Sveikos mamytes,noreciau isgirsti is jusu nuomones apie "Mazylio" gimdymo namus? Kas juose gimde ir kaip jus priziurejo? Labai butu malonu kad pasidalintumete patirtimi,nes pati planuoju gimdyti situose gimdymo namuose;)
Sveikos mamytes,noreciau isgirsti is jusu nuomones apie "Mazylio" gimdymo namus? Kas juose gimde ir kaip jus priziurejo? Labai butu malonu kad pasidalintumete patirtimi,nes pati planuoju gimdyti situose gimdymo namuose;)
Sveikos mamytės, ketinu gimdyti "Mažylio" namuose. Noriu išsirinkti pas kurią daktarę geriau užsirašyti. Komentaruose perskaičiau, kad gydytoja Kapustienė labai gera. Gal galit man kas pasakyti jos tel. nr.? Arba gal galit rekomenduoti kitą gerą gydytoją ir duoti jos kontaktą? Parašykit sms, kad neviešinti visiems 😀 Būčiau labai dėkinga. Mano tel. nr. 8 614 81077
Girdėjus ir aš apie jį, mano viena pažįstama pas ji gimdė irgi sakė, kad geras..bet su kuo bepakalbėčiau, pas koki gyd kas gimdė mažylyje, visos sako, kad geri ten daktarai visi 😀 bet juk taip ir turi būt, juk toks svarbus įvykis, vaikiuko gimimas.
supranti man parekomendavo ta ginekologa riauka,as pas jy nuvaziavau jis apziurejo,ir nusiunte visa nestuma lankytis i dainavos poliklinika pas jo zmona riaukiene-ir labai faina,bet iskart pasake ka jai per visanestuma turiu skirti 200-300lt,nors iur be pinigeliu inai faina turi buti,o su gyditoju riauka susitariau kad pas jy gimdysiu,kai nubego vandenys iskart jam paskambinau sakau jau reikia gimdyti,ttai sako atvaziuok ant 19 val,o gyditojas del manes is sunaus treniruotes isejo,nu toks fainas gyditojas,dar man cezario pjuvi,paliko tikrai maza randeli,ir net isleido anksciau namo.
sveika evelina, tu buvai susitarusi su tuo gydytoju?
be to sumokejau isviso 1000lt,gal del to viskas buvo idealu😀
sveikos mamos,pries 2 metukus gimdziau mazilyje,pas ginekologa Riauka,esu labai patenkinta,ziauriai geras gyditojas,ir siaip visi rupestingi,mandagus,visada padejo man,pagindziau sveika berniukas,man nubego vandenys per velines lapkricio 2 diena vakare,tai ginekologas man sako,as neleisiu tau gimdyt per velines,tai pagimdziau jau lapkricio 3 diena,nors buvo dar tik po vidurnakcio 2 min,bet saunuolis tikrai didelis pliusas mazyliui ir tam gyditojui
niu daugiau jokių žinių apie mažylio gimdymo namus? 😀 oj man liko tik 2 savaitės ir važiuosiu ten😀 nors po gyd apžiūros sakė, nesiruošia dar mano mažoji išlyst 😀
tai saunu!
nu viskas baigesi gerai
sveika raimuzer, nu nelengvas tau gimdymas buvo ir isgyvenimas to dalyko .. na jau tokioje situacijoje suprantama kad jau reikia pamoketi.. na bet kaip supratau viskas baigesi gerai ane? tai yra svarbiausia!
mano situacija buvo nepavydetina tai noriu nenoriu turejau pirkti gydytoja kad man ir mano mazajai viskas gerai butu nes buvo sustabdytas gimdymas 2-ioj ligoninej ir isimete grybeline infekcija tai jeigu tada buciau gimdziusi tai but dukryte buvus akla ir dar virkstele buvo labai trumpa ir t.t tai pirkom gyd. pas andriusiene gimdziau bet kiek girdejau ji jau nebedirba ten o kainos aji nepasikeite tai uz gyd.580lt o epiduiras 250lt su viskuo,
taip eglius as pritariu kad geriau tuos pinigelius isleisti savo leliui,juk kiek reikia ir reikes dar visokiu dalykeliu bus kur isleisti😉 o sumos taip zinok tikrai nemazos..
nu kaip smagu girdet gerus atsiliepimus, tikrai Aciu mamytes😀 o del tarimosi tai as niekaip negaliu apsisprest..3dieni kt eisiu pas savo daktara ir nzn tartis ar ne 😃 su vyru irgi visaip svarstom, tai kai pirmas leliukas, tai ir nezinom kaip elgtis, o del to tarimosi irgi visokiu nuomoniu girdejus..bet greiciausiai, kad nesitarsiu. Labai vargingai negyvenam, bet manau bus ir taip kur tuos pinigelius isleist gimus vaikeliui. Nes kiek girdejau tai gan nemazom sumom moka susitare su gydytojais, nors vel ko tik del savo vaiko nepadarysi 😀
dekui raimuzer😀 o tu tareisi su daktare pries gimdyma? ir prie kokios daktares gimdei?
sveikos busimos mamytes as pries metus gimdziau mazylio gm ir man ten labai patiko ir prieziura gera geras personalas malonus, gimdykloj jautiesi kaip namie ir tas laikas eina greiciau nu ka dar galiu pasakyti ten tikrai yra gerai gimdyti...pagal mano situacija kokia buvo tai kitur tokios prieziuros but nebuve sekmes mamytes busimos
nu jo ir mano bus vyrelis,o kiek ir iki kada tai jau ziuresim pagal situacija😉 zinok as daug galvojau apie tai atrtis ar nesitarti,bet vienos cia drauges pataria nesitarti nes atseit pinigus geriau leliukui tuos isleisti kitos tartis,bet daugiau man pataria nesitarti.. tai mes su vyru taip pakalbejom kad tikr nesitarsim ir varysim taip.. ai manau kad bus viskas gerai tuo labiua kad kiek girdziu geri tie mazylyje daktarai.. paskui tik kaip padeka kokia akuserei ar daktarei atsidekot,bet ir sakem ziuresim pagal situacija. o kaip tu darysi? ir labai aciu uz nuomone mamytei jovitamarti😀 lauksim kitu mamyciu nuomoniu mes su eglius😀
sveikos, busimos ir nerimaujancios mamos 😀 nutariau issakyti nuomone apie "Mazylio" GN, nes juose gimdziau pries 5 metus dukryte ir pries 9 men sunu ir tame tarpe dar ten buvo atlikta operacija, nes lankiausi pas savo gydytoja ten ir profilaktiskai. Esu patenkinta ten teikiamomis paslaugomis, aptarnaujanciu personalu, pasitikiu gydytojais ir maloni aplinka tiek gimdyklose, tiek palatose ar klausant kursu. Zinoma, daug kas priklauso juk ir nuo musu paciu 😀 taip, kad sekmes ir stiprybes Jums 😉
niu jis noretu, as irgi nieko pries, pradzioj tikrai bus, o paskui ziuresim kaip ten bus, dabar atrodo tegul buna, kad man ramiau bus, o kaip man susirodys per gimdyma nezinau 😃 o tu su gydytoja tariesi del gimdymo, ar vaziuosi ir tiek kai pradsides gimdymas?
na isivaizduoju,kad jau sunku,as jau sakau kad man sunku 😀 tau jau tau isviso kaip jau pries pabaiga tai sunku ir pajudeti😀 o vyras tai dar manau daugiau baiminasi nes tu ji vis isgazdini kad jau jau tai jis pastovei tokiam soke😃 o kaip vyras zada buti kartu su tavimi gimdyme?
nu jo, kaip ant adateliu sedziu, koks skausmelis, diegliukas ar kas pan ir jau gasdinu vyra, kad gimdysiu 😃 is tikruju tai jau labai sunku su tuo pilvuku, didelis jau, bet savo mazutelio labui noreciau, kad dar pakentetu ir nesugalvotu islyst bent 3 savaites. As irgi pastebejau, kad nesidalina kitos mamytes informacija, ar niekas mazylyje pask metu negimde nesuprantu...niu kai as jau pagimdysiu, tai papasakosiu placiau, kaip ten kas 😉 gerai begu jau miegucio, uzsinaktinejau si kart kazko tai...
sveikute eglius, ooo tai jau kaip ir sedi "ant adateliu" ane?😉 man tai 29sav. jo as ir skaitineju apie viska,tik neskaitau kas kaip gimde, nes tai nesamone save nervuoti nes vistiek kiekvienai skirtingai yra ir bus.. o del "mazylio" tai nzn kiek skaiciau tai labai geri atsiliepimai juos skaiciau mamuforume,tai ir cia uzvedziau tema kad mamytes pasisakytu,bet labai jau nenoriai nori pasidalinti mintimis ir patirtimi😉 niu tai tau bus jau greitai tas stebuklo atejimas tai lauksiu is taves ziniu😀
labas lyra221, mums jau tuoj bus 36 savaites 😀 lankausi pas gyd. E. Sutku. Kuo tas gimdymas arciau tuo neramiau darosi...tai va norisi apie viska kuo daugiau zinot, bet manau kad visur yra geru ir blogu atsiliepimu ir kad jau nusprendziau ten gimdyt tai ir gimdysiu 😀 o kiek laiko tu jau laukiesi?
taip tikrai mamytes pasidalinkite patirtimi ir ispudziais "Mazylyje". Jau va ne vien man aktualu yra ir dar viena busima mamyte😉 beja kaip laikaisi egle? kiek tau laiko? ir pas kokia daktare mazylyje lankaisi? as tai pas Tumelioniene.
sveikos mergaites, as irgi ruosiuos gimdyt mazylyje, ten lankausi ir siuo metu, tai jei teko kam ten gimdyt butu smagu isgirst kaip ten jums sekesi 😀
diana27 tai ka nori tuo pasakyti taprasme kad geras daktaras ar kaip ?
mazyli dirba mano pazystamas daktaras buves ginekologas
as gimdziau pries 6 metelius dukryte man asmeniskai patiko gimdyklos viska bet nepatiko tas kad uzpakaliu neleido pakrutint kad neduok dieve neprikruvintum 😃 tipo patalines trukuma turejo😀 siuo metu nezinau kokie reikalai gal sistema pasikeitus
Sveikos mamytes,noreciau isgirsti is jusu nuomones apie "Mazylio" gimdymo namus? Kas juose gimde ir kaip jus priziurejo? Labai butu malonu kad pasidalintumete patirtimi,nes pati planuoju gimdyti situose gimdymo namuose😉