Apsilankymai pas gyd. dekreto metu.

21. Mar, 04:46

Viso nestumo metu lankiausi pas gyd kas 4sav eiliniams patikrinimams, pasverimui.o kai isleido i dekreta, tai sake ateit tik po 5sav! Kiek isivaizduoju, dekreto laikotarpiu vizitai turi buti daznesni nei iki siol. Kaip kitoms nestukems?

30. May 2013, 13:02

toliau bus dar dazniau bent man ejau net kas keturias dienas,nors nebuvau rizikos grupej,bet nestumas buvo trecias,gal del to..Mum jau trys savaites,esam sveiki,augam kai ant mieliu...

30. May 2013, 11:34

man dabar 30 savaiciu, ginekologe kuo toliau tuo dazniau paskiria vizitus, dabar liepe ateiti po 2 savaiciu, kaip toliau bus nezinau 😀

26. Mar 2013, 13:42

Esu rizikos grupej ir savijauta nera gera. gulejau ligoninej pora kartu. ir kas svarbiausia tyrimai dar nepadaryti 😀
todel ir kyla abejoniu ...

22. Mar 2013, 01:13

o gal tavo daktare atostogu iseina? man taip buvo. kadangi tyrimai ir savijauta buvo ciki, tai ir neskyre kitos ginekologes, o paskyre po jos atostogu

21. Mar 2013, 19:39

Viskas priklauso nuo tavo sveikatos ir savijautos 😀

21. Mar 2013, 16:46

Viso nestumo metu lankiausi pas gyd kas 4sav eiliniams patikrinimams, pasverimui.o kai isleido i dekreta, tai sake ateit tik po 5sav! Kiek isivaizduoju, dekreto laikotarpiu vizitai turi buti daznesni nei iki siol. Kaip kitoms nestukems?