Baigusios makiažo pamokas

08. Jul, 02:14

labai noreciau suzinoti kas yra baige makiazo pamokas? ar apsimoka baigti? as noreciau pradeti dirbti sioje srityje

15. May 2015, 11:37

Aš i pati norėčiau. Mačiau čia organizuoja kursus http://www.mesoderma.eu/seminaras/permanentinio-makiazo-mokymai.131/ 😀 Iš informacijos atrodo tikrai naudingi. Gal reikės išbandyti 😀

08. Jul 2010, 22:50

na zinok tikrai nevelu pradek nuo saves viska daryti kas tau patinka o kaip jau matysi kad gerai gaunasi pradek draugems daryti tik apsiziurek kas tau labiausiai patinka ar nagucius tvarkyti ar makiaza daryti ir pns

08. Jul 2010, 19:08

nu bet vistiek as ir durna buvau galejau kai baigiau tuos kursus pradeti namuose kokioms draugems poto pazystamom ir gal butu kas iseje is to

08. Jul 2010, 19:06

na nepasakyciua kad nuiolatos juk suprantama kad krize paveike visus tai geriau kitos moterys namie pasitvarko pv nagucius daugiausioa makiazus ateina darytis progai o nagucius retai ateina ,beveik tas pats tik sventei esant

08. Jul 2010, 19:04

as tai jau daug ka pamirsau,tau gerai kaip tu nuolatos tuo uzsiimi

08. Jul 2010, 18:16

aiskiukas na mes ir mokslu turejome tikrai baigti visokios mikrobiologijos ir pns ir specialybes zusiemimai smgu kaip dabar pagalvoji sau gali labai dau ka pasidaryti

08. Jul 2010, 18:14

o mes tai kai mokemes tuose kursuose tai viena kitai darydavom tokia musu praktika😀

08. Jul 2010, 17:59

na taip kiap baiginejau reikejo susirasti salona ir paraktika atlikineti😀arba mokyklos salone ja atlikineti vat

08. Jul 2010, 17:49

as ir kaip noreciau tokio darbo,bet reik praktikos daug turet

08. Jul 2010, 17:48

austeja10 - namuose pabandyk kazka pns pasidaryti ziurek ar eis pas tave ar, ne.as ispradziu galojau o blemba baigiau tokia spec o konkurencijos tai daug galvojau tikrai neis pas mane bet ziuriu kuo toliau pr gimines draugus ateina klientai tai nzn gal velaiu eisiu jau dirbti oficialiai nes dabar neturiu lt pakankamai visoms priem isigyti

08. Jul 2010, 16:59

musu apie manikiura ir pedikiura nemokino

08. Jul 2010, 16:51

valymu nedarau bet masazus darau saviems draugams giminems, makiaza darau manikiura antakiu korekcija ir pns.daug mokinomes venerines ligas nu pagrindai medicinos ,ir paskui spec makiazai , manikiurai pedikiurai ,masazai depiliacijos ir t.t

08. Jul 2010, 16:50

as siaip tai irgi esu masazyste - kineziterapeute ir norejau dirbti privaciai, savo norejau atsidaryti kabineta, bet kai prasidejo krize tai...nebenorejau investuoti pinigu i tai...

08. Jul 2010, 16:10

ne as is Druskininku,siaip tai noreciau as stojau i vilniaus kolegija bet deja,pas mus Druskininkuose yra kauno kolegijos skyrius bet cia tik verslo vadyba ir viesbuciu administravimas o kosmetologijos nera☹o ka jus ten mokinotes,nes as kai ejai i kursus tai ten apie viska buvo,o tu darai valymus ir masazus?

08. Jul 2010, 16:04

adomas2010 - jei esi kauniete tai bandyk stoti ten

08. Jul 2010, 16:03

adomas2010-esu baigsi as mokinausi 2 metelius, labai patiko tikrai labai daug ka ismokau ir dabar namuose kolkas atlikineju kaio kurias proceduras
jei esi kaune tai i kolegija nepatarciau eiti mikintis eik i karaliaus mindaugo gatvej yra profecinio rengimo centras tada kaip as ejau mokejau i semestra po 700, o antrus metus mokejau po 800 tai gavosi apie 3000 per 2 metus
ir bej kolegijoje daugiau teorijos maziau praktikos o man kaip tik geriau daugiau praktikos maziau teorijos

08. Jul 2010, 15:59

nu man atrodo kad verta nes istikruju tai labai idomu

08. Jul 2010, 15:54

aa aiskutis 😀 mat as ieskau kurios baige privaciai ir mokejo nemazus pinigus, noreciau ir as baigti privaciai ir noriu suzinoti ar verta moketi pinigus uz tokius mokslus? as noreciau baigti visazistes kursus.. yra vilniuje atsidariusi europos lygio mokykla, gal kas ja lanke ar gal kitur lanke ka nors 😀

08. Jul 2010, 15:47

o tu vysniuka gal normaliu mokslus baigus?as paskui bandziau stoti ir i kolegija i kosmetologija,bet neistojau☹nes nesimokiau chemijos

08. Jul 2010, 15:46

ne nedirbu cia buvo paprasti kursai jie man nieko nekainavo dar man mokejo po kelis simtus😀as cia per birza ejau seniau kai buvau uzsiregistravus,trumpai buvo gal tris su biskiu menesius,as siaip galeciau dirbti nes gavau pazymejima,bet negaleciau daryti giluminio odos valymo ir masazo nes tam reikalingas medicininis

08. Jul 2010, 15:41

adomas2010 - kolega , beja dirbi?pagal spec?

08. Jul 2010, 15:36

o kur baigei? kiek kainavo? o kiek laiko truko kursai?

08. Jul 2010, 15:33

as baigiau kosmetologijos kursus ir gavau kosmetikes kvalifikacija,siaip man asmeniskai tai labai idomu

08. Jul 2010, 14:45

sveikute as nesenei baigiau kosmetologes mokslus

08. Jul 2010, 14:14

labai noreciau suzinoti kas yra baige makiazo pamokas? ar apsimoka baigti? as noreciau pradeti dirbti sioje srityje