5 metukų mergaitė atsikalbinėja NEGRAŽIAI

21. Apr, 11:45

Turime mergyte ir pastaruoju metu pastebėjome ,kad atsikalbinėja,meluoja. Visai neseniai tėtis ją parsivedė iš darželio penktadienį ir galvojome gal nuvažiuotume į druskininkua ar pas močiutę į kaimą ,nes buvo geras oras ,bet kai grįžo namo prasidėjo atsikalbinėjimas ,kad ji nevalgys ,kad ji tyngi dėtis daiktu ,kad ją nervuoja tas ir anas.Nu nemuši gi didelė pana paskui tokių metų vaikai viska prisimena.Tai niekur nenuvažiavome ,nes nusprendėme ,kad nubausime ją visa savaitgali ,be lauko daug skanumynų ir t.t. Atrodo pasitaisė ,bet veltui pirmadienį atsitiko taip ,kad turėjau eiti pasiimti jos pati su mažu berniuku tai sėdom į mašiną ir nurūkom .Bet pasiemus ją supratau ,kad čia ne pabaiga ,išėjome iš darželio ir tada lyjo tai aš skau mergytei savo tu palauk aš Martina (sūneli) nunešiu į mašina.Atėjau ,o ta pikta nejuda iš vietos vaikas vienas mažas mašinoje paliktas ,o ji sau stovi kaip ožka tai sakau paliksiu ir nuėjau prie mašinos išsukinėjau iš darželio kiemo tai atsilinko lėtai ,bet nežinau... Atrodo neliapinam ankščiau tai taip nebuvo,vyrui apie tą incidenta nieko nesakiau ,bet nežinau kaip čia bus. :( Patarkite kažką.

17. Oct 2012, 10:11

Gal reiktu daryt viska kartu ir pagirti,kad padeda,stengiasi?...

28. Aug 2012, 19:57

sveikos, as ir turiu panele 6 metu irgi vargas. nenoriu, nedarysiu as tingiu ir pan,

liuks liuks 02. May 2012, 15:15

Cia tik demesio reikalavimas is jusu ir turit ieskot aukso viduriuko kaip auginant mazesni vaikiuka nenuskriaust didesnio,nes dabar isivaizduokit,jog jus esat savo dukrytes vietoj jums liepia palaukti,kad ir po stogeliu,o pirma pasirupina mazesniu nemanau,kad jei butumet eja iskart visi iki masinos butumet labai suslape,o ir siaip itraukit ja i mazylio auginima ir su ja elkites kaip su mergaite kuriai reikia palepinimo,apkabinimo,pabuciavimo.

02. May 2012, 10:06

Man uzkliuvo zodis" nelepinam",o gal reiktu ir palepinti? Tuo labiau,kad yra mazas broliukas,kaip supratau. Cia ryskus demesio reikalavimas is jusu dukrytes. Jai galbut atrodo,kad jus ja per mazai mylite,daugiau demesio skiriate jos broliui. Patariu kuo daugiau ja apkabinti,pamyluoti,sakyti,kokia ji svarbi broliui,kaip jis ja didziuosis ir paciai dukrelei kuo dazniau sakyti,jog ja mylite .Taip atrodo,kad penkiu metu vaikas yra jau didelis,viska supranta,galima jam daug ka isaiskinti,bet jis turi sirdele,kuri jaucia dideles nuoskaudas,liudesi ir meiles laukima 😀 Sekmes!

21. Apr 2012, 11:45

Turime mergyte ir pastaruoju metu pastebėjome ,kad atsikalbinėja,meluoja.
Visai neseniai tėtis ją parsivedė iš darželio penktadienį ir galvojome gal nuvažiuotume į druskininkua ar pas močiutę į kaimą ,nes buvo geras oras ,bet kai grįžo namo prasidėjo atsikalbinėjimas ,kad ji nevalgys ,kad ji tyngi dėtis daiktu ,kad ją nervuoja tas ir anas.Nu nemuši gi didelė pana paskui tokių metų vaikai viska prisimena.Tai niekur nenuvažiavome ,nes nusprendėme ,kad nubausime ją visa savaitgali ,be lauko daug skanumynų ir t.t. Atrodo pasitaisė ,bet veltui pirmadienį atsitiko taip ,kad turėjau eiti pasiimti jos pati su mažu berniuku tai sėdom į mašiną ir nurūkom .Bet pasiemus ją supratau ,kad čia ne pabaiga ,išėjome iš darželio ir tada lyjo tai aš skau mergytei savo tu palauk aš Martina (sūneli) nunešiu į mašina.Atėjau ,o ta pikta nejuda iš vietos vaikas vienas mažas mašinoje paliktas ,o ji sau stovi kaip ožka tai sakau paliksiu ir nuėjau prie mašinos išsukinėjau iš darželio kiemo tai atsilinko lėtai ,bet nežinau... Atrodo neliapinam ankščiau tai taip nebuvo,vyrui apie tą incidenta nieko nesakiau ,bet nežinau kaip čia bus. ☹ Patarkite kažką.