Čiužiniai

31. Oct, 11:15 ingeo ingeo

Sveikos,

 

renkamės čiužinį savo 6-erių atžalai. Sakykit ar verta dar žiūrėti į spyruoklinius? Mačiau, kad lonas juos dar gamina, bet ar jie patogūs?

JustytesMama JustytesMama 27. Mar 2022, 15:28

Pasirinkimas čiužinių didelis. Nuo kainos priklauso kokio tipo bus - spyruoklinis, viskoelastinis, poroloninis. Manau nereikia pirkti pigiausio, nes jis greitai išsigulės, tad geriau investuoti į savo patogų miegą. Aš nežinau kokią sofą išsirinkti. Linkstu link odinės https://juodasisalksnis.lt/zyma/sofos_lovos/ nes tikrai išskirtinis atvejis, jei kam tektų ant jos miegoti. O gobelenas tikrai greitai susitepa, ypatingai kai namuose karaliauja vaikai.

Mindaugas227 Mindaugas227 11. Nov 2021, 22:22

Sveiki labai geri čiužiniai nesenai lietuvoje atsirade už labai geras kainas esame įsigyje
Simba hybrid memory 200×200

Norėčiau pasidalinti savo patirtimi-gal kam pravers. Dėl pardavėjo - viskas super, jokių nusiskundimų. Dėl paties čiužinio. Anamnezėje turime skaudancią nugarą dėl sėdimo darbo ir silpnu pilvo ir nugaros raumenų. Dar ir senas ciuzinys buvo per kietas. Anksciau vyravo nuomonė, kad kietas pats sveikiausias. Dabar gydytojai sako, kad kietas jaunimui, vidutinio kietumo vyresniems, minkštas - seneliams. Simba hybrid priskiriamas kaip tik prie vidutinio kietumo. Pradėjus miegoti ant jo iš pradžių dar abejojau ar nereikėjo minkštesnio, bet nusprendžiau, kad visuomet spesiu paimti anciuzini. Juolab, visi ortopedai pataria išbandyti čiužinį ne mažiau 2 savaičių, kad, taip sakant, su juo susidraugauti. Praėjus 2 savaitėms, pabusdavau dėl žadintuvo, o ne dėl nugaros skausmo, kaip įprastai. Praėjus mėnesiui - gailiuosi tik vieno, kad nepaemiau šio čiužinuko anksciau. Nereikia jokio antciuzinio. Patogu ir be jo. Miegant ant labai minkšto viešbutyje kaip tik vėl grįžo nugaros skausmas. Taip kad, labai džiaugiuosi pirkiniu, širdingas ačiū pardavėjui ir tikiuosi mano patirtis kam nors pravers renkantis sau čiužinį, ant kurio praleidžiame vos ne trečdalį savo gyvenimo.Nors čiužinys 200×200×25 kainuoja užsienį 1299eur taikoma nuolaida -25proc parduotuvėje tačiau pardavėjas pasiulė mažiau 50% vertės nuo akcijos sumos tai yra 480eur facebook čiužiniai karališkam miegui skelbiu.lt irgi mačiau yra skelbimai pirkau per facebook pristatė į klaipėda ačiū

danuteliep danuteliep 03. Dec 2020, 13:26

patogus, pas mus toks, jokiu duobeliu. Miegam gal 15metu 😀