laba noreciau suzinoti, mano dukrytei 3men ir 2 sav. turim elergija tai dagtare liepe pakeist maisteli dabar duodu pries elergini maistele bet pagerejimas tik pasirodo ir vel viskas isnaujo dagtare sako kad tai normalu. ka galetumet patart?
laba noreciau suzinoti, mano dukrytei 3men ir 2 sav. turim elergija tai dagtare liepe pakeist maisteli dabar duodu pries elergini maistele bet pagerejimas tik pasirodo ir vel viskas isnaujo dagtare sako kad tai normalu. ka galetumet patart?
Galbut kazkas turite alergine sloga? kaip su ja kovojate, kaip nustatete kam alergija ?
http://donatas432.blogas.lt/organizmo-valymas-nuo-kirmeliu-nera-nepagydomu-ligu-yra-tik-nepagydomi-ligoniai-kurie-per-savo-neismanyma-nesugeba-pasveikti-9.html#comment-1
Maziukus vaikus nuo alergijos nelabai tiria, nes daznai tokie tyrimai kudikiams yra netikslus.
Sojos misinukas be laktozes(jai nezino).as ir manau kad turejo istirt kam yra elergija
Galbut tavo mazylis yra alergiskas laktozei, tad pabandyk misinuka be laktozes
O tai pasakekadalergija bet nuo ko ji neistyre? Nes siaip turetu istirti irpasakyti tiksliai .Su kuo prausiat mazyli ?Labai daznai buna nuo prausikliu ipatingai nuo Seba med Johnsons baby firmu ...
Gal netinka skalbiklis,prausiklis,gal koki elergizuojanti kremuka tepi.gal nuo pampiu.nuo daug ko gali alergizuot.netik nuo misinuko
kazkaip man keistokai skamba kad va priesalerginis maistelis ir tai alergizuoja 😀 nemanau kad cia normalu turetu but 😀 jog vis atsinaujina o gal kleckiukui kazas kitas netinka 😀 daug manyciau turetu ytakos berimas kurioj vietoj yra 😀 ir kaip pats berimas atrodo 😀 o seip nuo berimu yra tepeliuku 😀 mes naudojom u lipolotio tepaliuka per keles dieneles pranykdavo betkokie berimai 😀 ir dabar sovo mazytei tepiau prakaitinukus naikinomes 😀 nors ir maudomes ir prausiames 2 kart per diena bet vistiek atsirasdavo o dabar kolkas atrodo dingo 😃 sekmes gydantis 😀