2 m. vaikas graužia nagučius

03. Nov, 12:15

Sveikos,mamos. Gal kam teko susidurt su tokia problema. Mano durytei metai ir desimt menesiu. Pastebejau,kad grauzia nagucius....Idomu,kodel?...

03. Nov 2011, 17:07

Mes ne LT siuo metu,tai negalim pasikonsultuot su gydytoja. Na,musu mergyte ami,nenervinga,nemanau,kad cia jai tikas. Ir kramto juos dazniausiai pries miega😀 Tikiuos,kad praeis...Nelabai jau graziai nugriauzti nageliai atrodo😀

03. Nov 2011, 14:46

paskaitinėjau apie tą tiką,man neramu,nes jis pas mane irzlus ir jautrus bei aktyvus vaikas,o ir nagučius pradėjo kramtyt kai pradėjom pratintis darželį

03. Nov 2011, 12:56

tikas yra nervinis refleksas,gal vadinai kitaip,bet esme ta 😉 na mano mazyte tai tikrai neturi tiko,nes eme ir pradingo 😉

03. Nov 2011, 12:49

o kas tai per daiktas tikas

03. Nov 2011, 12:21

maniske irgi taip dare,bet po poros men,kazkaip nebematau,kad kramtytu 😉 tiesiog pasakau,kad negalima vis nu ir kaip ir nebeturim sios problemos 😀

03. Nov 2011, 12:19

Sveikutė mano sūnelis irgi tokio amžiaus irgi kramto nagučius,nereik nei karpyt,bet pas ką klausiu nieks man nieko neatsako,tik sako aha prisimenu mūsų ir taip darydavo😃

03. Nov 2011, 12:15

Sveikos,mamos. Gal kam teko susidurt su tokia problema. Mano durytei metai ir desimt menesiu. Pastebejau,kad grauzia nagucius....Idomu,kodel?...