Besilaukianti mama+kosmetika

29. Mar, 10:02

Labukas, norejau paklausti kurios jau susidurusios kiek galima dazytis? gal juokingas klausimas, bet girdejau, kad nescioms negalima dazyt plauku, negalima kirptis, tai jei galit pasidalinkit savo nuomone :)

23. Apr 2013, 10:13

Sveikos, na as ir plaukus dazausi, ir kerpuosi, ir veiduka padazau aisku su saiku, ir nagus susitvarkau, ir pasportuoju siek tiek,kad nepersitemciau😉 manau maziau reikia kreipti demesio i prietarus, nemanau kad siuolaikines mamos turi buti apsileidusios. Ne tokie laikai.

30. Mar 2013, 12:29

aciu mergaites kad dalinates savo patyrimais 😀 mane drauges pradejo gasdinti kad maziau dazyciausi, kad pamirsciau plauku dazyma, tai jau truputi issigandau 😀 bet nuraminot 😀 dar susiduriau su tokiais spuogais vandeningais ant veido, jau ilga laika jie man nedingsta, gal kuri susidure ir su tokia problema? 😀

30. Mar 2013, 12:14

aisku pvz jeigu tave pikina vien nuo dazu kvapo,tada neverta ir dazyti.bet jeigu ne manau reikia atrodyti graziai 😀 as kai gimdizua pas mane dar buvo ilgi nagai ir pedikiuras rauduonas 😃 kaip tik pasidariau pries gimdima 😃man vienaakusere pasake nukirpk nagus tada prileisiu prie vaiko,o as jai pasakiau,jeigu man irodiniesi as taves prie savo vaiko neprileisiu 😃 jinai man dar irodes,nesame 😃 nors nagus as pati buciau nukirpusi,pirmas vaikas,visko bijojaju pradzioje 😃

30. Mar 2013, 09:40

Sveika,esu as girdejusi kad nestumo metu negalima plauku kirpti,dazyti.bet ir as manau kad nesamone,nestumas ne liga ir nevadinasi kad jei esi nescia turi buti nesitvarkiusi,turejau viena pazystama kuri nieko nedare tikrai atrode klaikiai 😃

30. Mar 2013, 00:17

tamsia spalva isgaut gali naudot sampunus, bet norint but blondi-tai sampunai nepades😀

29. Mar 2013, 23:02

sonia tai ir as apie tai,bet jeigu bijai gali ir ne dazus o sampunus naudoti

29. Mar 2013, 22:45

Turiu du vaikus, ir abu nestumus sviesinau plaukus. Plaukus sviesinau kiekviena menesi ir su chemija😀 Jokiu blogu pasekmiu nebuvo😀

29. Mar 2013, 22:15

akvileee del kirpimo tai cia nesamones,ka tu nori vaikscioti negrazi?plaukai netures formos 😃 o del dazimo paluku,jug yra dazu be amoniako,galima nauduoti tesiog spalva suteikianciu sampunu,balzamu.Man rodos netgi busima mamyte nori atrodyti visa laika grazi 😀 nu isivaizdok 9 menesius plauku ant koju neskusti,tai tenais man rodos miskas uzaugs 😃 tas pats su blakstenom busi breznevu 😃 manau verta save priziureti 😀

29. Mar 2013, 22:02

Labukas, norejau paklausti kurios jau susidurusios kiek galima dazytis? gal juokingas klausimas, bet girdejau, kad nescioms negalima dazyt plauku, negalima kirptis, tai jei galit pasidalinkit savo nuomone 😀