Kaip greit atgauti forma po gimdymo kai nera laiko

Kaip greit atgauti forma po gimdymo kai nera laiko

29. Sep 2020, 22:57 Body Lab  Studija Body Lab Studija

Kas yra EMS treniruotė?

EMS treniruotės dar vadinamos elektrofitnesas. Tai yra dinamiška, greita treniruotė, leidžianti pasiekti reikšmingus rezultatus per 15-20 minučių, mankštinantis tik 2 kartus per savaitę. Tai naujoviškiausias ir greičiausias būdas turėti sveiką, gražų ir tvirtą kūną per labai trumpą laiką. Treniruotės vyksta su naujausia EMS (elektros-raumenų stimuliacija) technologija.Treniruotės metu dėvite specialų kostiumą, kuriuo pagalba jaučiami žemo dažnio elektros impulsai. Daugiau nei 300 raumenų grupių paveikiami treniruotės metu. todėl gali būti sudeginama iki 3000 kcal. Būtent EMS technologijos dėka, pasiekiami ir išjudinami giliausi vidiniai raumenys, kuriuos sunku pajausti įprastos treniruotės metu.

Jei tradicinėse treniruotėse kiekvienas raumuo dirba lokaliai arba mažose grupėse, tai EMS technologija leidžia mums vienu metu dirbti iki 90% raumenų dėl impulsų poveikio. Vienu metu dalyvauja nugaros, rankų, krūtinės, sėdmenų, preso ir kojų raumenys, dėl to pasiekiamas fantastiškai greitas rezultatas.

Su EMS raumenims užduodamas pasipriešinimas, todėl sunkiau atlikti net paprasčiausią pratimą. Pavyzdžiui, atlikę 5 „burpee“ EMS kostiume gausite tokį pat krūvį, tarsi būtumėte atlikę šį pratimą 15–50 kartų. Šis efektas leidžia treniruotes paversti 15–18 kartų efektyvesnėmis nei treniruotes įprastoje sporto salėje. Kiekviena treniruotė vyksta su asmeniniu treneriu, kuris veda treniruotę bei parenka jums tinkamą programą ir krūvį. 

 

Kokius tikslus ir rezultatus galima pasiekti:

·        Raumenų stiprinimas;

·        Apimčių sumažėjimas;

·        Riebalų masės mažėjimas;

·        Odos stangrinimas;

·        Celiulito mažinimas;

·        Lieknėjimas;

·        Probleminių zonų pašalinimas;

·        Atsigavimas po gimdymo ar traumų.

 

Privalumai

 

1.      Tai greitas, patogus ir labai, labai efektyvus būdas. Pritūpimu darot ne 100 kartų, o 8! Ir turite rezultatą kaip iš 100 pritūpimų.

 

2.     Treniruotė trunka tik 20 minučių, kurios praskrenda akimirksniu. Per šį laiką jūs treniruojate absoliučiai visus raumenis.

 

3.      Tinka labai užimtiems žmonėms, kuriems laikas labai brangus.

 

4.     Padeda greitai atstatyti formą po gimdymo.

 

5.      Galima ateit su vaikais, nes treniruotes trumpos ir, kol vaikutis pažiūrės filmuką, mama jau bus po sporto žvalgi, energinga, o svarbiausia laiminga.Arba Vilniuje atvaziojam i namus.

 

6.     Laimės jausmas, gausite didžiulę endorfinų porciją, nes po sporto, o ypač su EMS impulsais smegenys išskiria endorfinų.

 

7.      Kiekvienos treniruotės pabaigoje malonus limfodrenažinis masažas EMS kostiume atpalaiduos, suaktyvins limfos tekėjimą ir pagreitins medžiagų apykaitos bei atstatymo procesus. Taip pat masažas pagerina vidaus organų, širdies ir kraujagyslių bei nervų sistemos veiklą ir padeda kovoti su celiulitu.

 

8.     EMS treniruotės skatina medžiagų apykaitą - poveikis trunka 48 valandas, per kurias jūsų kūnas toliau degina kilokalorijas, tai leidžia greitai atsikratyti nuo papildomų centimetrų ir kilogramų, paburkimų, padaryti odą elastingą ir įtemptą.

 

9.     EMS treniruotės yra absoliučiai saugios žmonėms, turintiems sveikatos problemų arba turintiems įvairių apribojimų dėl sporto, kadangi žemo dažnio elektros impulsai yra naudojami ir reabilitacijose.

 

Body Lab  Studija Body Lab Studija 29. Sep 2020, 23:18

visi klausymai
+37067011722
bodylabstudija@gmail.com
FB; Body Lab Studija