Pastebėjau, kad vaikas (9,5 mėn.) alergiškas saulės spinduliams. Gal teko su tuo susidurti ir galite patarti kokios priemonės efektyviausios, kad išvengti alergijos? :)
Pastebėjau, kad vaikas (9,5 mėn.) alergiškas saulės spinduliams. Gal teko su tuo susidurti ir galite patarti kokios priemonės efektyviausios, kad išvengti alergijos? :)
daivapk, kazka esu girdejusi, jog yra zirneliai homeopatiniai, kuriuos galima duoti tokio amziaus nuo saules alergijos, bet aisku reikia su gydytojais tartis, vaikutis is taves paveldejo tikriausiai
kaip keista,juk visada yra rakoma,kad saulytes spinduliukai visus spuogus naikina,o cia atvirksciai.gaila.sveikit.
NA VAIKO TIKRAI PAVESY NEPAVYKS VISA LAIK ISLAIKYT O JAIGU DAR VAIKSTO TAI IS VISO JAM BEGIOT TIK RUPI
kol kas mūsų gydytoja atostogauja, tad gal mamytės ką patars, nes ir prie geriausių norų visą laiką pavėsyje būti nepavyksta 😀
Bėrimas kol kas, puslyčių dar nėra. Turiu ir aš tokią alergiją, bet man užtenka pabūti pavėsyje ar kokią dieną pridengti pabertą vietą ir viskas pasibaigia, nes retai pasireiškia. O vaikui tai aprimsta, tai vėl atsiranda ir kaskart pabertas plotas po truputi didėja, o vasara dar tik prasideda...
manau pirmiausia su daktarais turit pasitarti, nes tai gali but alergija ir kazkam itam. sveikit😀
Pastebėjau, kad vaikas (9,5 mėn.) alergiškas saulės spinduliams. Gal teko su tuo susidurti ir galite patarti kokios priemonės efektyviausios, kad išvengti alergijos? 😀