ActivBuste

06. Aug, 11:24

Rinkites cia kurios turite krutines problemu ,norincios ja pakoreguoti ir t.t Preparatas ActivBuste ka apie ji zinote?

30. Dec 2014, 12:00

Tabletes krutinei padidinti - http://track.breastfast.lt/product/Breast-Fast/?uid=2484&sid=964&pid=130&bid=advandec Aš po gimdymo išbandžiau ir man padėjo, net vyras pastebėjo, krūtinė tapo putlesnė, nes po gimdymo buvo tokia subliuškus ir šalutinio poveikio nejutau😀 pagal organizmą kiekvienos ir psicholooginį nusiteikimą priklauso

08. Aug 2010, 13:11

aš gėriau du buteliukus, bet būtų užtekę vieno, nes nuo antro jau jokio skirtumo nesimatė 😀 dabar jau keli mėnesiai negeriu, nebepirkau daugiau, nes nebereikia, kaip ten ir parašyta😀

07. Aug 2010, 14:32

uoga o tu kiek laiko gerei viena buteliuka ar reguliariai perki ta preparata?na o salutinis poveikis tai jo kaip ir nuo paprastu vaistu nzn kas tik o kas ne.

07. Aug 2010, 13:51

Aš po gimdymo išbandžiau ir man padėjo, net vyras pastebėjo, krūtinė tapo putlesnė, nes po gimdymo buvo tokia subliuškus ir šalutinio poveikio nejutau😀 pagal organizmą kiekvienos ir psicholooginį nusiteikimą priklauso😉

06. Aug 2010, 19:38

as ir sportavau,kad atsatyciau krutine,o pradejau beveik iskart po gimdymo stiprinti krutines raumenis,ir dabar mano krutine net i geraja puse pasikeite,paputlejo ir stangri pasidarius,kaip sakant nekaba

06. Aug 2010, 17:56

as tik uz sporta, nors ir labai sunku prisiversti, bet vis geriau nei kazka gerti..

06. Aug 2010, 16:38

na taip gali buti..kaip ir dazniausiai isranda kokia nesamone kad tik pirktu ..o juk visos norincios pasitobulinti pakliuna i tokias pinkles...o kas galbut kitaip ka daro kad krutine atrodytu grazesne nes po gimdymo buna kad ne tokia kaip pries tai buvo.

06. Aug 2010, 11:34

nzn nieko 😀

06. Aug 2010, 11:24

Rinkites cia kurios turite krutines problemu ,norincios ja pakoreguoti ir t.t Preparatas ActivBuste ka apie ji zinote?