Alytaus Kudirkos ligoninės gimdymo skyrius

15. Nov, 05:44

gal kas nesenai ten gimdet kaip jus prieme ?

07. Jan 2011, 08:55

aš irgi pas Saliklį lankiausi neštumo metu. tiksliau pas jį tik ir lankausi, nes geras daktaras ir nekeisčiau į kitą 😀

05. Jan 2011, 21:01

As pas Salikly lankiausi su abiem nestumais, nusiskundimu neturiu, tikrai rupinosi ir ziurejo. Kad poliklinikoje nelabai yra daugiau pas ka eiti. Na o apie Alytaus ligonine mano kitokia nuomone, gimdziau pirma dukryte Alytuje, tai tik per plauka likom gyvos abi. Ja istrauke vakumo pagalba, nes pavelavo daryti cp. Ir apie Morkunaite nieko gero negaliu pasakyti, nes ji dalyvavo mano gimdyme su Maciuleviciene. Antra kudiky jau gimdziau Kauno klinikose, neisdrysau rizikuoti vel Alytuje gimdyti. Kaune prieziura likau labai patenkinta.

05. Jan 2011, 18:39

O kaip jums saliklis?

24. Dec 2010, 13:38

gimdziau geguzes men..Siaip daktare maloni buvo,akusere man tik nelab patiko,tokia surugusi buvo,nzn kaltas gal laikas,nakti atvykau 1 val.Siaip gulejau 2 gimdykloje, 1 palatoje...aptarnavimas,paslaugumas geras,skundu neturiu...visi malonus buvo,slaugutes,seseles,kurios mergyte priziurejo irgi puikios.Esu dekinga visam kolektyvui.

21. Dec 2010, 18:12

ir kas svarbiausia, kad į kišenę niekam nieko neįdėjom... va 😀

21. Dec 2010, 18:10

o man nusišypsojo laimė gimdyt pirmoj gimdykloj (su vonia, ir dar papildomu kambariuku), tai likau labai patenkinta. personalas irgi malonus buvo... pakentė mane ir mano riksmus 😃 prižiūrėjo puikiai, rūpinosi tiek manim, tiek mažiuke... labai faina daktarytė, ir šiaip visi labai faini ten 😀 padėjo ir su maitinimu, viską paaiškino, ko nežinojau ir t.t. super!!!

17. Dec 2010, 19:28

Gimdžiau prieš savaitę,tai tikrai likau patenkinta tiek gydytojom,tiek akušerėm...pataikiau matyt,kai gera pamaina buvo 😀 neteko papulti į gimdyklą su vonia,bet pakako ir dušo 😀

16. Nov 2010, 09:34

as gimdziau alytuj ir galiu pasakyti likau labai patenkinta. na aisku man buvo cp bet kokia prieziura (y) tris kartus gulejau dar nestyumo metu, pirma karta nezinodama pasirinkau gydytoja ir nusivyliau labai, paleido namo dar nepasveikusia, o paskui visad rinkausi gydytoja Morkunaite. superine!!!! negavus pinigeliu o ziuri kaip kiti kad butu gave. va tas man labai patiko, tad atsidekodavau kai isleisdavo namo 😀 tokius gydytojus tai as vertinu

15. Nov 2010, 18:21

nusišneka... aš ten lankiausi ir viskas man ten labai super, visi malonūs ir t.t. o ir draugių ne viena ten gimdė ir jokių minusų ir nusiskundimų negirdėjau iš jų. be to viskas suremontuota, keliose gimdyklose yra vonios ir pan. o tos paskaitėlės daugiau apie vaikučio priežiūrą ir auginimą, tai nesuprantu kaip gali skirtis , kaip diena nuo nakties 😀

15. Nov 2010, 18:16

jo pripasakoja ten tose paskaitelese zinau labai maloniu dalyku o kai nuvaziuoji is tikro tai kaip diena ir naktis.siek tiek drauge pasakojo ten gimdzius bet daug nepasakojo sake negazdinsiu..

15. Nov 2010, 18:10

aš gimdyt turėčiau gruodžio pradžioj, tai galėsiu pasidalint įspūdžiais 😀 bet šiaip, kiek draugės pasakojo, tai viskas ten labai super, o ir paskaitelės "tėvystės mokykla" ten vyksta, tai aprodo gimdyklas, palatas ir t.t. tai siūlau užsiregistruot ir nueit į tas paskaitėles 😀

15. Nov 2010, 17:58

as gimdziau pries du su puse metu mazdaug,na ka galiu pasakyt,nu nieko blogo, beto kaskaip nelabai kas rupejo tik kad greiciau supuot mergyte,tad kai atvazevom i nieka nekreipiau demesio, na o po gimdymo slaugymas geras buvo,buvo geros seseles,nieko blogo negaliu pasakyt,gimdziau irgi prie savos daktares kuri mane priziurejo visus menesius tad irgi jauciausi gerai bei saugiai 😀 na o kaip dabar ten yra tai negaliu pasakyt 😀 gal atsiras mamyciu kurios neperseniausiai ten gimde ir pasidalins svieziais ivkiais 😀

15. Nov 2010, 17:44

gal kas nesenai ten gimdet kaip jus prieme ?