Buitinė technika - skalbimo mašina

29. Nov, 05:22 hibridine hibridine

Labas vakaras, ieškau patarimo, kaip išsirinkti gerą skalbimo mašiną. Dydis nėra svarbus, vietos turim. Jei daiktas geras, kaina irgi ne problema, tačiau norėtųsi kad kainos ir kokybės santykis būtų padorus. 

JustytesMama JustytesMama 30. May 2020, 19:22

Manau naujos dauguma jos geros, juk skalbia. Reikia ziureti, kad butu programos, kurias dazniausiai ipratusi naudoti. Musu neseniai pirkta tiek skalbykle, tiek dziovykle, tad galvojame kaip persigabenti, nes kraustomes i Svedija. Gal kas esate per https://www.kdjupiter.lt/kroviniu-pervezimas-i-svedija veze siuntinius?

Ievukaek Ievukaek 27. Mar 2019, 17:38

Na pirma bent jau susidaryt kažkokius biudžeto rėmus turbūt būtų gerai. Šiaip geros firmos gan Whirpool ir Samsung. Bosch irgi nieko. https://www.elektromarkt.lt/lt/buitine-technika/laisvai-pastatoma-technika/skalbimo-masinos Bosch kiek žinau ekonomiškos gan, o Samsung tiesiog galingos, jei pavyksta jų išvis rasti parduotuvėse. Kaip ir sakiau, pirma nusistatyk bent jau apytikslį biudžetą, bus lengviau išsirinkti.

Tevelis Tevelis 20. Jul 2018, 13:48

Svarbiausia prekybos vietoje pasidomėkite ar detalės kaip pvz. guoliai yra metalinės, nes pigesniems modeliams viską deda plastikinius, todėl daiktas tarnauja be problemų tik garantiniu laikotarpiu. Dar išsirinkę patinkantį modelį (priklausomai nuo Jums reikalingų funkcijų) galite pasikonsultuoti su skalbyklių meistrais, kad ir šiais https://www.namuautomatika.lt/paslaugos/skalbimo-masinu-remontas/ manau pasakys ar dažnai tokias tenka remontuoti, kokie gedimai dažniausi ir panašiai. Mes kai rinkomės, patarė Bosh firmos skalbyklę, nes ji pilnai metalinėmis detalėmis ir 5m garantija su galimybe pratęsti iki 10 m. tad manau turi būti patikima, nes jei jos numatytas veikimo laikotarpis būtų trumpesnis, niekas tų garantijų taip lengvai neduotų.