Viso nestumo metu lankiausi pas gyd kas 4sav eiliniams patikrinimams, pasverimui.o kai isleido i dekreta, tai sake ateit tik po 5sav! Kiek isivaizduoju, dekreto laikotarpiu vizitai turi buti daznesni nei iki siol. Kaip kitoms nestukems?
Viso nestumo metu lankiausi pas gyd kas 4sav eiliniams patikrinimams, pasverimui.o kai isleido i dekreta, tai sake ateit tik po 5sav! Kiek isivaizduoju, dekreto laikotarpiu vizitai turi buti daznesni nei iki siol. Kaip kitoms nestukems?
toliau bus dar dazniau bent man ejau net kas keturias dienas,nors nebuvau rizikos grupej,bet nestumas buvo trecias,gal del to..Mum jau trys savaites,esam sveiki,augam kai ant mieliu...
man dabar 30 savaiciu, ginekologe kuo toliau tuo dazniau paskiria vizitus, dabar liepe ateiti po 2 savaiciu, kaip toliau bus nezinau 😀
Esu rizikos grupej ir savijauta nera gera. gulejau ligoninej pora kartu. ir kas svarbiausia tyrimai dar nepadaryti 😀
todel ir kyla abejoniu ...
o gal tavo daktare atostogu iseina? man taip buvo. kadangi tyrimai ir savijauta buvo ciki, tai ir neskyre kitos ginekologes, o paskyre po jos atostogu
Viskas priklauso nuo tavo sveikatos ir savijautos 😀