Atšalęs seksualumas po gimdymo

08. Mar, 12:53

Laba diena, norejau paklaust, mano drauge nedrysta klaust tokiu dalyku, bet as paklausiu, po gimdymo praejo 3 men, aisku menesys gyna zaizdos,kitas menesis gina tos nestumo metu buvusios abejones, o trecias menuo jai prasidejo keistumas, jos vyras dirba uzsienyje,menesi ten menesi sian, na ir ka, jie nuo 1,5 men tik pradejo galima sakyti myletis, buvo aisku sunku, kol ta trauma fizine ir psihologine, na ir jiem pavyko, ba jie ta menesi kartu prabuvo,jis isvaziavo atgal , ir prasidejo keistos mintys , ji jaust pradejo simpatija vaikinam kitiem, aisku ji labai myli savo seima, begalo gerbia ja , saugo, bet vo ta problemele kad pradejo simpatizuoti kitiems, gal jai prasidejo tas noras buti sexualiai,geidziamai, ar cia kokia psihologine beda kad ji pagimde ir vyras nebuna dazani kartu su seima lietuvoje ? sake jog ji tokio jausmo net pries nestuma nejaute, o po gimdymo atsirado nauji pojiuciai? pagal mane tai yra keista, nes as pora savaiciu nuo jos atsilieku, bet jauciuos kaip visada, gal galite paaiskinti kodel taip yra.

18. Aug 2011, 20:18

man irgi buvo sunkoka pradžioj, del skausmo baimes ir nuovargio.... bet mes nepuolėm iškarto prie reikalo , pradėjom nuo masažu, vakarais taip gera budavo kai masažuodavo, atsipalaiduodavau po visos dienos,kita vakara as jam masaža,raumenys atsipalaiduoja... taip po biski po biski ir viskas stojosi i vezias 😀 nereikia skubėti,nu bet ir nereikia užtempti,nes kuo toliau tuo labiau tas noras mazes... vyrai irgi zmones,jiems irgi reikia moteriskos silumos 😃

18. Aug 2011, 19:27

Sveikos, jau metai praejo po gimdymo, o as nenoriu. Vyras pyksta, kad atsalau. nezinau ka ir be daryti man. Kartais nervina kai prisiliecia prie krutines. Patakit man ka nors

11. Apr 2011, 16:56

Laba diena,

Nieko čia keisto nėra. Nėštumas, gimdymas, po gimdymo maitinimas- didelės hormonų audros ir jos veikią žmogų. Vienas vienaip kitas kitaip. Kiekviena mes esam individuali ir kiekviena savaip išgyvenam ...
Jei klausimas ar tai normalu, tai atsakymas- normalu.

01. Apr 2011, 09:48

2 menesius pakentes kti buna isvis metus laukia (nebet neistikimi,tfu,tfu...) 😀

01. Apr 2011, 00:50

po gimdymo as gal ir norejU , BET BUVO SIAUBINGA BAIME DEL SUSIUVIMO, NES JAUCIAUS KAIP VEL NEKALTA :d TAI VYRAS SAKYDAVO AR ILGAI LAUKSIU, 2 MENESIUS BE TAVES GYVENES, TAI JUOKDAVAUSI SAKYDAVAU KAD JIE TEN VISI VYRAI VIENAM NAME TIKRAI I KOKI STRIPTIZO KLUBA NUEIDAVOT 😃

30. Mar 2011, 13:00

jo jo as vyrui anksciau sakiau,kad ateis diena kai jis nores ir negaus, tai netikejo 😃DD

29. Mar 2011, 20:07

kol nescia buvau kaip kas kokios moterisko viagros but uzdave, taip stipriai norejau, i vyrui atvirksciai..o dabar po gimdymo kaip ranka nueme, isvis nieko nesinori, o vyrui norisi..sakau vyrui - lazda turi du galus:-)

29. Mar 2011, 10:47

Man buna kad visa savaite nenoriu , vyras pyksta, bet nieko negaliu sau padaryti 😀 O po to kaip pasiutusi 😃 Ipac didelis noras kad paskutines dienos mm 😃

29. Mar 2011, 10:19

man po gimdymo atvirksciai, anksciau labai norejau, o dabar isvis net nepagalvoju 😃bet sako, kol maitini pati issiskiria kazkas kas slopina ta nora 😀

29. Mar 2011, 10:18

hormonai sutrike,todel ir jauciasi taip keistai.

08. Mar 2011, 18:20

KAD MAN PAKILTU NORAS, VYRAS UZSIENI, TAI KOKS MAN NORAS GALI BUTI, NEBENT KITOM PAVYDETI

08. Mar 2011, 13:55

Man atrodo jai reikia is savojo vyri daugiau demesio,komplimentu. + dar ji atsigauna po gimdimo. Manau jai reiketu save nors karta palepinti grozio salone. Dar pavasaris atejo visos moteris pradeda zydeti tokiu laiku 😀

08. Mar 2011, 12:53

Laba diena, norejau paklaust, mano drauge nedrysta klaust tokiu dalyku, bet as paklausiu, po gimdymo praejo 3 men, aisku menesys gyna zaizdos,kitas menesis gina tos nestumo metu buvusios abejones, o trecias menuo jai prasidejo keistumas, jos vyras dirba uzsienyje,menesi ten menesi sian, na ir ka, jie nuo 1,5 men tik pradejo galima sakyti myletis, buvo aisku sunku, kol ta trauma fizine ir psihologine, na ir jiem pavyko, ba jie ta menesi kartu prabuvo,jis isvaziavo atgal , ir prasidejo keistos mintys , ji jaust pradejo simpatija vaikinam kitiem, aisku ji labai myli savo seima, begalo gerbia ja , saugo, bet vo ta problemele kad pradejo simpatizuoti kitiems, gal jai prasidejo tas noras buti sexualiai,geidziamai, ar cia kokia psihologine beda kad ji pagimde ir vyras nebuna dazani kartu su seima lietuvoje ? sake jog ji tokio jausmo net pries nestuma nejaute, o po gimdymo atsirado nauji pojiuciai? pagal mane tai yra keista, nes as pora savaiciu nuo jos atsilieku, bet jauciuos kaip visada, gal galite paaiskinti kodel taip yra.