labukas, turiu dideli klausima ar as tai pat netapsiu mamyte. Prasidejo man bambos apacioje tempimas, labai sunku atsilenkti, negaliu daryti staigiu posukiu, miegu tik susirietus. pries tai skaudejo desiniajam sone apacioje, bet vaistai padedavo. jau antra diena lakstau i tuoleta slapintis labai daznai, lyg buciau pusle persalus, o nusislapinus labai pradeda tempti bamba. menesines turetu prasideti sia savaite. testo nenoriu darytis nes manau kad per anksti. beje krutine niera skausminga. ir dar pasidare laaaabai gera uosle, vyro gryzima namo po darbo uzuodziu uz duru :D
Sveikinimai tau 😀 O ir testai ne visada rodo nėštumą, jei labai ankstyvas, bet vaistai gali pakenkti, todėl kartais geriau pakentėti, bet reik tikėtis, kad nebus tau pakenkę 😀
aljos: vartojau nes dariausi prie tai testa buvo neigiamas. o anglijoje siek tiek baugu eiti pas ginekologe. kalbos nelabai moku ir siaip nelabai pazystama salis.p
sveikutes. ryte isdrisau pasidaryti testus 2 teigiami 😀
galmamyte, o kodel tu vartoji vaistukus nuo skausma, jei nezinai laukiesi ar ne? Buk atsargi su vaistais, nes nestumo pradzioje gali pakenkti vaikeliui, jei kartais laukiesi.
Sweika,man irgi jokiu is tawo iswardintu pozymiu nebuvo kai laukiausi ir su pirmu ir su antru😀bet kiekvienai moteriai skirtingi pozymiai gali buti,arba skirtingai juos priimti suprasti 😀
Man asmeniškai su abiem nėštumais nebuvo jokių tempimų ar kad negalėčiau susilenkti ir pan. Dažnas šlapinimąsis prasidėjo irgi gal tik kai jau žinojau apie nėštumą, kažkaip neužfiksavau net to labai ... Pirmieji požymiai su vienu nėštumu buvo dingusios mėnesinės, su kitu dar gerokai prieš vėluojančias mėnesines prasidėjo krūtinės jautrumas, skausmingumas. Visi kiti požymiai atsirado tikrai vėliau 4-5 sav. O testą galima pradėti daryti 25 ciklo dieną, tik aišku vienoms rodo, kitoms ne. Man rodė 24 ciklo dieną jau antrą blyškią juostelę. Tiesa, dėl uoslės, tai čia kaip anekdotas, nes nemanau, kad nėštumas tai gali įtakoti 😃 Bet ko tik gyvenime nebūna 😃
na labiau idomu buvo jusu nuomones, ar jus su tuo buvote susidurusios 😀
Sveika, pasidaryk testą, tai greičiausiai atsakys į visus klausimus 😀 Linkiu norimo rezultato 😀
labukas, turiu dideli klausima ar as tai pat netapsiu mamyte. Prasidejo man bambos apacioje tempimas, labai sunku atsilenkti, negaliu daryti staigiu posukiu, miegu tik susirietus. pries tai skaudejo desiniajam sone apacioje, bet vaistai padedavo. jau antra diena lakstau i tuoleta slapintis labai daznai, lyg buciau pusle persalus, o nusislapinus labai pradeda tempti bamba. menesines turetu prasideti sia savaite. testo nenoriu darytis nes manau kad per anksti. beje krutine niera skausminga. ir dar pasidare laaaabai gera uosle, vyro gryzima namo po darbo uzuodziu uz duru 😃