Sveikos, norejau jusu pagalbos del tu biuletiniu. Nezinau ka kaip toliau daryti, biuletini uzdare daktare sestadieni, o sodrai reikia kazka nest, kazka pildyt eit kad gauti ta biuletini? Padekite man, nes nesu ejusi ant biuletinio niekada, tai nezinau kaip kas kur
Aš irgi siūlyčiau viską tvarkytis po abiejų nedarbingumų.
As visuomet jungiuosi per savo internetine bankininkyste. Man atrodo, jei biuleteniai skiriasi (vienas vaiko slaugai kitas jau ant taves), tuomet prasymai manau turetu buti atskiri. Geriausiai palaukti, kol baigsis abu biuleteniai, tai ir paskui darbovietei, kai reikes tam tikra forma Sodrai pateikti, bus vienu metu viskas. Bent jau as taip daryciau.
o jei pvz as nuo sausio 21d iki vasario 2 d vaiko slauga turejau,paskui uzdare tada pas savo daktare kita bileteni emiau savo jau, tai man prasyma reiks pildyti atskirai , ar jau galiu pildyt uz ta laikotarpi uz vaiko slauga, o kai baigsis mano tada uz mano, ar kai ir mano baigsis pildyt bendram?
Sveika, sodros tinklalapį užpildyk prašymą dėl ligos išmokos arba nueik į sodrą ir ten viską susitvarkyk 😀
Sveikos, norejau jusu pagalbos del tu biuletiniu. Nezinau ka kaip toliau daryti, biuletini uzdare daktare sestadieni, o sodrai reikia kazka nest, kazka pildyt eit kad gauti ta biuletini? Padekite man, nes nesu ejusi ant biuletinio niekada, tai nezinau kaip kas kur