Adenoidu salinimas

11. Sep, 02:31

Sveiki. Noreciau pabendrauti su mamom, kuriu vaikuciams buvo pasalinti adenoidai. Kaip jusu vaikuciai jautiesi po operacijos? Ar sirgo kaip ir sirgo iki operacijos? Pas koki gydytoja operavotes? Mes planuojame Kaune operuotis, bet nezinau pas koki gydytoja. Gal turit geru atsiliepimu apie gydytoja. :)

luksed15 luksed15 31. Oct 2019, 09:40

Visa reikalinga informacija apie sveikata https://sveikatingumui.lt/category/sveikata/

12. Sep 2014, 20:50

Suklydau rasydama, ne 2oje, o 3oje ligonineje operavomes. Mes irgi su keliais gydytojais konsultavomes, daug klausinejausi, bet neturejom kito pasirinkimo, nes mums jau buvo adenoidai 3 laipsnio, o ir tonziles butinai reikejo salin, nes jos didejo ( nors angina pacia sirgom tik viena karta iki to laiko).. Bet pora metu iki operacijos irgi buvom ant kontroles - naudojom lasiukus ( pavadinimo nepamenu jau), bet matyt jau taip turejo but ir niekas nepadejo. as irgi siulyciaua pasikonsultuot su keliasi gydytojais, gal tikrai neverta dar operuotis, o be to ant saltojo sezono irgi nelabai gerai operuotis, geriau siltuoju metu laiku - ir gyjimas greitesnis, lengvesnis, ir susirgimo tikimybe mazesne.

12. Sep 2014, 13:11

Mūsų operacija turėjo būti š.m .rugsėjo 18 d, tačiau surinkus visus už ir prieš operaciją atidėjom, vaikas taip pat be perstojo sirgdavo, knarkdavo,vaikščiodavo prasižiojęs ir tt, per šią vasarą pabuvojom sanatorijoj, ligos apmažėjo, knarkimas liovėsi, todėl dabar vel stebėsime šaltuoju periodu, nes operaciją atlikti spėsime bet kada, plius mums buvo nustatyti tik II laipsnio adenoidai, o tai nera taip baisu kaip 3 ar 4
gydytoja mums taip pat minėjo, kad pašalinus adenoidus-bacilos dažniau griebs gerklę, žodžiu čia reikia pačiai mamai viską pasverti už ir prieš , dėl šios operacijos konsultavaus su trim gyd, daug giminaičių, kuriem operacija buvo atlikta ir priėmiau tokį sprendimą😉

12. Sep 2014, 12:44

Mes irgi turejom sia problema. Operavom kai buvo 3 metai, nes irgi sirgimas buvo praktiskai be pasveikimo, knarke taip kad norint ziuret tv, reikedavo gerokai pasigarsint 😀 isoperavom, knarkimas baigesi, ligos irgi taip nebe puola kaip anksciau. Sloga taip nebekimba, bet kita problema yra ta, kad greitai rausta gerkle, ns kartu su adenoidais salino ir tonziles, tai kelias liko tiesioginis. Bet labai dziaugiuosi, kad viska pasalinom. Operavomes Kaune, 2oje ligonine pas gd. Kavaliauskiene. As ja labai patenkinta buvau. Ir rupestis buvo didelis tiek pries operacija, tiek po jos. Gyjimo procesas uztruko gal iki poros savaiciu, bet sveikom be komplikaciju.