Sveikos,mamos. Gal kam teko susidurt su tokia problema. Mano durytei metai ir desimt menesiu. Pastebejau,kad grauzia nagucius....Idomu,kodel?...
Sveikos,mamos. Gal kam teko susidurt su tokia problema. Mano durytei metai ir desimt menesiu. Pastebejau,kad grauzia nagucius....Idomu,kodel?...
Mes ne LT siuo metu,tai negalim pasikonsultuot su gydytoja. Na,musu mergyte ami,nenervinga,nemanau,kad cia jai tikas. Ir kramto juos dazniausiai pries miega😀 Tikiuos,kad praeis...Nelabai jau graziai nugriauzti nageliai atrodo😀
paskaitinėjau apie tą tiką,man neramu,nes jis pas mane irzlus ir jautrus bei aktyvus vaikas,o ir nagučius pradėjo kramtyt kai pradėjom pratintis darželį
tikas yra nervinis refleksas,gal vadinai kitaip,bet esme ta 😉 na mano mazyte tai tikrai neturi tiko,nes eme ir pradingo 😉
o kas tai per daiktas tikas
maniske irgi taip dare,bet po poros men,kazkaip nebematau,kad kramtytu 😉 tiesiog pasakau,kad negalima vis nu ir kaip ir nebeturim sios problemos 😀
Sveikutė mano sūnelis irgi tokio amžiaus irgi kramto nagučius,nereik nei karpyt,bet pas ką klausiu nieks man nieko neatsako,tik sako aha prisimenu mūsų ir taip darydavo😃