Laba, reikia patarimo. Mano berniukui gydytoja israse antibiotikus, Kiek zinau juos geriant reikia ir probiotikus gerti, sia gydytojaa pasitikiu tikrai, bet man keista, kad geruju bakteriu sake negerti, kol nesugersim antibiotiku. Kaip yra istikruju? Pirma karta susirgom, kad reiketu tokiu vaita, tai dabar nesusigaudau, kaip cia turi buti? Aciu:)
Reikia stiprinti vaiko imunitetą. Tik stiprus organizmas gali pasipriešinti ligai. Bičių produktai vienintelis kol kas efektyvus žinomas būdas atstatyti organizmą. Tai ką sukūrę gamta, žmogui dar sukurti nepavyko ir nėra reikalo tai daryti. Jei kas abejoja, paskaitykit inete apie medų, bičių duonele bei jos savybes ir nesukit sau galvos. Produktus pirkit ne parduotuvėje, bet pas tikra bitininką turguje, arba iš pažįstamo. Tačiau greito efekto nesitikėkit, o po metų apie savo ligas pamiršite visam laikui, su sąlyga, kad nenustosite vartoti bičių produktus.
Probiotikai turi buti suduodami 2val iki arba 2val po antibiotiku.. As pati turejau juos gert o kadangi maitinu tai iskart sake duoti, kad neerzint kudikio zarnyno..
aciu, mergaites😀
probiotikus galima gert tiek vartojant antibiotikus, tiek po jų vartojimo dar kokią savaitę, tik vartojant antibiotikus, neduokite probiotikų iš kart po jų, paprastai sakant antiobiotkai užmuš jų veiksmingumą, pvz jei mes antb geriam 8 val ryte, tai probiotikus kokia12-13, žodžiu vėliau😀
Mane ir daktare perspejo, jei viduriuos tada taip, o kol kas negerti geruju bakteriju, nes prastesnis antibiotiku poveikis bus.
Laba, reikia patarimo. Mano berniukui gydytoja israse antibiotikus, Kiek zinau juos geriant reikia ir probiotikus gerti, sia gydytojaa pasitikiu tikrai, bet man keista, kad geruju bakteriu sake negerti, kol nesugersim antibiotiku. Kaip yra istikruju? Pirma karta susirgom, kad reiketu tokiu vaita, tai dabar nesusigaudau, kaip cia turi buti? Aciu😀