skydliauke, kas susiduret?man itare ja sesei ja jau isoperavo rado augli pasirodo piktybinis, dabar be galo bijau vaziuot i kauna pas daktarus tirtis ;(
skydliauke, kas susiduret?man itare ja sesei ja jau isoperavo rado augli pasirodo piktybinis, dabar be galo bijau vaziuot i kauna pas daktarus tirtis ;(
Na vienas is skydliaukes hormonu ir yra TTH,tai kogero ir ji tau tikrins.
Man ir yra tie mazgiukai..O nesake koki hormonini?Gal TTH? Jei taip,tai is venos krauja ims.
Aciu uz informacija 😉
Taip. Ji skiria gydytoja,ir dar priklauso nuo padeties sunkumo,pagal tai ir kiekis atitinkamas.
agnyte,o tai receptinis vaistas?
giedria75 taip plaukuotumas, prakaitavimas, dusinimas (kaip man padirbus ar daugiau paejus) sirdies skausmai, menesiniu nebuvimas ir t.t pozymiai skydliaukes.
Tai jums tikrai ne viskas gerai su ta skydliauke,nes as tai pvz pageriau joda su tiroksinu ir man baigesi visos bedos.
sveika lialia88 😉o plaukuotumas taip pat susijes su skydliauke?turiu ir as tokia problema 😀prakaituoju as taip pat ziauriai.
Skydliauke liaudiskai vadinama STRUMA. Cia irgi yra tos forumas ,tai gali paskaityti 😀 Ir ivedus google daugiau info 😀 Pas mane skydliauke nuo vaikistes. Vaikisteje daznai tikrino, o paskutini karta buvau tikrinti prie prasidedant paugistej. Ir jau apie 10 metu kaip nebuvau.Bet po persileidimo teko ieksoti priezasti, tai tikrinau skydliauke, pasake viskas gerai,tik yra padidejusi vos ne dvigubai kaip buvo kazkada.Israse man gerti juros dumblius visus metus ir po to vel ateiti pasitikrinti 😀 O prakaituoju as nezmoniskai!!!!Plaukuotumas didesnis negu pas vyrus buna 😃
nera cia ko bijoti 😉 skydliauke kas treciam zmogui
O tai gydeisi kazkaip ar ne?
*gale menesio
man gale tik pas daktarus tai bijau be galo nezinau reiks daug stiprybes ir tikejimo kad nieko blogo apie liga nepasakys
Na man tai jau nebe,susitvarkiau su skydliauke ir dar neblogu priemoniu plaukam panaudojau ir viskas susitvarke😀
jo labai ir man slenka maudais arba galva plaunies tai dieve padek, o da issisukuot reik tai isvis issigasti pamacius kiek plauku isejo 😥
teisybe,jau su ja tai negalima juokauti. Daug visokiu kitokiu bedu nuo jos pasidaro,man tai pvz buvo labai plauku slinkimu pasireiske.
mano mamai pries 15metu operavo skydliauke,jau buvo auglys kuris aciu divui ejo i isore ir greit visi pastebejo. ja labai dusindavo, operacijos metu ipjove balso stygas,tad dare antra operacija. bet po poros metu ne rando nesimato,atrodo lyg raukslele ir viskas kuo puikiausia. man taip pat pasake paauglystej jog skydliauke,net gyde ja,kol nenuvaziavau i vilniu ir ten patikino kad man jos nera ir gydymas bereikalo,buvo kitos problemos. tad nebijok ir eik tikrinkis,jei nenori kad butu per velu ir pavirstu i piktybini 😉
pas mane labai kaklo apacia deformavosi uz tai labai bijau, antro leliuko tai noriu, reik gydytis 😀
As tai turejau iki pastojant problemu su skydliauke..Bet laimei laiku susigriebiau,ir nereikejo daeiti iki operaciju,tik vaistuku kuri laika pagerti.
as taip pat dar labai prakaituoju,kiek zinau tai del skydliaukes gali but.tai stiprybes tau tada ir tikekis geriausio 😀
man tai sirdis labai dreba dusina ir labai greit pavarkstu, nuejau pas ginekologe del moterisku ligu ji is kart pasake vaziuok i kauna tikrytis del skydliaukes, nes matosi kaklo deformacija, tik tiek gerai kad ilgai laukt nereiks atsakymu ta pacia deina padaro arba ant rytojaus jau buna nervu maziau kainuos 😃
sveika 😉as dirbau vaiku darzelyje ir man reikedavo kiekvienais metais tikrintis sveikata.ir visuomet tik gydytojai paziureje i mano kakla pasakydavo,kad man kazkas turetu buti su skydliauke.bet kazkaip as praslysdavau ir jie mane isleisdavo kaip sveika,bet vienais metais teko tikrintis,ir jie kaip sake,kazkas lig tai yra,bet nieko baisaus ir sake ateit po metu.greit pradejau lauktis leliuko,todel jau kazkur 8 metai taip ir nerandu laiko pasitikrint.anksciau jausdavau kartais toki lig dusinima,bet tada rukydavau,o dabar kuris laikas meciau ir kazkaip nepastebiu kad butu kazkas negerai.tiesa,stengiuosi negert gazuotu gerimu.
skydliauke, kas susiduret?man itare ja sesei ja jau isoperavo rado augli pasirodo piktybinis, dabar be galo bijau vaziuot i kauna pas daktarus tirtis 😥