BLOGŲ KONKURSAS: Mano pirmasis tyrimas ultragarsu

06. Mar, 08:37

Mielosios nėštukės, Būti nėštuke – pasakiška savijauta, todėl ir siūlome šį konkursą jums. Konkurso tema - „Mano pirmasis tyrimas ultragarsu“. Norime išgirsti jūsų pasakojimą apie tai, kaip jautėtės pirmojo tyrimo metu ir po to, koks jausmas pamatyti ekrane savo būsimą kūdikį. Apie ką galvojote…žodžiu, surašykite visas savo emocijas ir jausmus. Pasidalinkite tuo su mumis! Konkursas vyks iki kovo 14 dienos. Įdomiausio ir gražiausio pasakojimo autorės laukia prizas – Huggies Newborn sauskelnės http://www.mamyciuklubas.lt/klubas-busimu-mamyciu/blogu-konkursas-mano-pirmasis-tyrimas-ultragarsu Mamyčių klubas

18. Sep 2011, 19:10

as skaitau ir ziuriu, kad ir vyras gali dalyvauti ultragarse?.. sito nezinojau ir nirks nrsiule,. nors viena karta tesu dar pati ziurejus bet kai eisiu spali butinai ginekologes paklausiu ar gali ir jis paziureti, nes labai jau jis nori.. 😃

04. Apr 2011, 14:36

sveikos viena vakara mane vyras nuveze i ligonine nes blogai pasijutau zinojau, kad esu nescia tad buvo neramu kad nieko nenutiktu leliukui kai mane pakviete i kabineta apziurai ir padaryti ultra garso tyrima vienintele mintis buvo kad pamatysiu leliuka pamacius jo nuotraukyte ekrane labai susijaudinau ir apsidziaugiau kad leliui viskas gerai jo sirdele plaka ir jam jau 7 savaites. Manau kad si jausma sunku apsakyti ir sunku nuslepti savo dziaugsmo asaras, bei trykstncia laime kure kiekviena moteris turetu patiri.

03. Apr 2011, 22:05

smagu paskaityti jusu mielosios rasybas....
pas jus taip grazu, net asarytes kaupiasi skaitant😀 zinot kaip buvo man?jau maza zinojau jog negaliu tureti vaikucio,niekada ir nesisaugojau....bet stebuklu pasirodo buna😀 esu 19 savaiciu nescia😀)) savo mazyli maciau jau mazam ekranelije..tai buvo pats graziausias vaizdas pasaulyje😀bet begaline baime mane jau zudo.....ar ir jus bijote?ar ir jums baisu kas bus toliau?☹

14. Mar 2011, 16:36

Mano susipazinimas su lialiuku prasidejo nuo to, kad daktare siunte pas ginekologe, bet ji nieko man dorai nepasake, sake, kad pastatis i iskaita ir nuo tos dienos as ieisiu i nestukiu gretas. Atvikus pas ginekologe ji kruopsciai mane apziurejo ir kaskur pakvete praeiti i kt kabineta, net negalvojau, kad tai bus pirmas mano pasimatimas su lialium, kai ji man pasake, kad lialiukas 17 mm ir jo sirdele plaka, mane apeme nerealus jausmas. atsikelus nuo kusetes, per monitoriu as pamaciau kaska panasaus, kai rodo per tel laidas, tai buvo mano lialiaus. Aisku 8 sav ten nieko doro ir nepamatysi,bet tai vis kaskas. Kitas pasimatimas su lialium buvo 19 sav, ir tada as pamaciau pati graziausia vaizda savo gyvenime, manau, taip visom mamytem busimom buna. Tas ranku judejimas -tai nepakartojamas vaizdas, gaila, kad vyras negalejo to matyti, nes yra isvykes i komandiruote. Manau tai as prisiminsiu kiekviena akimirka, kai ziuresiu jau i gimusi lialiuka...

13. Mar 2011, 07:15

Merginos po mano krutine plaka maza sirdele kuri man padeda gyventi ir dziaugtis gyvenimu dabar as tik del jos gyvenu 😀 Nesvarbu kaip ta gyvybe atsirado svarbu,kad ji yra ir as ja myliu 😀

12. Mar 2011, 19:15

wateriuke dziaugiuosi tavo stiprumu ir gerbiu 😘

12. Mar 2011, 18:19

Apie savo nėštumą sužinojau likus dienai iki Naujų metų. Po naujųjų metų nuvykau su mama pas ginekologę,pasakėme,kad laukiuosi ir mus nusivedė į kabinetą.Mane paguldė ir pilva ištepė geliu ir monitoriuje parodė mano pilvelio gyventoją.Iš tiesų nelabai regavau,buvau labai pasimetus,nes aš buvau išprievartauta...Bet kai po kokių 3savaitėlių sunegalavau nuvaževome pas daktarus ir per monitorių tikrino ar viskas gerai ir kai pamačiau vaikutį taip širdį suspaudė,jaučiausi begalo nerealiai ,kad nusprendžiau gimdyti ir išsaugojau gyvebę,gryžus namo daug verkiau,džiaugiausi net iš tikrųjų nesupratau kiek per tą diena mane buvo užplūde jausmų. Dabar esu 18 savaičių nėščia ir esu begalo laiminga 😀

12. Mar 2011, 12:39

Lapkričio 12- ta diena nieko neisiskyrė, tiesiog reikėjo eiti pas ginekologę, nes man vėlavo mėnesinės, o tai būdavo labai dažnai, todėl tai nelabai sureikšminau. Atėjusi pas savo daktarę papasakojau savo problemą, kurią mes abi jau žinojom, tik šį kartą tai buvo nepaprastas mėnesinių vėlavimas😀 Ji apziūrėjo mane ir poto paprašė manes atsigulti, ijungė maža televizoriuka, atsuko jį į mane nusišypsojo ir pasakė, kad tas judantis rutuliukas yra mano vaikelis, kuriam yra 9 savaitės. Ta akimirka man sustojo, mano akys pasruvo laimės asaromis, man pritruko oro, aš buvau tokia laiminga, nes ta akimirką pamačiau savo vaikuti ir sužinojau, kad jis auga manyje, nemoku nusakyti to jausmo, nes tai žodžiais nenusakoma. Dabar jau žinau, kad laukiuosi dukrytės, ultragarso tyrimas, man yra kažkas nuostabaus, dabar begalo laukiu tos dienelės, kada galėsiu išvysti dukrytę apkabinti ir priglausti prie savo krūtinės.

10. Mar 2011, 14:22

Mano pirmasis tyrimas ultragarsu
Tą diena buvo labai daug žmonių.Aš su vyru buvome tarp jų.
Iš kabineto išėjo moteris ir va jau mano eilė, su baime einu į kabinate. Daktaras paklausė gal norėčiau kad šalia manęs butu vyras. Mano veide nušvito šypsena. Pasikviečiau, kad kartu pamatytumėm maža stebukliuka.😀
Iš pradžių viska parodė ir paaiškino vyrui :čia širdelė, čia kojytės ir rankytės, galvutė....😀
Visa tą laiką žiūrėjau į vyro akis, veidą, mimikas. Mačiau jo reakcija į mažiulio pasisveikinima (pamojavo kojytėm ir rankytėm), vos tvardžiau ašaras matydama, kaip vyras stovi ir žiuri į ekrane šmėžuojančia maža gyvybe. Jo akyse suspindo ašaros, o veide buvo šypsena.
Daktaras parodė ir man plaukiojanti, besivartančia maža gyvybe. Nors aš jau buvau viska supratus kas kaip iš vyro akių ir mimikos. Kaip pamačiau vyro veidą ir ekrane besiduodanti mažiuką tai atrodo širdį pakuteno drugelei, jausmas buvo nenupasakojamas.
Iš kabineto išėjome abu su šypsenom ir visa diena jos laikėsi mūsų veiduose.😀

P.s Kai man darė ultragarsa monitorius buvo nusuktas todėl viska pirm vyrui parodė. Po to ir man atsuko monitorių parodyti leliuka.

06. Mar 2011, 20:37

Mielosios nėštukės,

Būti nėštuke – pasakiška savijauta, todėl ir siūlome šį konkursą jums.

Konkurso tema - „Mano pirmasis tyrimas ultragarsu“. Norime išgirsti jūsų pasakojimą apie tai, kaip jautėtės pirmojo tyrimo metu ir po to, koks jausmas pamatyti ekrane savo būsimą kūdikį. Apie ką galvojote…žodžiu, surašykite visas savo emocijas ir jausmus.

Pasidalinkite tuo su mumis!

Konkursas vyks iki kovo 14 dienos.

Įdomiausio ir gražiausio pasakojimo autorės laukia prizas – Huggies Newborn sauskelnės

http://www.mamyciuklubas.lt/klubas-busimu-mamyciu/blogu-konkursas-mano-pirmasis-tyrimas-ultragarsu

Mamyčių klubas