Mano mergytei atsirado herpinis bėrimas ant rankytės, šiandien buvom pas dermatologę ir ji patarė pabandyti arbatmedžio aliejų, gal yra mamyčių bandžiusių šį preparatą, kokie atsiliepimai?
Mano mergytei atsirado herpinis bėrimas ant rankytės, šiandien buvom pas dermatologę ir ji patarė pabandyti arbatmedžio aliejų, gal yra mamyčių bandžiusių šį preparatą, kokie atsiliepimai?
Girdėjau, kad šitas https://www.livinn.lt/kanapiu_aliejus_ekologiskas_100_ml padeda. Gal pabandykit 😀
as is vis ji perku per platinama firma, tik girdejau, kad nebegausime jau ☹
sako, kad arbatmedzio aliejus turi buti Australijos, tame prasme ne gamintojas, o pacio medzio Australijos, turi buti rasoma ant pakuotes. Jis kokybiskiausias
arbatmedzio aliejus yra geris, as daug kur naudoju, jis siaip sausina, todel tinka ir ant spuogo kokio, dar laseli uzlasinu ant dantu sepetuko su pasta
o kur ta stebukla pirkt?vaistinej?
Aš jį naudoju daug kur, nuo vabzdžių įkandimo, nuo nudegimų, kaip oro gaiviklį (išvalo orą), na ir daug kur...nepakeičiamas dalykėlis 😀
bandem, bet mes ji naudojom nuo uodu ikandimo..labai padejo..kiek zinau jis labai plataus naudojimo