B grupės streptokoko tyrimas

14. Jun, 06:52

Labuka Mamytes:)noreciau pasiklausyti arpie si tyrima,nes labai sunerimau...mano draugei uzsienyje ji daro,esam 36savaites nestumo...ar ji daro musu daktarai,nes kiek skaitau jau kaip privalomas tyrimas?Klausiu nes man pas gydytoja dar tik po poros savaiciu,o raso,kad jis daromas iki 37 savaites,o man bus pervelu,nes pas daktare po dekreto einu tik 2 karta,nes palei daktare geros tokios savijautos nereikia daznai:(dabar nzn.net ka daryti?patarkit...lauksiu

14. Mar 2013, 09:12

Puikiai suprantu kaip nerimaujat,as taip pat labai bijojau,bet zinokit viskas bus gerai,nera cia nieko tokio baisaus,gydytojai zino patys ,kad turi suleist antibiotika,buna pazymeta kortelej,as pati daug kartu kartojau akuserei ,kad nepamirstu ji suleist 😀 man gydytoja aiskino,jog pas kas trecia nesciaja yra si bakterija ir tikrai nera ko nerimauti 😀

14. Mar 2013, 00:09

zinau kad nerimauti ir nervintis negalima.vyras taip pat ramina ir sako kad viskas bus gerai. Na reikia nusiteikti kad viskas bus gerai. bet baisoka cia su anglu daktarais kad spetu laiku viska suleisti ir pan..

14. Mar 2013, 00:06

tiesa😀)

13. Mar 2013, 22:02

Merginos nusiteikit,kad viskas bus gerai, man nustate diabeta,o man dar tik 29 savaite,as stengiuosi neskaityt,nusiteikti pozityviai ir tikiu,kad viskas bus gerai, nes juk maziukas jaucia nerima,o jam nerimauti visai nereikia. 😀

13. Mar 2013, 21:51

Man tai pogi ligonineje pasake nusiramink cia nieko baisaus, viskas bus gerai.. bet is tikro kai pasiskaiciau kas cia per liga, tai nera taip ir gerai viskas, baisi bjaurybe....

13. Mar 2013, 15:09

labas, as taip pat gyvenu UK, ir turiu sita bjaurybe. is pradziu kai daktare pasake kad turiu streptokoka b sake kad nieko cia blogo, viskas bus gerai. bet daugiau pasiskaicius darosi neramu del mazylio. Mums 30 savaiciu.

13. Mar 2013, 15:01

Sveikutes, gyvenu UK man terminas rytoj (kovo 14) ,ir as turiu streptokokus b grupes liga, mane tyria ir rado, leis antibiotikus pries gimdyma, jei nespes sulesti man, leis mazyliui, ko labai nenoreciau ☹ Baugina mane si liga, nes ji naujagimiui mirtina gali buti, bet mes su vyru stengiames apie taj negalvoti, viskas bus GERAI, turi buti gerai...

13. Aug 2012, 15:56

Šiandien darė man šį tyrimą. Mums 35 sav.

mergele35 mergele35 15. Jun 2011, 13:28

as pagimdziau 4 vaikus ir ne su vienu nedare sito tyrimo kazkodel

14. Jun 2011, 21:44

Sveika, velniukee 😀 praeita karta, kai lankiausi pas gydytoja (tai buvo 30 nestumo savaite), mane gydytoja informavo apie si tyrima ir sake rekomenduoja pasidaryti, del sventos ramybes. bet jis tikrai nera privalomas. tyrimas mokamas. siandien vel buvau pas gydytoja ir ji klause ar kita karta noresiu si tyrima darytis ir as sutikau. paciai kazkaip ramiau del vaikucio sveikatos, nes uzsikretus, pasekmes tikrai nekelia optimizmo. man dabar 33 savaites. pas gydytoja nuo 27 sav lankausi kas 3 sav., nors visi tyrimai irgi visada buvo ir kol kas yra geri 😀

14. Jun 2011, 20:47

na tada teks rytoj pasiskambint daktarei😀na mano tyrimai buvo visa laika geri,tik pradzioj turejau pusles uzdegima ir kazkokiu bakteriju buvo rade,zvakutes vartojau😀na o dabar jauciames gerai,aciu dievui vasaros siaubo,tinimo neturiu😃...bet viskas turi buti,nes kazkaip ziuriu i viska labai optimistiskai ir stengiuosi gyventi geromis mintimis ir artejanciu dziaugsmeliu savo😀))

14. Jun 2011, 20:31

velniukee as db kas dvi savaites einu nes tyrimai visi lb geri tai daktare sake nera ko vaiksciot, pries dekreta ejau kas savaite nes slapime buvo leukocitu ir ketonu padideje tai kol susinormalizavo teko kas savaite eit, o jie padideje buvo del e.coli bakterijos kuri gali issaukt prieslaikini gimdyma.

14. Jun 2011, 20:28

man dare spec tyrima nes pries tai buvo e. coli bakterijos pedsaku

14. Jun 2011, 20:11

tai man pirmas irgi nestum as,tai rytoj is ryto pasikambinsiu ir pasiteirausiu savo gydytojos😀irmuliukas norejau pakalust kas kiek laiko dabar lankais pas daktarus?nes as kazkaip stebiuos kai mane nuo dekreto pradzios buvau tik viena karta ir dabar jau gale menesio,o man jau treminas liepos 12?nes kiek is visu girdziu tai visos jau nuo 35 savaites lankos po viena karta i savaite

14. Jun 2011, 20:09

man ir neigiamas atsakymas buvo 😀

14. Jun 2011, 20:08

paprastas tyrimas nerodo ar yra si bakterija ar ne....

14. Jun 2011, 20:08

man 36 savaite ir ta tyrima pasiule pasidaryt, ji daro nuo 35 iki 38 savaites. as ji pasidariau del ramumo ir jis buvo neigiamas ( kuo labai dziaugiuosi ), nes antibiotikam kuriuos leidzia nustacius streptokokus esu alergiska tai man tektu leisti dar stiprsnius,o jie manau nei man nei leliukui nelabai gerai.
manau kaip pirmas nestumas tai verta ji pasidaryt, o veliau jau kaip pati nori

14. Jun 2011, 20:00

aciu uz atsakyma😀nu mes jauciames labai gerai siuo metu ir manau gimdysiu pati,nes vaikelis issitaises yra savo padetyje😀ryt galvoju pasiskambinsiu savo daktarei ir pasiklausiu...nes dabar dar skaitua ir jei buta uzdegimas koks nestumo metu ,patariam pasidaryt,nes tikimybe,kad tikrai yra ta bakterija☹,o as sirgau ir pusles ir buvo rade taip bakteriju kazkokiu☹

14. Jun 2011, 19:00

kai laukiausi pirmagimio pasiule man si tyrima pasidaryti...zinoma neprivalejau...nes jis mokamas...bet as pasidariau,dabar laukiuosi antro mums jau 34sav kolkas dar nepasiule jo darytis...ir nezinau ar darysiuosi,nes man planinis cezaris bus tai nelb ir svarbu...

14. Jun 2011, 18:52

Labuka Mamytes😀noreciau pasiklausyti arpie si tyrima,nes labai sunerimau...mano draugei uzsienyje ji daro,esam 36savaites nestumo...ar ji daro musu daktarai,nes kiek skaitau jau kaip privalomas tyrimas?Klausiu nes man pas gydytoja dar tik po poros savaiciu,o raso,kad jis daromas iki 37 savaites,o man bus pervelu,nes pas daktare po dekreto einu tik 2 karta,nes palei daktare geros tokios savijautos nereikia daznai☹dabar nzn.net ka daryti?patarkit...lauksiu