutelis66 - Visiskai pritariu.

29. Nov 2012, 18:34

As vat todel ir nesutikciau,jei jau lemtas dauno sindromas tai jau jis ir bus,kas is to,kad darys ta tyrima.

29. Nov 2012, 18:15

Duriant į pilvą yra 1-2% tikimybė, kad įvyks persileidimas, taip draugei ir buvo.

29. Nov 2012, 17:58

As tai tiesa pasakius nesutikciau, kad durtu I pilva,nes jei dar pataikys ne ten kur reikia,tai jau geriau ne.

29. Nov 2012, 17:20

As nezinau , turbut su durimu y pilva nesutikciau kaskaip baugiai skamba vien tie zodziai ..

28. Nov 2012, 12:18

kraujo tyrimas nėra tikslus,jis tik parodo kokia galimybe gimti vaikui su dauno sindromu.taip kad jei ir rodo1-7000 o vaikelis su ds. kitai kraujas parodo 1-2 ds o vaikelis sveikas. o vaisiaus vandenų tyrimas tiksliai parodo kad vaikas turi ds. ir visai neskauda kai duria i pilvą[pati išbandžiau,tas pats kai vaistus i sikna leistu] ,prieš tai gerai per echo apsvarsto kur durt kad nepaliest vaikučio ir nepradurt virkštele.tuo pačiu tiria del turnerio s.

28. Nov 2012, 05:58

Man siule sy tyrima ir as be abejo sutikau del sventos ramybes , paima paprastai kraujo is venos ir viskas , o y pilva duria tik tuo atveju jai kraujo tyrimas parodo ta sindromo rizika tada duria y pilva ir traukia vaisiaus vandenu tyrimam .

17. Oct 2012, 15:15

As ir adatu bijau bet matai is pradziu neduria tik tada jei itaria

17. Oct 2012, 14:47

Sveikos, as tai nesutikau darytis to tyrimo nei su pirmu nesekmingu nestumu, nei dabar antra karta laukiantis nesutinku. Vistiek gimdysiu ir mylesiu vaika, kad ir koks jis butu. Man tai su pirmu nestumu kai nedariau to tyrimo, darydami antra skena gale nestumo sake, kad dauno sindromo nera. Man jei i pilva durtu tai as nesutikciau, jau ir taip adatu bijau, net kraujo emimas is venos man yra baisiausias dalykas, kenciu vos ne alpstu, o cia tai isvis.

17. Oct 2012, 14:27

Sweikutes esu 5 saw nescia pati esu taip pat uk snd uzsiregistrawau kad laukiuosi ir girdejau kad klausia ar nori pasitikrinti del dauno sindromo tai tik is pradziu krauja paima kiek supratau?

02. Nov 2009, 14:22

na as gyvenu anglijoje ir cia tikrai kiwkviwnos klausia ar nori darytis tyrima kuris parodo ar esi rizikos grupeje del dauno sindromo, ir tik jei esi rizikos grupeje tada tik daro ta tyrima kur duria adata i pilva, as dariausi kraujo tyrima ir aciu dievui i rizikos grupe nepatekau tad nieko neprireike darytis.

19. Oct 2009, 11:59

stiprybes tau marchenera

19. Oct 2009, 11:58

nu gal ir gerai,kad pasiryzai,bent jau uzsitikrinsi kas kaip,saunuole

19. Oct 2009, 03:00

siaip as ispanijoj gyvenimu,tyrimas nemokamas.tai su ta adata paima 10mg gimdos skyscio.manau kad man daktaras nebutu rekomendaves siaip sau,nors ir labai bijau pasiryzau darytis nes turiu tik 22 metukus,nemanau kad buciau pasiruosusi tokiam likimo smugiui.

18. Oct 2009, 12:36

kazin ar bereikalo gali siult... jai dar sako,kad gali vaisiui pakenkt...

18. Oct 2009, 01:27

pirma karta girdziu,jauciu mokamas yra kad taip siulo

17. Oct 2009, 10:30

mum tai ir nesiule 😕

15. Oct 2009, 17:58

mums niekas nesiule... 😕 nrs buciau ir nesidarius turbut

13. Oct 2009, 23:44

del to durio i pilva tai iki jo reikia daeiti, pirma ima krauja ir daro skanan, jei skanas nerodo nieko blogo tada ziuri i krauja, jei jis nerodo, kad gali but apsigimimas tada niekas adatu i pilva ir neduria, o jei rodo, kad yra tokia galimybe tada duria adata i pilva, ima vaisiaus vandenis

13. Oct 2009, 15:28

oi uzjauciu del vaikiuko...nepaskaiciau tavo antros temos.....is visoa sirdies linkiu,kad kitas mazylis gimtu sveikas.......

13. Oct 2009, 15:02

NA mums irgi siule toki tyrima,kadangi gimineje yra mergyte su dauno sindromu...bet mes atsisakem,nes bet kokiu atveju nezudyciau vaikelio.....marchena nepatariu ir tau ...ir as zinau,kad tokie tyrimai buna pavojingi,o be to ir netikslus....taigi nesiok savo nuostabu kudikely ir leisk jam ramiai gyventi savo namelyje😀

13. Oct 2009, 14:56

na cia kur mes gyvenam jie neziuri amziu,daro visoms nestukems jei jos tik nori,jie pasiulo,o jau mums tenka rinktis

13. Oct 2009, 13:22

Girdejau apie toki tyrima, bet ji rekomenduoja tik nestukems kurioms daugiau nei 35 metukai...

13. Oct 2009, 13:02

tai greiciausiai, kad dar LT medicina nera tiek pazengus, kad is kraujo tyrimo nustatytu sias baisias ligas....

13. Oct 2009, 11:19

as dariaus si tyrima,bet man tyre netik del dauno sindromu,bet aplamai er nera apsigimimu ir t.t..tik keista,kad cia kalbat apie adatas,jokiu adatu man nedure i pilva,paeme kraujo meginelius kelis is venos ir tyre apie pora savaiciu.........cia turbut tik lietuvoj adatas duria,jei man butu pasiule sitoki tyrima ir butu pasake kad durs adata i pilva tikrai atsisakyciau,gi tai pavojinga,bijau ir pagalvot....

13. Oct 2009, 09:31

man nesiule darytis sito tyrimo, bet skaiciau apie ji.... pasirodo jis siek tiek ir pavojingas, po durio retais atvejais, bet gali ivykti persileidimas..... kiek aplink mane buvo pazistamu nestukiu nei viena sio tyrimo nesidare

12. Oct 2009, 22:46

uk kiekvienai ta siulo daryti,bet as manau nera prasmes,nes aborta jau bus per velu darytis...jei giminei nera tokiu atveju tai neverta ir daryti ta tyrima.

1 2