Sveikos mamytes :) norejau pasidometi, kam pasitvirtino nuojauta nestumo metu, del vaikelio lyties? As nuo pat pastojimo, buvau isitikinusi kad bus mergyte, bet neseniai dariausi echo, daktare pasake, kad panasu i berniuka. O man nuojauta vistiek sako, jog mergyte :) nors aisku ir berniukas butu labai laukiamas :) gal kam taip buvo? pasidalinkit :)
Na o mes turime grazu berniuka,kakaip labai norejome su vyru ir va tai tau sako daktare berniukas ir neklydo😀)
Kai suzinojau kad laukiuosi vis vyrui sakydavau kad bus dukra😀 Bet pati i pilvuko gyvenroja kreipdavausi JIS tai ir gime grazus berniukas😀
as sapnavau berniuka dideliu akiu ir net varda susapnavau,tai sapnas buvo tiesa😀 nors visi sake,kad bus mergyte,mociutes pagal pilvo forma ir pns.ir gydytojas sake,kad mergyte,bet sapnas buvo tikras😀
😃 as irgi visada kreipiuosi jis 😃 nu istikro nesvarbu kas gims, svarbu tik kad sveikas 😉 o kas bus ta mylesim labiausiai 😉
Sveikutes 😀 as taip pat kaip tik pastojau sakau visiems kad gims berniukas, nezinau is kur tokia ta nuojauta ;D kaip dare ekoskopa daktare sake kad berniukas bet negarantavo visu 100% 😉
sveikutes!as laukiuos jau 10sav,turiu sunu 11metu,,su vyru nusprendem kad darysim siurpriza,kas pilvelyja gyvena.nors tiek idomu kas ten:-)
Kai pastojau itikinau save ir vyra kad bus dukryte,nors kazkodel i pilvuko gyventoja nuo pat pradziu reipiausi 'JIS"😀 taip ir gavosi dabar auginam maza putlu ir sveika suneli😀
wisada norejau mergaites kai pastojau tai pat norejau kad gimtu mergyte,kai buwau4men nescia per ekoskopa gydytoja pasake kad bus berniukas garantuotai taciau nenuliudau nes gyliai taip ir maniau dabar auginu suneli labai dziaugiuosi😀))
sveikos mamytes😀 kai laukiausi savo leliuko tai iki sesto menesio nezinosim ka turesim,bet kai tik kalbedavom ka turesim vis tema baigdavosi apie berniu,nors mums buvo nesvarbu kas bus mergaite ar berniuka😀 kazkokia nuojauta vistiek buvo😀 tai sestam menesy gydytoja pasake kad beabejones kiausiukai kaba😃DD
visa laika kai pastojau galvojau kad turesiu mergyte nes kazkaip labai norejau mergytes,na o 4 men pasake kad bus berniukas,po to pries velykas vel ziurejo per ekoskopa ir vel pasake kad bus berniukas na ir tikai gime vyriukas ir tikrai labai dziaugiuosi savo turteliu.
man nuojauta siuo klausimu ne itin kazka sake, viena diena vienaip atrode kita kitaip, bet va mano vyras istisai kartojo, kad bus berniukas, jis ir vardu bvo prigalvojas, man jau net neramu buvo, kas bus jei gims mergyte😃, exoskopas tik paskutine savaite parode, kad mergaite, bet gime labai nuostabus berniukas😀, vyras visiems kartojo, as gi sakiau😃
noreciau pritarti renatos pasakymui (nuojauta kuzdejo, kad berniukas, net ir norejau), visi is pilvo sake, kad berniukas , kad pilvas zemai, smailas ir t.t(nors nlb klausiau tu klabu) vardai taip pat iki 6 men klijavosi berniukiski, mergaiciu praktiskai nebuvo... o va pasake, kad greiciausiai bus mergaite 😃 tai su vyru juokemes , tai sakau tecio (senelio) sapnas issipildys, nes jis dar nezinojo, kad laukiuosi, skambino man ir dziaugesi, kad sapnavo anukele su kuria zaide 😀, tai va, ziuresim kaip cia istikruju dar bus 😀
labai aciu kad taip noriai ir aktyviai dalinates savo patirtimi 😉 na mes palauksim kas pas mus gims, tada ziuresim, ar cia nuojauta gera, ar noras labai didelis 😀
kai laukiausi pirmagimio, nuojauta kuždėjo kad bus sūnus, o mergaitei ir vardas joks nelipo, nuojauta neapgavo😀 iki pat galo nesirodė😃 o va su antru nors nuojauta ir kuždėjo, kad mergytė, bet aš kažkaip jau nepasitikėjau nuojauta, galvojau gal ia pasamonė veikia, kad sūnų jau turiu norėčiau ir mergaitės😀 bet likus 10 dienų iki gimdymo sužinojau kad laukiam mergytės😀 o su vardu tai ta pati istorija, mergaitei radom, o va berniukui nebuvo jokio tinkamo. Tai vyrui juokiausi jei gims berniukas ryte bus Rytis, jei vakare- Vakaris, o va jei dieną tai nežinau😃
is pilvo ir kitu pozymiu irgi daug buvo sakanciu jog bus berniukas
sveikutes,tris kartus mum tvirtino,kad berniukas,trecia karta jau buvo 34 savaites irgi garantavo jog berniukas,o gime mergaite
veidas buvo svarut sverutelis,pilvas smailus ir is nugaros nesimate,jog laukiuosi. Visi sie pozymiai reiskai jog bus berniukas,o gime mergaite nors nuo 4to men jau zinojau,kad mergyte 😀
sveikos pasidalinsiu savo spejimu. Kai pastojus paradejau vemti toliau negu maciau tai vyrui iskart pasakiau kad turesim dukra ir jau per pirma ehoskopa patvirtino kad tai mergina ir nuterem su vyru niekam nesakyti, o aplinkiniai draugai ir giminaiciai visi vienu balsu teige, kad bus berniukas mat ant veido buvau svari it is pieno plaukus. zodziu apgaulingai atrodziau. Ir kai pagimdziau mergaite visi nustebo 😀
as sapnavau, kad gims berniukas, o visi sake, kad bus mergaite, bet pasitvirtino mano nuojauta ir sapnas gime berniukas😀
As irgi kai pastojau galvojau kad bus mergite ir vyra nuteikia kad bus dukra bet kai nuejom i echo mums buvo 20sav. tai gydytoja pasake kad sunus taip ir yra vasario18 gime dydelis synelis😀
Man tik 22sav.pasirode visam grazume sunelis o nuojauta kuzdejo kad mergyte bet...
O mano slapukė slepėsi iki pat galo 😀 labai norėjau svarbiausia sveiko kūdikelio, visiems taip ir atsakydavau 😀 daugelis iš pilvuko spėjo jog turėsiu mergytę, kažkur giliai giliai širdy norėjau to ir aš 😀 taip ir atsitiko, auginu dabar savo pasiutmergę 😀
nu echoskopijom negalima tiket va man 3 kartus dare ir sake,kad berniukas,o gime mergyte,man aisku svarbu sveikas lelius,o beto jau turejau sunu ir dukra
AS irgi jauciau kad bus berniukas kai laukiausi, net varda tik berniukui turejom, visada kai kalbedavau su savo leliuku adr pilvely visada kazkaip galvojau apie berniuka, net pykdavau ant saves - o jeigu ten mergyte?? Po to echoskopas parode kad tikrai berniukas :-)
as kai pirma ir antra kartus laukiausi man gydytoja nepasakydavo kas bus nes nematydavo bet as vis sakiau kad mergytes taip ir buvo nors daug kas sake kad berniukai bus bet va as jauciau kad mergytes😀
as nuo pat pradziu buvau tikra kad vyrukas ir neapsirikau 😉
o as klydau😀
as visada dar kai net neplanavau vaiku norejau berniuku 😀 bet kai tik suzinojau kad laukiuos iskart supratau kad bus mergaite 😃 tiesiog nuojauta tokia ir tiek 😀 taip ir gime mergyte 😀 nors pilvelyje budama ji irgi nesislepe ir aiskiai matesi lytis 😀
Sveikos mamytes 😀 norejau pasidometi, kam pasitvirtino nuojauta nestumo metu, del vaikelio lyties? As nuo pat pastojimo, buvau isitikinusi kad bus mergyte, bet neseniai dariausi echo, daktare pasake, kad panasu i berniuka. O man nuojauta vistiek sako, jog mergyte 😀 nors aisku ir berniukas butu labai laukiamas 😀 gal kam taip buvo? pasidalinkit 😀