Alergija saulės spinduliams

22. May, 08:14

Pastebėjau, kad vaikas (9,5 mėn.) alergiškas saulės spinduliams. Gal teko su tuo susidurti ir galite patarti kokios priemonės efektyviausios, kad išvengti alergijos? :)

23. May 2010, 10:02

daivapk, kazka esu girdejusi, jog yra zirneliai homeopatiniai, kuriuos galima duoti tokio amziaus nuo saules alergijos, bet aisku reikia su gydytojais tartis, vaikutis is taves paveldejo tikriausiai

22. May 2010, 21:26

kaip keista,juk visada yra rakoma,kad saulytes spinduliukai visus spuogus naikina,o cia atvirksciai.gaila.sveikit.

22. May 2010, 20:27

NA VAIKO TIKRAI PAVESY NEPAVYKS VISA LAIK ISLAIKYT O JAIGU DAR VAIKSTO TAI IS VISO JAM BEGIOT TIK RUPI

22. May 2010, 20:24

kol kas mūsų gydytoja atostogauja, tad gal mamytės ką patars, nes ir prie geriausių norų visą laiką pavėsyje būti nepavyksta 😀

22. May 2010, 20:22

Bėrimas kol kas, puslyčių dar nėra. Turiu ir aš tokią alergiją, bet man užtenka pabūti pavėsyje ar kokią dieną pridengti pabertą vietą ir viskas pasibaigia, nes retai pasireiškia. O vaikui tai aprimsta, tai vėl atsiranda ir kaskart pabertas plotas po truputi didėja, o vasara dar tik prasideda...

22. May 2010, 20:17

manau pirmiausia su daktarais turit pasitarti, nes tai gali but alergija ir kazkam itam. sveikit😀

22. May 2010, 20:14

Pastebėjau, kad vaikas (9,5 mėn.) alergiškas saulės spinduliams. Gal teko su tuo susidurti ir galite patarti kokios priemonės efektyviausios, kad išvengti alergijos? 😀