Sveikos mielos mamytės. Turiu vieną dziidzelį klausimą! Na, tai dėstau. Mano namo moteriškės nupirko tokį gražų kompaktiška termosiuką, panašų į arbatinuką. Na ir pagalvojo, kad jame galima šildytis kavą, ar arbatą. Uzdėjo ir pasišildė. Po kiek laiko, aš jį pasiėmiau ir pasidariau kavos, bet nebuvo ten labai jau kaviškas kvapas, lyg ir pelėsis ar dar koks galas ten jame būtų. Klausimas: Kaip tą kvapą, būtų galima pašalinti? Pyliau acto, tai lyg ir apmušė, bet tas pats galas. :) Na, jei turit dar kokių pasiūlymų, patarkit. Nes gaila išmest. :)
As biski kitaip padariau, i ta acta, ipiliau verdanti vandeny, o paskui greitai imeciau sodos sauksta. TADA BUVO BOOM! 😃 Bet, na, padejo, kiek galėjo. 😀 Dėkui, reiks ir vieną sodą, pabandyt.
tai idek sodos ir apipilk ja su vandeniu ,kad ištirptu..
P.S. Jo kaitinti negalima. Nes viduje yra sluoksnis, kuris neleidžia šilumai pabėgti.
su soda as tik kaitinu ...
Sveikos mielos mamytės. Turiu vieną dziidzelį klausimą! Na, tai dėstau. Mano namo moteriškės nupirko tokį gražų kompaktiška termosiuką, panašų į arbatinuką. Na ir pagalvojo, kad jame galima šildytis kavą, ar arbatą. Uzdėjo ir pasišildė. Po kiek laiko, aš jį pasiėmiau ir pasidariau kavos, bet nebuvo ten labai jau kaviškas kvapas, lyg ir pelėsis ar dar koks galas ten jame būtų. Klausimas: Kaip tą kvapą, būtų galima pašalinti? Pyliau acto, tai lyg ir apmušė, bet tas pats galas. 😀 Na, jei turit dar kokių pasiūlymų, patarkit. Nes gaila išmest. 😀