Atsargiai! Žiopli vairuotojai viešojo transporto!

23. Jan, 01:03

Nekalbesiu apie tai,kad besilaukianciai man prispaude pilvuka,kai lipau prie pat vairuotojos,nekalbesiu ir apie tai,kad niekas ir niekada nepadeda man su dviem vaikais ilipti-islipti. Papasakosiu istorija nutikusia pirmadieni. Zodziu,lauke baisiai salta,o mes is poliklinikos. Mazoji(3metai) praso,kad vaziuotume su troleibusu. Kaip nujausdama vis bandau itikinti pakenteti saltuka ir eiti pesciomis. Galu gale nusileidziu,nes prabudo ir kudikelis(5menesiai). Ateinam i stotele ir laukiam zemagrindzio. Musu laimei,iskart ir atvaziavo. Ikeliau dukra ir imu sunu su didziuliu vezimu. vaziuojam. Atvykom i stotele kur reikia islipti. Tradiciskai iskeliu pirmiausia dukra,ir jau sukuosi issivezti sunu,kai jauciu,kad mane spaudzia durys ir girdziu kaip klykia mano vaikas "mamyte"! Zodziu,vairuotojas paliko mano vaika,o mane su sunum uzdare troleibuse. Laime,kad nepradejo vaziuoti. Toki suma pakeliau! Jei nebutu sunaus,buciau ji issitempusi is kabinos ir sudraskiusi nieksa!!!!! Dar ir dabar negaliu iki galo nurimti! Jau nekalbu apie tai,ka isgyveno mano vaikas,kai pamate,kad uzsidare durys kartu su mama! Visa nakti labai blogai miegojo! Daugiau niekada nevaziuosiu su viesuoju transportu,nes mama su vaiku tuscia vieta!

19. Feb 2013, 13:58

Tai va,gavau atsakyma. Tas vairuotojas gavo ispejima,ir tipo labai atsipraso. man nei silta nei salta nuo jo atsiprasymo,nezinau,kada vel galesiu su vaiku ilipti i autobusa..

27. Jan 2013, 15:52

o pas mus kita karta jautiesi kaip malkas vairuotojai veztu,bet pagalvojus kad ir malkos geriau yra vezamos negu mes zmones ....

26. Jan 2013, 14:16

tai ju tikrai kad vilniuje vairuotojai be sazines,daug sykiu pati maciau kad zmones nespejo net kojos ikelt o jau durys uzsidarineja,o labiausiai gaila mergaites,tikrai sokas turejo buti,todel as su saavo dviem mergaitem su autobusais ir nevazineju viena 😀

24. Jan 2013, 22:57

Cia Vilniouje viskas vyko. Mes pavaziavom tik viena stotele,tai buvom per viduriuka,as nebuciau spejusi pasiziureti... Skambinau visur kur tik imanoma buvo prisikambinti,tai dabar vyksta aiskinimasis kas ir kaip.. Laukiu nesulaukiu atsakymo i savo skunda..

gintarerei gintarerei 23. Jan 2013, 14:54

bet siaip baisu tie vairuotojai, as be vaiku ir nenescia kartai skubedavau islipti is transporto, kad vdruk neuzdarytu duru ir neprispaustu, nenuvaziuotu...o cia su vaikiukais...

gintarerei gintarerei 23. Jan 2013, 14:54

as tai iki siol pamenu, kai buvau nediduke, nepamenu kiek metu, bet maza buvau, kaip lipom ir troleibuso, mama pirma, o as is paskos besilaikydama susikibus uz ranku ir durys uzsidare suspausdamos mano riesa. Aisku niekas nenukentejo, nes suspaude nestipriai, bet pamenu labiausiai issigandau, pacio fakto ir kad mama liko uz duru lauke, o as viduje...taip ir nepaleido man rankos, kol durys vel neatsidare...

23. Jan 2013, 14:06

Baisu, dėl to džiaugiuosi, kad gyvenam mažam mieste ir visur galima nueiti pėstute, galiausiai ir mašina be kamščių 😀

23. Jan 2013, 13:03

Nekalbesiu apie tai,kad besilaukianciai man prispaude pilvuka,kai lipau prie pat vairuotojos,nekalbesiu ir apie tai,kad niekas ir niekada nepadeda man su dviem vaikais ilipti-islipti. Papasakosiu istorija nutikusia pirmadieni. Zodziu,lauke baisiai salta,o mes is poliklinikos. Mazoji(3metai) praso,kad vaziuotume su troleibusu. Kaip nujausdama vis bandau itikinti pakenteti saltuka ir eiti pesciomis. Galu gale nusileidziu,nes prabudo ir kudikelis(5menesiai). Ateinam i stotele ir laukiam zemagrindzio. Musu laimei,iskart ir atvaziavo. Ikeliau dukra ir imu sunu su didziuliu vezimu. vaziuojam. Atvykom i stotele kur reikia islipti. Tradiciskai iskeliu pirmiausia dukra,ir jau sukuosi issivezti sunu,kai jauciu,kad mane spaudzia durys ir girdziu kaip klykia mano vaikas "mamyte"! Zodziu,vairuotojas paliko mano vaika,o mane su sunum uzdare troleibuse. Laime,kad nepradejo vaziuoti. Toki suma pakeliau! Jei nebutu sunaus,buciau ji issitempusi is kabinos ir sudraskiusi nieksa!!!!! Dar ir dabar negaliu iki galo nurimti! Jau nekalbu apie tai,ka isgyveno mano vaikas,kai pamate,kad uzsidare durys kartu su mama! Visa nakti labai blogai miegojo! Daugiau niekada nevaziuosiu su viesuoju transportu,nes mama su vaiku tuscia vieta!