2011 gimsiantys lapkritinukai

25. Jun, 10:31

Sveikos visos busimos mamytes kurios turetu isvysti savo stebuklelius lapkricio menesi, pasidalinkite kokie siuo metu jus kamuoja klausimai, kaip jus jauciates, ar jau zinot kas gyvena jusu pilvelyje?:)

14. Nov 2011, 10:33

apie naturalia vilna ir jos alergizavima girdejau is aplinkiniu. Bet as nusprendziau ir jau turiu nusipirkus lamos vokeli, o anklde pirkau paprasta - medvilnine su polisteriu, sakau namuose turbut nebus taip salta, kad reiktu vilnones antklodes. o jei ka adijeliuka uzklosiu.

12. Nov 2011, 11:00

sveikutes as gimdyt tureciau lapkricio 26😀

23. Oct 2011, 21:10

Sveikute mums jau 36 savaites, ir mazyle labai suaktyvejus, labai vartosi, judesiukai daug stipresni 😀 Pataliukus visi perka pagal galimybes, bet rekomenduoja naturalia vilna, svarbu ne sintetika. Mes pvz. turime anytes vilnos, nes mums ja perleido sesuo 😀 o kiekvienam vaikeliui skirtingai ir tinka, tad nera recepto, kad ta ar ta vilna netinka, vienam vaikeliui tai gali tikti, o kitam ne 😀Sekmes apsisprendziant

04. Oct 2011, 17:09

labukas visoms...inesalabas,nezinau kas tau sake kad nuo lamos vilnos alergizuoja,as pati gyvenu NOR,ir savo busimam leliukui tik pirksiu jos antklodyte,beje savo vyrui ir sunui net maikes esu nupirkusi is lamos siulu,pasibaige visi prakaitavimai,alergizavimai ir dar plius masazuoja kuniuka ir t..t.as manau turi pasiskaitineti info apie tai😉

04. Oct 2011, 16:58

Sveikutės!!! 😀 mes irgi laprkitinukai... 😀 terminas 11 30 😀 patys paskutiniai 😀 o laukiame berniuko, jau nuo lblb anksti žinau, kad berniukas, ir spėjimai nepasikeitė.. sakė 200 procentų.. 😃

29. Sep 2011, 15:17

Aš kraitelį po truputį ankstėliau pradėjau kaupt. Tai db liko vežimukas, lovytė, pataliukai (mama pasiųs) ir higienos priemonės liko. Db man didžiausias klausimas, kokią antklodę pirkti. Planavau lamos vilnos, nes žiema, natūralu ir pan. Tai pradėjau domėtis.... Sako, gali alergizuoti, tai taip ir neišmanau, ką bedaryti. O ką Jūs manote?

26. Sep 2011, 21:09

Mano gruodzio 3d,bet kazkaip manau kad ateis dar lapkrini😀

26. Sep 2011, 20:46

Labukas, mano stebukliukas turetu lapkricio 22 pasirodyti 😀
O tavo?

20. Sep 2011, 15:09

labukas margaricka😀 kada tavo stebuklelis zada ateiti?

20. Sep 2011, 13:55

Na va ir as noriu prisijungti prie busumu mamyciu lapkritinuku 😀 Sveikos

15. Sep 2011, 22:23

tai kad siais laikais tik pinigu reikia turet, o nusipirkt bet kada ir bet kur visko galima 😀

15. Sep 2011, 22:22

tai kad siais laikais tik pinigu reikia turet, o nusipirkt bet kada ir bet visko galima 😀

15. Sep 2011, 21:34

na jei turit patirties tai taip..o mes jau beveik viska susiruoseme,netiketumo atveju,jei sugalvotu ateiti anksciau😀

15. Sep 2011, 21:14

nieko kol kas kudikiui neturiu, nei vieno daikto 😀 ir dar lyties nezinom.... o beto manau laiko dar pakankamai turim, spesim dar viska nusipirkti. kadangi dirbi jau ne vienerius metus su kudikiais, tai zinau kad daug visko nereikia, daznai mamos prisiperka visko, reikia ar nereikia 😀 tai daryt tikrai neverta....

15. Sep 2011, 18:56

ar jau viska susiruosete leliuko gimimui? Gal ir lyti jau zinot?😀

15. Sep 2011, 13:31

malonu kad yra klaipedieciu 😀

15. Sep 2011, 09:42

Mes taip pat is Klaipedos😀

14. Sep 2011, 21:58

As esu is Klaipedos. butu malonu pasidalinti mintimis su busimomis mamytemis. o gal ir mano patirtis kam nors padetu....

14. Sep 2011, 17:31

O is kur esate?😀

14. Sep 2011, 17:06

Sveikutes. Labai smagu isilieti i besilaukianciu mamyciu buri! as mamyte tureciau tapti lapkricio vidury. labai laukiu pirmojo vaikucio. iki siol nezinome, ka turesime. nestumas ne pats lengviausias lygi siol buvo, bet verta pasikankinti 😀 dabar jauciuosi tikrai neblogai, gal darausi kiek nerangi, bet siaip viskas puiku.

14. Sep 2011, 11:11

Sveikos mamytes😀 musu pirmagimio gimimo data yra gruodzio 3d., bet jauciu kad gims lapkriti. Ar jau viska susipirkote? Gal ir krepsi i ligonine jau susidejote?

14. Sep 2011, 08:55

rita foto- maciau - grazios foto

13. Sep 2011, 19:54

Mums taipat gruodzio pradzioja gyditoja sake,bet kiek as skaiciuociau man vis iseina lapkricio pabaigoja.

12. Sep 2011, 16:14

gimdysiu lapk 6 d ,😀tokios datos laukiu 😀priaugau koki15 kg baigeu darba uk ,dabar sedziu ir nieko neveikiu sugalvojau ce prisiregistruot papliurpti😀21 sdav pasake dakt ka turesiu dukryte95%.nu tai taip ir neaisku ar gerai mate,bet jau viska ruzava pripirkau😀

09. Sep 2011, 15:27

Būsimų mamyčių, kūdikėlių, vaikučių, šeimos ir krikštynų fotografija www.ritafoto.lt
visos naujienos facebook'e www.ritafoto.lt

08. Sep 2011, 21:12

sveikutės, Lietuvos nėštukės! Maniškis pasaulį turėtų išvysti gruodžio 1-2dienomis, bet mano nuojauta kažkaip kužda, ar nebus lapkričio pbaigoje, nes mažai tebūna, kad tą laiką atitiktų tikras gimdymas. Aš jau laukiu nesulaukiu nėštumo atostogų. Kaip Jūsų sveikatėlės? Kokios nėštumo problemėlės kamuoja? Mane tai - dažnas krūtinės ir pilvo nežulys, labai padidėjęs rūgštingumas, jau sunku lovoje apsisukt, apsiauti batus ir kojines. ☹ Bet vardan kilnaus tikslo, viską galima ištverti. Ar ne tiesa? 😀

06. Sep 2011, 13:24

Sveikos mamytes, katik uzsiregistravau mamyciu klube, jungiuosi ir as cia,nes mano angelelis irgi bus lapkritinukas 😀. As po pirmo skano nubegau pirmu rubeliu nusipirkti,pirma komlekteli, o daugiau rubeliu pirkti po antro skano pradejom,kai suzinojom ko laukiames 😀

14. Jul 2011, 20:54

Sveikos mamytes,va ir as vakar dariausi ekoskopa suzinojau ka turesiu😀 mamytes gal jau ka pirkote busimam kudikiui?

05. Jul 2011, 11:51

ir as dariausi eko ir ka.... taip pat nieko nemate nes kojytes leliukas sukryziaves gulejo😀) o as taip tikejausi, bet daktare pasake, kad didesne tikimybe, kad mergaite😀

28. Jun 2011, 14:28

Sveikutes, jungiuosi ir as prie jusu. Musu antras leliukas bus lapkritinukas, tik neaisku dar tiksli gimdymo data. Praeita savaite dare echoskopija, bet musu stebuklelis ne neketino rodyti savo grazumu, taigi vis dar nezinom ar dukrytei bus brolis, ar sesute😀

1 2