Sveikos mamytės. Nežinau ar yra tokia tema,man bent jau nerado. Mano mažyliui jau beveik 2 metukai :) Labai norėjau eiti su juo į kokius nors užsiėmimus. Bet vasara visi atostogauja, tai atidėjom tai rudeniui. Tai sugalvojau,kad abu mėgstam maudynes būtu smagu pavaikščiot į kokį baseiną. Bet nežinau kur Kaune būtų eiti geriausia. Gal jūs lankėte ar lankot su savo vaikučiais? :)
Na reikės pagalvoti 😀 Būtu labai smagu. Kelintadieniais jūs einat? ir kada ten galima eiti? yra gal koks internetinis puslapis? 😀
Mažylyje yra duodama valanda laiko, čia su pasiruošimu ir apsirengimu, plaukiojama apie 45 min., bet net mano dažnai lankančiai mažylei to per akis 😀 kai lankėmės pirmus kartus mokino ir plukdyti ir nardyti, dabar kai jau dvimetukė, tai daugiau laiko pramoginis plaukiojimas, su sparniukais plaukioja nuo 9 gal mėn., tai pati plauko, su kamuoliu žaidžiam, nardom ir pan. 😀 laisva programa, nes kažko special nėra 😀 vienas kartas be abonimento 30 litų, jei 5 kartų abonimentas tada gaunasi po 25 litus...na brangoka, bet geriau mažiukams neradom...kažkaip į lopšelį nepavyksta mums nukeliauti, o ir įpratome čia...
Bet Mažylije girdėjau ,kad vienas kartas kainuoja 25 lt ir tik 45min ar net pusvalandi galima būti tiesa čia? O ten užsiema kas nors ar šiaip plaukioji ir žaidi ir viskas? 😀
Sveikutė 😀 mes nuo 1,5 mėnesiuko kažkur iki dabar (2 metukų 4 mėn.) lankome Mažylio baseiną ten kur Mažylio gimdymo namai. Dabar laukiam kol sesytei sueis mėnesiukas keliaus ir ji 😀 pliusas, kad tikrai labai naudinga vaikučiui, šilta aplinka, šiltas vandenukas, mažiau chloro, minusas, kad brangoka 5 kartai 125 lt su abonimentu. Pigiau žinau, kad yra Lopšelyje, tik ten nesu lankiusis. O daugiau kiek žinau jau dideli baseinai, ten žinoma mažiau pritaikyta tokiem mažiukams, nors gal yra dar kur kokia vietelė, kurios nežinome 😀
Sveikos mamytės. Nežinau ar yra tokia tema,man bent jau nerado. Mano mažyliui jau beveik 2 metukai 😀 Labai norėjau eiti su juo į kokius nors užsiėmimus. Bet vasara visi atostogauja, tai atidėjom tai rudeniui. Tai sugalvojau,kad abu mėgstam maudynes būtu smagu pavaikščiot į kokį baseiną. Bet nežinau kur Kaune būtų eiti geriausia. Gal jūs lankėte ar lankot su savo vaikučiais? 😀