Berniukų apipjaustymas

30. Oct, 09:23

Kokios jusu nuomones apie berniuku varpos apipjaustyma? ka esat apie tai girdejusios?

28. Nov 2012, 19:46

Lytiškai plintančios ligos.

28. Nov 2012, 18:28

Nu ar irgi taip manau, todėl ir klausiu, nes kažkaip įdomu ... gal sakau kažko nežinau, nors esu ne vienam seminare dalyvavusi apie LPL ir net turiu pažymėmimą, kad galiu vykdyti AIDS švietėjišką veiklą.

28. Nov 2012, 16:30

Ačiū, perskaičiau, geras straipsnis, tik niekaip nesuvokiu kaip apipjaustymas stabdo LPL? 😃 O apie higieną ten neradau net.

28. Nov 2012, 14:54

http://www.balsas.lt/naujiena/253493/daugeja-argumentu-del-visuotinio-berniuku-apipjaustymo/rubrika:naujienos-mokslasirit-mokslas
suprantu kad straipsnis ne is naujausiu bet vis sis tas 😀
pritariu simulytei kiekviena pasirenkam savo gyvenimo kelia ir kaip ji gyvent ,sukurus misria santuoka negalima tiketis darnos seimoje jei nera kompromisu ,nera lengva gyventi su zmogum kurio tradicijos ir paprociai skiriasi nuo tavuju bet jei myli supranti kad reikia dauk kantrybes ir darbo 😀 mes irgi dar tik mokomes 😉

27. Nov 2012, 14:24

pykstates del nieko,kiekviena moetris turi teise rinktis su kokiu zmogus jai gyventi,kaip vaika auginti,kaip su vyru bendrauti ir t.t. ali nemate lt gero vyro,istekejo uz kitataucio,jai priimtina tai kad gert nereikia rukyt nereikia,as irgi del sio dalyko nepykciau,geriau negert negu kiekviena karta klausytis kaip visi pamokslaija jei negeri... niekas juk per prievarta negine i baznycia mece ar kur tik bevyko vestuves,ne tame esme,svarbu kad seima laiminga vaikas laimingas ir viskas gerai,nera reikalo smerkti,ka zinot gal tas apipjaustytas berniukas bus kurios nors is jusu zentu,ir ka tada sakysit dukrai kad jis fu apipjaustytas? nieko cia keisto,kitu tautu zmones gal is lietuviu tyciojas kad cepelinu daug valgom,ali neimk i galva,kabinejas prie kiekvieno zodzio,nezinodamos kokia tavo situacija 😀

27. Nov 2012, 13:52

O gal gali nurodyti psl. kur apie tai rašoma?

27. Nov 2012, 08:08

na mano vyras is kameruno ir jis yra apipjaustytas todel nori kad ir sunus butu apipjaustytas,nematau cia nieko blogo,taip pat esu radus internete kad daugumoj saliu tai daroma higienos sumetimais 😀

31. Oct 2012, 23:49

as tik taip parasiau.suprantamas dalykas kad skirtingi

31. Oct 2012, 23:35

Apipjaustymas ir vaisingumas - du skirtingi dalykai 😃

31. Oct 2012, 23:28

Bent jau manasis neturi lovoj jokiu problemu.tik knarkia bet tai nesusije su apipjaustymu 😃 o ir pastojau per nepilna men nuo vestuviu

31. Oct 2012, 23:08

Ali, nemanau, kad kažkas kaupiasi ten, jei vyras prausiasi bent dukart per dieną. abc, dėl vyrų nejautrumo po apipjaustymo tai irgi esu girdėjusi, net sako, kad vyrai ne tokie pajėgūs, nors kas ten žino ar tai susiję ...

31. Oct 2012, 18:26

zivile,mano sunui kaip sakoma visai neatsitraukinejo odele tai ten nebuvo imanoma nei isplauti nei ka

31. Oct 2012, 17:10

mes kai nusprendem del vardo pasakem tevams.mes tiesiog pasakem ka isrinkom.neklausem gerai ar negerai

31. Oct 2012, 17:08

del apatiniu nzn.gal tiesiog alergiskas.tai nors ir pasalinta ta odele bet vistiek reguliariai maudau prausiu.o jai neapipjaustytas nors ir apsiprausi reguliariai bet vistiek jie kaupias.

31. Oct 2012, 17:00

O kodėl turi tėvams (seneliams) tikti vardas? Mūsų mergytės vardas visiems pasirodė keistas, bet tai ne jų reikalas 😃 Ali, o koks tas higieniškumas, jei apipjausto? Kai aš berniuko neturiu, tai nelabai suvokiu ... Bet bent jau mano vyras sakė, jog nuo didelio rašto išeinama iš krašto, nes klausiau ką jis mano apie apipjaustymą dėl higienos 😃 Ta prasme, jei ten prausi reguliariai tai labiau higieniškai ta vietukė nebus. Va tiesa, giminaitė, musumlono žmona, sakė, kad jos vyras turėdavo dėtis spec. apatinius, nes kitokie dirgindavo tą galvutę ir buvo net uždegimas iki kraujų.

31. Oct 2012, 15:53

tai jau didelis buvo.manajam buvo nepilnai 1menuo

31. Oct 2012, 15:23

7 metu

31. Oct 2012, 15:22

kokio amziaus buvo?

31. Oct 2012, 15:19

na nezinau kekvienas daro kaip kam geriau,bet as tikrai tik gimus vaikui taip nedaryciau,aplamai as nezinojau nieko apie ta apipjaustyma kol neteko susidutrti su sunum...

31. Oct 2012, 15:17

o as pazystu cia lietuviu seima(abu lietuviai),kurioje tik gimus berniukui jie vyko i ligonine del tos proceduros.nebuvo sveikatos sutrikimo tiesiog del higieniskumo

31. Oct 2012, 15:09

as irgi uz tai kad jei vaikas sveikas tai geriau ir nelysti ir nieko nedaryti,bet pasikartosiu mums butina buvo daryti ,daktaras sake kitos iseities nera tik apipjaustyma daryti

31. Oct 2012, 15:05

man alkoholis niekad nepatiko.budavo kad isgerdavau kokia taure vyno bet tik tam kad draugams kompanija palaikyciau.bet ir tai turedavau save prisiversti.siaip nemegeja budavau.

31. Oct 2012, 15:02

o savajam as varda isrinkau.vyrui pasakiau jam taip pat tiko.tada pasakem tevams.jiems taip pat patiko.kiekvieno pasirinkimas.o kito jai turesim prasysim kad gimines isrinktu jiems patinkancius o tada mes spresim kuri duot

31. Oct 2012, 14:57

Ali, bet negi nesinori su draugėmis kartais išgerti kokio šampano ar sidriuko? Juk esam normalūs žmonės, nieks nesako maukti kibirais 😃 Mes su vyru, kai nesilaukiau susėsdavom kartais ir išgerdavom vyno ar šampano. Rūkymas tai kas kita. O be to nieks nesako, kad Lietuvoj reikia gyvneti su tokiu, kuris geria, rūko ir vaikų nenori. Toks irgi ne vyras, bet juk visokių yra. O dėl darbo tai čia kiekvieno pasirinkimas. Aš asmeniškai nuprotėčiau be darbo ir nenorėčiau būti vyro išlaikytinė ar tarnaitė, nes tokia ir gali jaustis, kai sėdi ir namus tvarkai, nes namie nelabai ką daugiau ir gali veikti. Nors kitoms gal tai patinka. O mano draugė tikrai mylėjo tą musulmoną, bet jei jis pasakė, kad savo vaikui duos tėvo vardą ir jokio kompromiso, kad duoti du vardus ir pan., tai čia meilė? Jai reikia jam paklusti? Tu manai, kad toks vardas gražus, kitos manytų kitaip. Vardus renka tėvai ir turi būti abiems daugmaž patinkantys, o ne vienam. O kalbant apie Lt medikus, tai nemanau, kad jie blogesni nei kiti, kartais netgi priešingai.

31. Oct 2012, 14:43

jo buvo uzbintuota,dare LT Kaune,paskui ligoninej daktaras dave tepaliuka kuriuo reikejo tepti zaidzele

31. Oct 2012, 14:34

bet buvo trasciai,vaistai? ir grynai pjove? beja lt tai dare?

31. Oct 2012, 14:33

na bet zinoma lietuvos gydytojai dar nera tiek issimoksline apie tai uztad ir pjausto.o beto kaip jau minejau cia pas mus ne tik musulmonai taip daro.

31. Oct 2012, 14:32

na mums dare su narkoze silpna,irgi truko apie 15 min,paleido namo kita diena

31. Oct 2012, 14:30

o as savom akim ziurejau kaip mano sunui daro.nei asaru nei kraujo nei vaistu nei tvarsciu.viskas truko 15min.ir namo.o ka tam youtubej parodo tai gal taip ir daro kokiems neturtingiems kaino zmonems.sitaip visokiu vaizdu prisiziuri zmones ir paskui galvoja koks tai ziaurus dalykas

31. Oct 2012, 14:11

mano sunui nustate fimoze t.y negalejimas atsmaukti apyvarpes uz varpos galvutes,todel butina buvo daryti apipjaustyma.

1 2