aš gėriau du buteliukus, bet būtų užtekę vieno, nes nuo
antro jau jokio skirtumo nesimatė 😀 dabar jau keli mėnesiai
negeriu, nebepirkau daugiau, nes nebereikia, kaip ten ir
parašyta😀
07. Aug 2010, 14:32
uoga o tu kiek laiko gerei viena buteliuka ar reguliariai
perki ta preparata?na o salutinis poveikis tai jo kaip ir
nuo paprastu vaistu nzn kas tik o kas ne.
07. Aug 2010, 13:51
Aš po gimdymo išbandžiau ir man padėjo, net vyras
pastebėjo, krūtinė tapo putlesnė, nes po gimdymo buvo tokia
subliuškus ir šalutinio poveikio nejutau😀 pagal organizmą
kiekvienos ir psicholooginį nusiteikimą priklauso😉
06. Aug 2010, 19:38
as ir sportavau,kad atsatyciau krutine,o pradejau beveik
iskart po gimdymo stiprinti krutines raumenis,ir dabar mano
krutine net i geraja puse pasikeite,paputlejo ir stangri
pasidarius,kaip sakant nekaba
06. Aug 2010, 17:56
as tik uz sporta, nors ir labai sunku prisiversti, bet
vis geriau nei kazka gerti..
06. Aug 2010, 16:38
na taip gali buti..kaip ir dazniausiai isranda kokia
nesamone kad tik pirktu ..o juk visos norincios
pasitobulinti pakliuna i tokias pinkles...o kas galbut
kitaip ka daro kad krutine atrodytu grazesne nes po gimdymo
buna kad ne tokia kaip pries tai buvo.
06. Aug 2010, 11:34
nzn nieko 😀
06. Aug 2010, 11:24
Rinkites cia kurios turite krutines problemu ,norincios
ja pakoreguoti ir t.t Preparatas ActivBuste ka apie ji
zinote?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Tabletes krutinei padidinti - http://track.breastfast.lt/product/Breast-Fast/?uid=2484&sid=964&pid=130&bid=advandec Aš po gimdymo išbandžiau ir man padėjo, net vyras pastebėjo, krūtinė tapo putlesnė, nes po gimdymo buvo tokia subliuškus ir šalutinio poveikio nejutau😀 pagal organizmą kiekvienos ir psicholooginį nusiteikimą priklauso
aš gėriau du buteliukus, bet būtų užtekę vieno, nes nuo antro jau jokio skirtumo nesimatė 😀 dabar jau keli mėnesiai negeriu, nebepirkau daugiau, nes nebereikia, kaip ten ir parašyta😀
uoga o tu kiek laiko gerei viena buteliuka ar reguliariai perki ta preparata?na o salutinis poveikis tai jo kaip ir nuo paprastu vaistu nzn kas tik o kas ne.
Aš po gimdymo išbandžiau ir man padėjo, net vyras pastebėjo, krūtinė tapo putlesnė, nes po gimdymo buvo tokia subliuškus ir šalutinio poveikio nejutau😀 pagal organizmą kiekvienos ir psicholooginį nusiteikimą priklauso😉
as ir sportavau,kad atsatyciau krutine,o pradejau beveik iskart po gimdymo stiprinti krutines raumenis,ir dabar mano krutine net i geraja puse pasikeite,paputlejo ir stangri pasidarius,kaip sakant nekaba
as tik uz sporta, nors ir labai sunku prisiversti, bet vis geriau nei kazka gerti..
na taip gali buti..kaip ir dazniausiai isranda kokia nesamone kad tik pirktu ..o juk visos norincios pasitobulinti pakliuna i tokias pinkles...o kas galbut kitaip ka daro kad krutine atrodytu grazesne nes po gimdymo buna kad ne tokia kaip pries tai buvo.
nzn nieko 😀
Rinkites cia kurios turite krutines problemu ,norincios ja pakoreguoti ir t.t Preparatas ActivBuste ka apie ji zinote?