10 mėnesių dukrytei ir vėl laukiuosi...

31. Oct, 05:05

mamytes patarkit ka daryti pirmagyme buvo planuota laukta o dabar neticiukas dar tik kelios savaites jauciuos pasimetus gal pergreit o gal kaiptik laiku noriu ir juoktis ir verkti nezinau ar susitvarkysiu su dviem vaikuciais pasidalinkit savo patirtim

15. Dec 2011, 22:36

sweikute ir sweikinu man panasi situacija pastojau kai mano maziukui buvo 9 men o dabar tuoj gims ir antras tai esu labai laiminga😀 pamatysi viskas bus gerai

02. Nov 2011, 12:26

labai aciu visom uz palaikima tikiuos kad viskas bus gerai😉

31. Oct 2011, 19:17

man dabar panasiai,maziukui viskas idomu,nekalba,pats dar ir nevaiksto,o visur jau lipa. tai ir turi priziureti ji. o kur dar ir vyresnelis kuriam ir daug demesio reikia. bet niekis, einam po truputi i darzeli,tai ir jam ten linksmiau,ir mamai lengviau😀

Krisliukas Krisliukas 31. Oct 2011, 19:10

dolciuk, turbūt tu teisi 😉 nes aš prisimenu, kad gimus mažiukui, man iki metų labai lengva buvo, o dabar man pats sunkiausias periodas auginimo, kai dar nekalba, viskuo domisi, visko nori, visur lenda..bet tikiuosi, kad susitvarkysiu 😉

31. Oct 2011, 18:40

kristuliukas taip tik atrodo kad nesusitvarkysi😀 as ir taip maniau,bet tikrai nera taip baisu kaip atrodo😀 man aplamai kazkaip daug lengviau buvo pirmais menesiais kai gime maziukas,negu dabar kai jam jau metukai😀

Krisliukas Krisliukas 31. Oct 2011, 17:54

na man jau liko mėnuo iki finišo 😀 bet bijau, kad galiu nesusitvarkyt su dviem mažais ☹

31. Oct 2011, 17:37

sveikinimai ir kristuliukai,laukiantis trecio mazylio😀 ir kantrybes bei stiprybes tau😀

Krisliukas Krisliukas 31. Oct 2011, 17:24

ir aš jaudinuos kaip čia bus su dviem mažiukais, nors pastojau trečią kartą, kai mažiukui buvo 1m.2mėn. bet labai tikiuosi, kad susitvarkysiu..Ievute, gal taip ir geriau, vienu kartu užauginsi 😉

31. Oct 2011, 17:20

Ievute,dziaukis kad turi tokie galimybe! Nosi aukstin ir pirmin! Susitvarkysi!

31. Oct 2011, 17:19

labutis iewute.ir sveikinimai pastojus vel,nors ir neplanuotai.bet matyt taip turejo buti😉todel manau priimk tai su dziaugsmu😀 pakalbek dar apie savo abejones su vyru,ziurek ka jis mano...bet tikrai manau viskas bus gerai.jei viena auginat,tai ir antram uzteks😀 sekmes tau.ir buk stipri...

31. Oct 2011, 17:18

galiu tik pasveikinti ! Viskas bus gerai. Tarp manes ir brolio lygiai metai skirtumas. Teveliams turbut irgi per anksti uzkibau 😀 Labai faina kai mazi buvom kartu ir zaidem ir siaip visur kartu.

31. Oct 2011, 17:15

sveika. didziausi sveikinimai vel laukiantis antro lialiuko😉 as antra karta pastojau kai suneliui buvo 8men,ir taip pat pirmas planuotas,o antras netyciukas. ir buo ir asaru ir dziaugsmo pirmom savaitem kai suzinojau. bet dabar esu laiminga dvieju suneliu mamyte, kuriam 2.4metai o mazyliui 1metukai. ir tikrai nera taip baisu kaip atrodo😉 tik pirmyn ir nebandyk nukabint nosies del naujo pilvinuko😉

31. Oct 2011, 17:05

mamytes patarkit ka daryti pirmagyme buvo planuota laukta o dabar neticiukas dar tik kelios savaites jauciuos pasimetus gal pergreit o gal kaiptik laiku noriu ir juoktis ir verkti nezinau ar susitvarkysiu su dviem vaikuciais pasidalinkit savo patirtim