Dantų balinimas Kaune

17. Sep, 01:27 DianaPetr DianaPetr

Sveiki. Nesenai atsikrausčiau gyventi į Kauną tad viskas dar gana nauja. Vilniuje gyvendama turėjau savo mėgiamą odentologijos kliniką profilaktiniai burnos higienai bei dantų balinimui. Taigi ieškau kompetentingų specialistų galinčių procedūras atlikti be didesnių skausmų bei rezultatas būtų nepriekaištingas. Nagrinėdama kitus forumus atradau neblogų atsiliepimų apie Juozas.dental kliniką. Gal čia yra žmonių išbandžiusių šią vietą ir galėtų pakomentuoti bei pasidalinti savo išgyvenimais. Jei ne, gal galite patarti kažką kitą, kur jūs lankotes pajutus dantų problemas. Laukiu įvairiausių pasisakymų!

Kaaterina Kaaterina 28. Feb 2022, 18:40

Pandemija išmokė suktis iš padėties, kai visas pasaulis sustoja, o norisi gražiai atrodyt ? Tad priverstinai nustojau vaikščiot po odontologijos klinikas norėdama pasidaryti dantų higieną ar išsibalinti dantis. Vietoje to - namuose turiu reikiamą įrangą. Investicija į save, kaip sakant ? https://wesmile.lt/ rasit irigatorių ar dantų balinimo rinkinį ir nereiks ieškot tinkamos klinikos mieste ?

Gabrieleee2 Gabrieleee2 03. Dec 2020, 14:32

Visai neseniai atradau, kad kuponus ir dar dažniausiai su didele nuolaida, galima įsigyti ir odontologijos paslaugoms. Asmeniškai aš rinkausi iš čia https://grupinis.lt/ , pasirinkau burnos higieną su AIR-FLOW sodapūte, KAVO PROPHY perlais. Procedūra kainavo vos 25 eurus vietoje 60 eurų. Procedūros metu padarė profilaktinę dantų patikrą, taip pat pakonsultavo dėl asmeninės burnos higienos, pasiūlė tinkamas profilaktikos priemones, nuvalė susidariusius dantų akmenis, pašalino pigmentines bei minkštąsias dantų apnašas.